Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja też :oops:

no to mam kilka na dobranoc :evil_lol:

mój mały menel, śmieciozjadacz i pierdzioch :evil_lol:
[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/6241/dsc0002ed8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/6594/dsc0003tc3.jpg[/IMG]

:loveu: gupecek
[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/6553/dsc0004vy0.jpg[/IMG]

i razem :lol:
[IMG]http://img100.imageshack.us/img100/5016/dsc0005te3.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Doginka']No właśnie, ja też już zapomniałam jak wygląda Lunka, jamniczka:eviltong: Pepa i panienka Olivkowa:loveu:

EDIT:
O już sobie przypominam:diabloti:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cuda jakieś cy co?

Posted

[quote name='malawaszka']buuhahaha jak Ty lubisz wmawiać mi swoje ekhem dolegliwości i inne rzeczy - to tak jak z tą kupioną przez Ciebie na bazarku książką o seksie :roflt: :diabloti:

[/quote]
Książkę dostaniesz tak czy siak tylko najpierw ją wypróbuję :diabloti:
Co do klimakterium to chyba mam daleko... Jeszcze muszę poczekać na tekst " Mam uderzenia i zmiany nastrojów, ale wiesz....ten wiek " :diabloti: Na razie nic nie jest w stanie mnie wytłumaczyc ( chyba że moja głupota ) :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Książkę dostaniesz tak czy siak tylko najpierw ją wypróbuję :diabloti:
Co do klimakterium to chyba mam daleko... Jeszcze muszę poczekać na tekst " Mam uderzenia i zmiany nastrojów, ale wiesz....ten wiek " :diabloti: Na razie nic nie jest w stanie mnie wytłumaczyc ( chyba że moja głupota ) :evil_lol:[/quote]

używanej nie chcę :obrazic: a uderzenia to Ty masz od dawna :evil_lol:

[quote name='tangerine74']
Waszko, a Ty planujesz po zimie jakąś zmianę wyglądu Pepy, czy ona zostanie po prostu dywanikiem-kudłatkiem ;) ?[/quote]

[quote name='Justa']ależ Luneta zarosła:lol:

ja tylko czekam aż któegoś pięknego dnia postanowisz je obie opitolić:evil_lol:[/quote]

[quote name='AnkaG']
Lunka ma niezłego futrzaka - i jakoś tak na łapkach sporo. :loveu:[/quote]

no i odpowiadam Wam hurtowo :lol: LUNA na tym zdjęciu jest po trymowaniu:errrr: więc proszę mi tu nie mówić, że zarośnięta - zarośnięta to ona była :diabloti:

no i nie wiem co z tą Pepą - ona jest za gruba i za mało proporcjonalna, żeby ją golić :evil_lol: tylko ciężko mi idzie walka z łupieżem :shake::placz:

Posted

[quote name='malawaszka']no i nie wiem co z tą Pepą - ona jest za gruba i za mało proporcjonalna, żeby ją golić :evil_lol: tylko ciężko mi idzie walka z łupieżem :shake::placz:[/QUOTE]

dyskryminujesz ją:shake: bo ma parę zbędnych kilogramów:shake: biedna pepunia:shake:

:diabloti:

Posted

[quote name='Justa']dyskryminujesz ją:shake: bo ma parę zbędnych kilogramów:shake: biedna pepunia:shake:

:diabloti:[/quote]

:evil_lol: kurde ja też jestem dyskryminowana bo mam ciut więcej od przeciętnego wieszaka więc czemu mam dla Pepy stosować taryfę ulgową :diabloti:

a tak serio to jej sierść nie bardzo siedo golenia nadaje - jak będzie już całkiem odnowiona to będzie miała super falujące jedwabiste mięciutkie włoski :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol: kurde ja też jestem dyskryminowana bo mam ciut więcej od przeciętnego wieszaka więc czemu mam dla Pepy stosować taryfę ulgową :diabloti: [/QUOTE]

kto cię dyskryminuje?:mad: ja mu dam.. kolanem w brzuch i po sprawie:angryy:

Posted

[quote name='Justa']kto cię dyskryminuje?:mad: ja mu dam.. kolanem w brzuch i po sprawie:angryy:[/quote]

hahaha sklepy kochana - w niektórych sklepach to ubrania nadające sie tylko na wieszak :evil_lol: ale wystarczy do nich nie wchodzić, żeby sobie nie psuć nastroju ;):lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha sklepy kochana - w niektórych sklepach to ubrania nadające sie tylko na wieszak :evil_lol: ale wystarczy do nich nie wchodzić, żeby sobie nie psuć nastroju ;):lol:[/QUOTE]

oj to ciężko będzie kolanem w brzuch:shake:

kto jak kto, ale ty waszuniu nie daj się wpędzić w kompleksy ! :loveu: zgrabna babeczka jesteś :loveu:

Posted

[quote name='Justa']oj to ciężko będzie kolanem w brzuch:shake:

kto jak kto, ale ty waszuniu nie daj się wpędzić w kompleksy ! :loveu: zgrabna babeczka jesteś :loveu:[/quote]

ależ broń boże kompleksów nie mam i nie zamierzam mieć ;) a tak se napisałam o tych sklepach bo mam dzisiaj marudną migrenę :evil_lol:

Posted

hahaha właśnie pierwszy raz użyłam klikiera w celach szkoleniowych - Pepa darła mordę na niewiadomoco - prośby i groźby nie skutkowały, więc rzuciłam w nią klikierem i zadziałało :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: cudowne narzędzie do pracy z psem :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha właśnie pierwszy raz użyłam klikiera w celach szkoleniowych - Pepa darła mordę na niewiadomoco - prośby i groźby nie skutkowały, więc rzuciłam w nią klikierem i zadziałało :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: cudowne narzędzie do pracy z psem :loveu::loveu::loveu:[/quote]

[CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt: :roflt: :roflt:[/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
no jak fajnie w duecie
[url]http://img100.imageshack.us/img100/5016/dsc0005te3.jpg[/url]

a jak migrenka :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']używanej nie chcę :obrazic: a uderzenia to Ty masz od dawna :evil_lol:
[/quote]
Wiem, ale na razie mnie nic nie tłumaczy a potem przynajmniej będę miała wymówke i wszyscy będą mnie załowali :diabloti:
[quote name='malawaszka']:evil_lol: kurde ja też jestem dyskryminowana bo mam ciut więcej od przeciętnego wieszaka więc czemu mam dla Pepy stosować taryfę ulgową :diabloti:

[/quote]
Za tego wieszaka masz u mnie żółtą kartke :mad:

[quote name='malawaszka']hahaha właśnie pierwszy raz użyłam klikiera w celach szkoleniowych - Pepa darła mordę na niewiadomoco - prośby i groźby nie skutkowały, więc rzuciłam w nią klikierem i zadziałało :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: cudowne narzędzie do pracy z psem :loveu::loveu::loveu:[/quote]
Zastanawiam się tylko, czy wynalazcy właśnie o takie zastosowanie chodziło :evil_lol:

Posted

Buhahahaha, jak to ma takie cudotwórcze działanie ,to ja też zakupię:loveu::loveu:

Posted

[quote]hahaha właśnie pierwszy raz użyłam klikiera w celach szkoleniowych - Pepa darła mordę na niewiadomoco - prośby i groźby nie skutkowały, więc rzuciłam w nią klikierem i zadziałało cudowne narzędzie do pracy z psem[/quote]
:o buhahahahah :mdleje: :megagrin:
Napisz książke "Nowe zastosowania klikera".

Posted

Cóż Wszo , źle klikałaś :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha właśnie pierwszy raz użyłam klikiera w celach szkoleniowych - Pepa darła mordę na niewiadomoco - prośby i groźby nie skutkowały, więc rzuciłam w nią klikierem i zadziałało :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: cudowne narzędzie do pracy z psem :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

gala zwiewa na dźwięk klikera z podkulonym ogonem:eviltong: może jak w nią rzucę to wróci?:loveu:

ooo.. a ja kiedyś czytałam jakąś ksiązkę, w której szanowny behawiorysta opisywał, ze jak rzuci się w psa smyczą to pies do ciebie wróci:-o

Posted

[quote name='Justa']
ooo.. a ja kiedyś czytałam jakąś ksiązkę, w której szanowny behawiorysta opisywał, ze jak rzuci się w psa smyczą to pies do ciebie wróci:-o[/quote]

a ja Ci powiem, że to wcale nie jest takie głupie bo jak kiedyś Luna wystartowała i zaczęła gnać do większego psa w celu zamordowania go to jak rzuciłam w nią smyczą (nie automatyczną :evil_lol:) to się opamiętała i wróciła :eviltong: bo to działa tak, że psa wytrąca z amoku bo przecież nie boli - przynajmniej mojego :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a ja Ci powiem, że to wcale nie jest takie głupie bo jak kiedyś Luna wystartowała i zaczęła gnać do większego psa w celu zamordowania go to jak rzuciłam w nią smyczą (nie automatyczną :evil_lol:) to się opamiętała i wróciła :eviltong: bo to działa tak, że psa wytrąca z amoku bo przecież nie boli - przynajmniej mojego :evil_lol:[/quote]

ja to w Alberta musiałabym rzucić przynajmniej liną okrętową...:diabloti: żeby zauważył...