Pysia Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 [quote name='malawaszka']cisza będzie dopóki dogo nie będzie działało jak trzeba bo nie mam nerwów na tego muła :shake::angryy: fot żadnych nie mam :shake: auto dalej nie działa :angryy:[/quote] O biedna :-( Mnie też jakoś nieszczególnie się układa .... Ale mimo to witaj bezautowa Weszko :multi: Quote
aga1215 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Witaj Monika! Trzymaj kciuki - Felek właśnie ma czyszczone migdały i usuwany kamień z zębów:placz:Ten cholerny wirus zaatakował mu migdały i dziąsła:placz:sie denerwuje........................................ Quote
malawaszka Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 jak to jeszcze nie ma :angryy: a ten komunikat na górze to kancik????? że już jest konfigurowany??? :mad::mad::mad: Aga trzymam :kciuki: mocno mocno!!! Pysia oć :buzi: Quote
malawaszka Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 psie towarzystwo ma się świetnie - Pepie szykuje się kąpiel,ale kurna boję się, żeby nie przeziębiła się i zwlekam :shake: a trąci z lekka i tłuste ma kudły i łupież ciągle, ale tak poza tym jest ok - nadal sika w domu :lol: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='malawaszka']jak to jeszcze nie ma :angryy: a ten komunikat na górze to kancik????? że już jest konfigurowany??? :mad::mad::mad: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]eee no bo to później dodano ten komunikat .... cze Nocna Weszko :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 cześć Alu ten komunikat jest już od kilku dni :eviltong: a w ogóle to dogo muli dalej i znowu sobie idę - powalczyłam trochę i udało mi się do większości z Was dostać :multi: ale już mi nerwów zabrakło :angryy: i nie dość, że taki dogomuł hcolerny to jeszcze pwierdolili te durne paski z reklamami :angryy::angryy::angryy: Quote
AlKil Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 udało się, udało się!!! Dostałam się Waszko z zasikanego domku!!!:lol: Quote
malawaszka Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 haha Ty się dostałaś z zasikanego domku, czy ja z zasikanego domku??? :eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
Elitesse Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='malawaszka']cześć :angryy: i nie dość, że taki dogomuł hcolerny to jeszcze pwierdolili te durne paski z reklamami :angryy::angryy::angryy:[/quote] eee albo jestem slepa albo u mnie reklam nie widac :roll::roll::roll: Quote
malawaszka Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 :crazyeye: no nie mów, że tylko ja je widzę :crazyeye: takie co kiedyś już były linki sponsorowane między postami :angryy::mad: Quote
Elitesse Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 a to juz wiem - moja przegladarka blokuje takie cuda :multi::loveu: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='malawaszka']co to za przeglądarka?????[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:to ja też zapytowywuję ... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
asher Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Właśnie, co za przeglądarka? :cool3::cool3::cool3: [B]Waszka[/B], ja ci mówię, spróbuj podawać Pepie ten olej z ogórecznika, czy innego wiesiołka, Omega 6 w każdym bądź razie. Jak ona żarłok jest (a chyba jest? :razz:) to omotaj w odrobinę pasztetówki, podrażnij się z nią trochę i nie dawaj z ręki, tylko rzuć, żeby sama sobie złapała. Wtedy się nawet nie zorientuje, że to co szamie, to jakieś witaminki są :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i biotyna i cynk... A jakieś domki potencjalne się odzywały? Quote
malawaszka Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Pepa żarłok jest i owszem, ale wszelkie tabsy skrzętnie wypluwa - a pasztetu nie lubi :lol::lol::lol: damy radę łupieżowi - dziś chyba w końcu odważę się ją wykąpać po ostatnim spacerze i zobaczymy jak to będzie ;) domki - owszem odzywał się jeden, ale zrezygnował jak opisałam jej zachowanie podczas mojej nieobecności :oops: a tak w ogóle to allegro Pepy już się skończyło i nieodnawiałam :oops: Quote
malawaszka Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 a możem i powiecie jak mam odchudzić kundla, który drze japę jak tylko pomyśli o jedzeniu a myśli o nim często :mad::diabloti: właśnie mi tu stoi merda kitą z prędkością światła i szczeka że tam studzi się skrzydełko :shake: Quote
asher Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='malawaszka']a możem i powiecie jak mam odchudzić kundla, który drze japę jak tylko pomyśli o jedzeniu a myśli o nim często :mad::diabloti: właśnie mi tu stoi merda kitą z prędkością światła i szczeka że tam studzi się skrzydełko :shake:[/quote] Zakneblować, a siebie znieczulić :drinking: na proszalne spojrzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='asher']Zakneblować, a siebie znieczulić :drinking: na proszalne spojrzenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Buahahahahaha - dobre :evil_lol: Quote
Doginka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Monika! Trzymaj kciuki - Felek właśnie ma czyszczone migdały i usuwany kamień z zębów:placz:Ten cholerny wirus zaatakował mu migdały i dziąsła:placz:sie denerwuje........................................[/quote] Jaki wirus?????:crazyeye: - Gordon ma powiększony ( i to bardzo) węzeł chłonny:-( I oba moje burki były dziś zaszczepione pomimo tego węzła:crazyeye: [quote name='malawaszka']a możem i powiecie jak mam odchudzić kundla, który drze japę jak tylko pomyśli o jedzeniu a myśli o nim często :mad::diabloti: właśnie mi tu stoi merda kitą z prędkością światła i szczeka że tam studzi się skrzydełko :shake:[/quote] Skopiować ogon:diabloti: i zamknąć swoje oczęta i zatkać swoje uszy i jak to nie pomoże to kooooopa:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ha ha, ja też nie mam reklam - dziękuję, dziękuję za uwagę:grins::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='malawaszka']:crazyeye: no nie mów, że tylko ja je widzę :crazyeye: takie co kiedyś już były linki sponsorowane między postami :angryy::mad:[/quote] ja tez widze:placz: No jaka to przegladarka blokuje te "cuda":placz: Quote
malawaszka Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 a ja mam reklamy nadal :angryy: niech se są jak tylko dogo będzie godoć :evil_lol: przyłapana na radosnej tFurczości :diabloti: [IMG]http://img135.imageshack.us/img135/519/dsc0001pr7.jpg[/IMG] buuahahah ze śmiechu moja siostra nie złapała jej w obiektyw :evil_lol: [IMG]http://img410.imageshack.us/img410/2909/dsc0003kx7.jpg[/IMG] tego brudasa też czasem się kąpie [IMG]http://img135.imageshack.us/img135/3761/dsc0010ui3.jpg[/IMG] dumna i blada [IMG]http://img258.imageshack.us/img258/4530/dsc0007dt1.jpg[/IMG] i znowu uśmiech a'la kaczyńscy :shock: [IMG]http://img514.imageshack.us/img514/2516/dsc0008rn8.jpg[/IMG] Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 hehehe geniusz po prostu:evil_lol: [url]http://img410.imageshack.us/img410/2909/dsc0003kx7.jpg[/url] Quote
Recommended Posts