Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='malawaszka']a dilerka znowu próbuje nam wmówić, że za zachodnią granicą mają lepij :shake::diabloti: :hmmmm: a może ona chce nas tam do siebie ściągnąć ;) Quote
malawaszka Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='dealer']maja gorzi.....bo WAS tu nie majom:diabloti: :pno! [quote name='Doginka']Jakoś daję radę - furagin zaczął działać i witamina C 1000:diabloti::p - przynajmniej już tak nie boli, a jak mnie złapie, to blisko parku mieszka mła madre:multi::diabloti: ahh to luzik :lol: [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: a może ona chce nas tam do siebie ściągnąć ;) ja nie jade :shake::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 a u nas jest ciepełko , słoneczko swieci .. ale podobno do czwartku tylko :( Quote
agbar Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:hmmmm: a może ona chce nas tam do siebie ściągnąć ;) przybywajcie:grins: Quote
malawaszka Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Vectra napisał(a):a u nas jest ciepełko , słoneczko swieci .. ale podobno do czwartku tylko :( ale potem podobno znowu ma być ładnie :lol: dealer napisał(a):przybywajcie:grins: Alu przybywaj :evil_lol: Quote
agbar Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 malawaszka napisał(a):ale potem podobno znowu ma być ładnie :lol: Alu przybywaj :evil_lol: MOCY przybywaj:diabloti: Quote
Pysia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Hej Weszko mła :) U mnie wiatr może i wieje ale poza moim placem :evil_lol: Na placu jest cieeeeeeeeeeeeeeeplusio i milusio i słonecznie :loveu: Quote
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='dealer']przybywajcie:grins: ;)przybywamy .....:evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Byłam z przyjaciółką, jej chłopakiem i jego suczką rodezjanką na spacerku - i oczywiście z moimi dziewczynkami :multi: trzy suńki i nie było awantur :loveu: a w drodze powrotnej Pepa przelazła do przodu na fotel pasażera, gdzie zwykle siedzi Luna (Luna wtedy była na podłodze) a potem stała się rzecz niemożliwa :mdleje: :crazyeye: Luna wcisnęła się na to siedzenie obok Pepy :crazyeye: i tak sobie siedziały przez chwilkę - obie z lekkim niesmakiem na pyskach ale bez burczenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 o jesooo... do Ciebie sie dostać :mdleje: całą wieczność otwiera sie to dogo....:angryy::angryy::angryy: w międzyczasie zapomniałam co chciałam napisać... wobec tego odpowiem na ostatni post (mam nadzieje że w międzyczasie nie przybyło kolejne 666) cieszkam że Lunka i Pepa sie zgadzają...:loveu: alem se pogadała :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='malawaszka']Byłam z przyjaciółką, jej chłopakiem i jego suczką rodezjanką na spacerku - i oczywiście z moimi dziewczynkami :multi: trzy suńki i nie było awantur :loveu: a w drodze powrotnej Pepa przelazła do przodu na fotel pasażera, gdzie zwykle siedzi Luna (Luna wtedy była na podłodze) a potem stała się rzecz niemożliwa :mdleje: :crazyeye: Luna wcisnęła się na to siedzenie obok Pepy :crazyeye: i tak sobie siedziały przez chwilkę - obie z lekkim niesmakiem na pyskach ale bez burczenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :klacz: dla LUNY ;) Quote
Vectra Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 malawaszka napisał(a):Byłam z przyjaciółką, jej chłopakiem i jego suczką rodezjanką na spacerku - i oczywiście z moimi dziewczynkami :multi: trzy suńki i nie było awantur :loveu: a w drodze powrotnej Pepa przelazła do przodu na fotel pasażera, gdzie zwykle siedzi Luna (Luna wtedy była na podłodze) a potem stała się rzecz niemożliwa :mdleje: :crazyeye: Luna wcisnęła się na to siedzenie obok Pepy :crazyeye: i tak sobie siedziały przez chwilkę - obie z lekkim niesmakiem na pyskach ale bez burczenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak mi mów tak mi dobrze :loveu: :loveu: :loveu: rewelacja :sweetCyb::cool2: Quote
malawaszka Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 noo ja jestem szalenie dumna z mojej myszeczki kochanej :loveu::loveu::loveu: a na Pustyni Błędowskiej byłoby cudownie jak w raju gdyby nie ONI!!! kompletnie bez kultury i jakiejkolwiek ostrożności jeżdżący po pustyni debile jeepami, crossami, quadami - nie zważający na to, że są tam ludzie z dziećmi i psami :angryy::angryy::angryy: naprawdę kilka razy przejeżdżali tak blisko, że masakra - kretyni :x:motz::2gunfire::-x:evil::bad-word::snipersm:0X:chainsaw::madgo: tam nie wolno jeździć - jest zakaz, ale niechby sobie jeździli - to jedyny sposób na zachowanie pustyni jako pustyni bo stopniowo zarasta, ALE! kurna odrobina kultury i ostrośności nie boli! ruch jak na marszałkowskiej :diabloti: Quote
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:masakra z tymi pojazdami ...a ja serio myślałam ze to taka oaza spokoju :shake: Quote
Pysia Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Pytałam pojeepanych czy coś wiedzą o tym zlocie na pustyni. Wściekli się że ktoś tam jeździł mimo że nie wolno. Oni dostają szału bo twierdzą, że potem ludzie na wszystkich 4x4 patrzą nieprzychylnie. Mają się dowiedzieć co to za towarzystwo było i zlinczować :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 no i nie dziwię się że źle się na nich ludzie patrzą bo to co wyprawiali przechodziło ludzkie pojęcie - nie wqrwiłabym się tak gdyby nie to, że były tam też dzieci i psy :angryy: no i uprzejmie donoszę :diabloti: że towarzystwo miało rej głównie KR i OL :diabloti: Quote
Alicja Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='malawaszka']no i nie dziwię się że źle się na nich ludzie patrzą bo to co wyprawiali przechodziło ludzkie pojęcie - nie wqrwiłabym się tak gdyby nie to, że były tam też dzieci i psy :angryy: no i uprzejmie donoszę :diabloti: że towarzystwo miało rej głównie KR i OL :diabloti: a było spisać numery :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:...cholerka :diabloti:...poJEEPane towarzystwo :angryy: Quote
Katerinas Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 malawaszka napisał(a):Byłam z przyjaciółką, jej chłopakiem i jego suczką rodezjanką na spacerku - i oczywiście z moimi dziewczynkami :multi: trzy suńki i nie było awantur :loveu: a w drodze powrotnej Pepa przelazła do przodu na fotel pasażera, gdzie zwykle siedzi Luna (Luna wtedy była na podłodze) a potem stała się rzecz niemożliwa :mdleje: :crazyeye: Luna wcisnęła się na to siedzenie obok Pepy :crazyeye: i tak sobie siedziały przez chwilkę - obie z lekkim niesmakiem na pyskach ale bez burczenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Brawa dla Luny :-) Się zmienia kobitka :-) Dorośleje? ;) :lol: No a z tymi pojazdami przeróżnymi to rzeczywiście masakra :roll: Zupełnie jak rajd Paryż-Dakar :roll: Quote
Paula Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Hej Weszko :multi: Foty extra :loveu: Przypominam o głosowaniu na krakvecie :razz: http://img90.imageshack.us/img90/8553/dsc0196kz4.jpg haha, jaka Lunka :grin: [quote name='malawaszka']Byłam z przyjaciółką, jej chłopakiem i jego suczką rodezjanką na spacerku - i oczywiście z moimi dziewczynkami :multi: trzy suńki i nie było awantur :loveu: a w drodze powrotnej Pepa przelazła do przodu na fotel pasażera, gdzie zwykle siedzi Luna (Luna wtedy była na podłodze) a potem stała się rzecz niemożliwa :mdleje: :crazyeye: Luna wcisnęła się na to siedzenie obok Pepy :crazyeye: i tak sobie siedziały przez chwilkę - obie z lekkim niesmakiem na pyskach ale bez burczenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: O wow :multi: no no, Lunka robi postępy :loveu: A masz foty z rodezjanką :cool3: Quote
malawaszka Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']a było spisać numery :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:...cholerka :diabloti:...poJEEPane towarzystwo :angryy: to nie takie proste jak się trzyma psy, dziecko a oni pędzą jak szaleni :shake: [quote name='Katerinas']Brawa dla Luny :-) Się zmienia kobitka :-) Dorośleje? ;) :lol: hahha noo czas najwyższy chyba nie?? 5 latek stuknęło w końcu :evil_lol: [quote name='paula_z'] A masz foty z rodezjanką :cool3: a mam :cool1: Luna żre patyka a Rakija kombinuje jakby tu patyka przechwycić :evil_lol: jak zamknę oczy to nie uderzę w drzewo i duuużo więcej ale to jutro bo idę spać :hand: Quote
malawaszka Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 dogomuł mnie dobija :angryy::angryy::angryy: spadam więc do roboty :roll: Rakija Quote
malawaszka Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Luneta a Pepa nadal krzyczy :lol: Quote
Katerinas Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 [quote name='malawaszka'] http://img364.imageshack.us/img364/2351/dsc0081ex7.jpg Ależ tu fantastycznie widać tu pręgę :-) Zjeżył sie piesek :lol: [quote name='malawaszka']Luneta http://img149.imageshack.us/img149/1865/dsc0094cp2.jpg http://img187.imageshack.us/img187/3734/dsc0095kc0.jpg Pokraczka i skok w dal :lol: [quote name='malawaszka'] a Pepa nadal krzyczy :lol: http://img155.imageshack.us/img155/3968/dsc0099mv0.jpg Niezmordowana :lol: Quote
Recommended Posts