Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']cisza będzie dopóki dogo nie będzie działało jak trzeba bo nie mam nerwów na tego muła :shake::angryy: fot żadnych nie mam :shake: auto dalej nie działa :angryy:[/quote]
O biedna :-( Mnie też jakoś nieszczególnie się układa ....
Ale mimo to witaj bezautowa Weszko :multi:

Posted

Witaj Monika!
Trzymaj kciuki - Felek właśnie ma czyszczone migdały i usuwany kamień z zębów:placz:Ten cholerny wirus zaatakował mu migdały i dziąsła:placz:sie denerwuje........................................

Posted

psie towarzystwo ma się świetnie - Pepie szykuje się kąpiel,ale kurna boję się, żeby nie przeziębiła się i zwlekam :shake: a trąci z lekka i tłuste ma kudły i łupież ciągle, ale tak poza tym jest ok - nadal sika w domu :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']jak to jeszcze nie ma :angryy: a ten komunikat na górze to kancik????? że już jest konfigurowany??? :mad::mad::mad:
[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]eee no bo to później dodano ten komunikat ....

cze Nocna Weszko :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

cześć

Alu ten komunikat jest już od kilku dni :eviltong:

a w ogóle to dogo muli dalej i znowu sobie idę - powalczyłam trochę i udało mi się do większości z Was dostać :multi: ale już mi nerwów zabrakło :angryy: i nie dość, że taki dogomuł hcolerny to jeszcze pwierdolili te durne paski z reklamami :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']cześć
:angryy: i nie dość, że taki dogomuł hcolerny to jeszcze pwierdolili te durne paski z reklamami :angryy::angryy::angryy:[/quote]

eee albo jestem slepa albo u mnie reklam nie widac :roll::roll::roll:

Posted

Właśnie, co za przeglądarka? :cool3::cool3::cool3:

[B]Waszka[/B], ja ci mówię, spróbuj podawać Pepie ten olej z ogórecznika, czy innego wiesiołka, Omega 6 w każdym bądź razie. Jak ona żarłok jest (a chyba jest? :razz:) to omotaj w odrobinę pasztetówki, podrażnij się z nią trochę i nie dawaj z ręki, tylko rzuć, żeby sama sobie złapała. Wtedy się nawet nie zorientuje, że to co szamie, to jakieś witaminki są :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No i biotyna i cynk...

A jakieś domki potencjalne się odzywały?

Posted

Pepa żarłok jest i owszem, ale wszelkie tabsy skrzętnie wypluwa - a pasztetu nie lubi :lol::lol::lol: damy radę łupieżowi - dziś chyba w końcu odważę się ją wykąpać po ostatnim spacerze i zobaczymy jak to będzie ;) domki - owszem odzywał się jeden, ale zrezygnował jak opisałam jej zachowanie podczas mojej nieobecności :oops: a tak w ogóle to allegro Pepy już się skończyło i nieodnawiałam :oops:

Posted

a możem i powiecie jak mam odchudzić kundla, który drze japę jak tylko pomyśli o jedzeniu a myśli o nim często :mad::diabloti: właśnie mi tu stoi merda kitą z prędkością światła i szczeka że tam studzi się skrzydełko :shake:

Posted

[quote name='malawaszka']a możem i powiecie jak mam odchudzić kundla, który drze japę jak tylko pomyśli o jedzeniu a myśli o nim często :mad::diabloti: właśnie mi tu stoi merda kitą z prędkością światła i szczeka że tam studzi się skrzydełko :shake:[/quote]
Zakneblować, a siebie znieczulić :drinking: na proszalne spojrzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Zakneblować, a siebie znieczulić :drinking: na proszalne spojrzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Buahahahahaha - dobre :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Monika!
Trzymaj kciuki - Felek właśnie ma czyszczone migdały i usuwany kamień z zębów:placz:Ten cholerny wirus zaatakował mu migdały i dziąsła:placz:sie denerwuje........................................[/quote]
Jaki wirus?????:crazyeye: - Gordon ma powiększony ( i to bardzo) węzeł chłonny:-(
I oba moje burki były dziś zaszczepione pomimo tego węzła:crazyeye:

[quote name='malawaszka']a możem i powiecie jak mam odchudzić kundla, który drze japę jak tylko pomyśli o jedzeniu a myśli o nim często :mad::diabloti: właśnie mi tu stoi merda kitą z prędkością światła i szczeka że tam studzi się skrzydełko :shake:[/quote]
Skopiować ogon:diabloti: i zamknąć swoje oczęta i zatkać swoje uszy i jak to nie pomoże to kooooopa:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: no nie mów, że tylko ja je widzę :crazyeye: takie co kiedyś już były linki sponsorowane między postami :angryy::mad:[/quote]

ja tez widze:placz: No jaka to przegladarka blokuje te "cuda":placz:

Posted

a ja mam reklamy nadal :angryy: niech se są jak tylko dogo będzie godoć :evil_lol:

przyłapana na radosnej tFurczości :diabloti:
[IMG]http://img135.imageshack.us/img135/519/dsc0001pr7.jpg[/IMG]

buuahahah ze śmiechu moja siostra nie złapała jej w obiektyw :evil_lol:
[IMG]http://img410.imageshack.us/img410/2909/dsc0003kx7.jpg[/IMG]

tego brudasa też czasem się kąpie
[IMG]http://img135.imageshack.us/img135/3761/dsc0010ui3.jpg[/IMG]

dumna i blada
[IMG]http://img258.imageshack.us/img258/4530/dsc0007dt1.jpg[/IMG]

i znowu uśmiech a'la kaczyńscy :shock:
[IMG]http://img514.imageshack.us/img514/2516/dsc0008rn8.jpg[/IMG]