clockwork Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 wszystko nadrobiłam :multi::multi::multi::multi: to ja....kłamczucha klockowa :oops::roll: :hand: Quote
Doginka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 A ja nie mam co nadrabiać, bo tu pusto jakoś jest:roll: Quote
clockwork Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Doginka']A ja nie mam co nadrabiać, bo tu pusto jakoś jest:roll: taaa... tera to widze że pusto... i nie miałam nic do nadrabiania... ale pisząc to... byłam pewna że z 5 stron conajmniej.... więc :siara::siara: Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Witanko :multi::loveu:....śpisz jeszcze :hmmmm: Quote
malawaszka Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 [quote name='Alicja']wow....... http://img156.imageshack.us/img156/3885/dsc0198tv7.jpg supcio ........... nieskromnie powiem, że jestem z nich dumna :lol: [quote name='clockwork']buuuuuhahahahahahhahahahhahahhahaha zlałam sie :diabloti: żyrandol pikny dziewczyny biegajace też.... i ta zmencona powycierałaś? [quote name='HankaRupczewska']Jak można nie lubić jazdy po Krakowie Ja Cię zupełnie nie rozumiem :evil_lol: Podobał Ci się Komisariat na Zamojskiego ? Ja go darzę wyjątkową sympatią, ponieważ w czasach PRL-u doprowadzeni siłą , wraz z mężem zostawiliśmy tam odciski palców I one tamże trwają pewnie do dziś. Aaaach !!!! Cóż to były za czasy ... aaaaach!!! mnie się na szczęście udało nie zostać tam doprowadzoną :evil_lol: a po Krakowie chyba nigdy nie polubię jeździć :shake: za każdym razem jak jadę bez kogoś kto zna miasto to błądzę :angryy: [quote name='Doginka']:ices_bla: - proszę o wybaczenieNie wiem jak to się stało, że Cię szlachetna Waszencjo przegapiłama naprawdę muszę iść do okulisty NO! umówiłaś się już???? :diabloti: [quote name='anetta'] Żyrandol pierwsza klasa!! One są treendiii, moja górna sąsiadka też taki ma :cool1: trendi, dżeziiii ale już nie kacziiii :multi::evil_lol: [quote name='Katerinas'] Może Ci ktoś Lunetkę podmienił? A tak na serio Cóż trza mieć drugiego psa na stałe I Luneta znormalnieje Więc się szybko na tę wieś przeprowadzaj i kupuj czarnuszka b6ył drugi pies - Boluś i co? i nic - Luna nie znormalniała przy nim :shake: a z psem duuużo większym od niej nie będzie tak lekko, ale damy radę - jak przyjdzie czas :loveu: [quote name='beria']Pepa coraz pięniejsza i bardziej uśmiechnięta Zdjęcia róży powalające :mdleje: :megagrin: Też to niedawno przeszłam Dee przebiegała po mnie i łapą zajechała pod oko :diabloti: Musiałam fluidem tuszować do pracy, bo jeszcze by TZ sprawę miał za znęcanie :shocked!: A jak takie limo fajnie kolory zmienia - z bordowego na fioletowe, dalej na szaroniebieskie, potem zielenieje, aby w efekcie zżółknąć i wreszcie zniknąć haha mnie limo nie wyszło na szczęście, tylko miałam lekką szramkę :evil_lol: [quote name='Vectra']Waszka , okulista się o ciebie pytał :diabloti: PO CO??!! to Doginka niedowidzi :diabloti: [quote name='Paula_']Zajebiste foty :mdleje: :multi: dzienkju :loveu: [quote name='clockwork']wszystko nadrobiłam :multi: to ja....kłamczucha klockowa :roll: cze kłamczuszku :hand: [quote name='Doginka']A ja nie mam co nadrabiać, bo tu pusto jakoś jest bo weekend kochana :loveu: [quote name='clockwork']taaa... tera to widze że pusto... i nie miałam nic do nadrabiania... ale pisząc to... byłam pewna że z 5 stron conajmniej.... więc :siara: więc co kłamczuszku???? :siara: Quote
malawaszka Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 moje ukochane drzewo już golutkie :placz: tu gdzieś jest wściekły qrólik o ten :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Z powodu zalu ze Cie nie widuję opiłam się franciszkanerem :evil_lol: Wychlałam pół litra mocnego piffffka i teraz mam pie2rdolca :diabloti: Quote
Katerinas Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 malawaszka napisał(a):b6ył drugi pies - Boluś i co? i nic - Luna nie znormalniała przy nim :shake: a z psem duuużo większym od niej nie będzie tak lekko, ale damy radę - jak przyjdzie czas :loveu: Ale patrz jaka teraz zmiana :-) Może Luna potrzebuje więcej czasu. Zobaczysz, że będzie OK. :-) aaa....zapomniałam dodać że piękne jesienne widoki :-) Quote
Doginka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='malawaszka'] NO! umówiłaś się już???? :diabloti: PO CO??!! to Doginka niedowidzi :diabloti::siara: Bez zbędnych słów:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::cool3: A widoczki dowidziałam:cool3: i uważam że cud są:loveu: A ja dziś robiłam w manualu i qr*a jak ciepne tego nikona za okno to tylko będzie furczało:angryy::angryy::angryy: - niebo przejarane, zupełnie białe i doopa:angryy: Jak mam ustawić to pudło, żeby niebko było takie piękne niebieściutkie???:modla:prosze Waszuniu zdradź mi tajemnicę:razz::hmmmm::help1: Jutro zajrzę, a teraz idę spać:bye::hand::bye::sleeping::sleep2::sleep: Quote
Alicja Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 :loveu::loveu::loveu:Waszeczko ...jesteś miszczem fotasków ...... witanko :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [quote name='Pysia']Z powodu zalu ze Cie nie widuję opiłam się franciszkanerem :evil_lol: Wychlałam pół litra mocnego piffffka i teraz mam pie2rdolca :diabloti: Pysiu Ty???????? WYCHLAŁAŚ CAŁE PIWO??!! :crazyeye::evil_lol: [quote name='Katerinas']Ale patrz jaka teraz zmiana :-) Może Luna potrzebuje więcej czasu. Zobaczysz, że będzie OK. :-) aaa....zapomniałam dodać że piękne jesienne widoki :-) musi być ok :p Hej Doginko - różne ustawienia miałam - bo też sie bawiłam nimi - raz czas był dłuższy to przysłona większa, raz czas krótszy, przysłona mniejsza... jak niebo za jasne to skracałam czas i cykałam dopóki nie wyszło ładne :lol: CZEŚĆ babeczki :loveu: byłam wczoraj na urodzinach u kolegi - dziś umieram :mdleje: Quote
Katerinas Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Fajne zdjęcia :-) Ostatnie tchnienie jesieni... I znów zima ... bleee.... Pepe widzę szaleję. Ale laska w tym różowym sweterku :cool3: Szkoda, że Michał śpi :cool3: później mu pokażę ;) Quote
Hanna R. Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 http://img139.imageshack.us/img139/7408/dsc0132ho8.jpg To z tej wczorajszej imprezy urodzinowej ??? Quote
Pysia Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='HankaRupczewska']http://img139.imageshack.us/img139/7408/dsc0132ho8.jpg To z tej wczorajszej imprezy urodzinowej ??? Pewnie Weszka padła wracajac na czworakach do domu i niechcący nacisnęła spust aparatu :evil_lol: Szkoda tylko że się butelka potłukła :placz::diabloti: Quote
Doginka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='malawaszka'] CZEŚĆ babeczki :loveu: byłam wczoraj na urodzinach u kolegi - dziś umieram :mdleje: http://img144.imageshack.us/img144/1042/dsc0129lg2.jpg ooooooo Waszko gdzie umierasz?:crazyeye:Czy pod tym liściem?:diabloti: Może powiedz w jakim to lesie, a może jakiś waszek Ci pomoże:eviltong::diabloti: Quote
AnkaG Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Byłam i pooglądałam foteczki. :lol: PS Co tu wpadnę to ty po imprezie ... :diabloti: Quote
Paula Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 I co, znowu mam napisać, że zajebiste foty :roll: ;) http://img516.imageshack.us/img516/1013/dsc0221tr3.jpg :loveu: Quote
malawaszka Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='HankaRupczewska']http://img139.imageshack.us/img139/7408/dsc0132ho8.jpg To z tej wczorajszej imprezy urodzinowej ??? nie - ta impreza była jakieś 30 lat temu a koreczek się ostał :roll: [quote name='Pysia']Pewnie Weszka padła wracajac na czworakach do domu i niechcący nacisnęła spust aparatu :evil_lol: Szkoda tylko że się butelka potłukła :placz::diabloti: kochanaaa - ja butelek nie tłukę :diabloti: [quote name='Doginka']ooooooo Waszko gdzie umierasz?:crazyeye:Czy pod tym liściem?:diabloti: Może powiedz w jakim to lesie, a może jakiś waszek Ci pomoże:eviltong::diabloti: luzik - żyję :eviltong: [quote name='AnkaG']Byłam i pooglądałam foteczki. :lol: PS Co tu wpadnę to ty po imprezie ... :diabloti: Aniu - życie jest ciężkie :evil_lol: [quote name='Paula_']I co, znowu mam napisać, że zajebiste foty :roll: ;) http://img516.imageshack.us/img516/1013/dsc0221tr3.jpg :loveu: no kochana coś się ostatnio powtarzasz :evil_lol::loveu: Quote
malawaszka Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 mój kochany ryjeczek z czarnymi usteczkami :loveu: Quote
Recommended Posts