Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):

A fotki jak zwykle fajne, tylko jakieś takie jasne????:diabloti:

niektóre za jasne, niektóre za ciemne :lol:

asher napisał(a):
Tran zadziała w ten sam sposób, bo też zawiera Omegę 3 ;)

Choć ja bym raczej szpikowała Pepę Omegą 6 (na przykład olej z wiesiołka), cynkiem i biotyną ;)

Waszko Szczęśliwa, a ta bajka o śwince Pepie to gdzie leci i o której? Bo nie znam :shake:

bajka na mini mini leci - a o której to musiałabyś Oliwię zapytać :evil_lol:

LAZY napisał(a):
My póki co bezdzietni jesteśmy...i przez jakiś czas tak pozostanie...Idusia mi wystarcza:cool3:

:eviltong: no widzisz a mi chciecie wmówić dzieciaka :diabloti:

Pysia napisał(a):
Wszystko fajnie tylko że Pepa wybredna i nie chce jeść odżywek :shake: Jak Zmorka miała przesuszoną sierść i skóre w ciąży to nie chcac jej paść chemikaliami dawałam jej tran :) Zadziałał cudownie :multi: Nawet jak maluchy miały 8 tyg. to dziewczyna była ofutrzona i błyszcząca :) i skóra była w świetnym stanie :) No i chętnie pieski wylizują tran rybi ;) Mam nadzieje, że Pepci posmakuje :)

otóż to - Pepa nie chciała jeść z witaminami w proszku :mad:

Posted

[quote name='Vectra']uuu panienka Oliwka chyba zła cosik odrobinkę :hmmmm: :diabloti:

hahha BINGO!! a oto powód owej złości - próbowała namówić J żeby to za nią załatwił, ale jej się nie udało :evil_lol:

daaawajjj tego kijaaa :mad:

aaaaaaaaaa :evil_lol:

NO!

zwycięzca i tak niezadowolony :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
uuu panienka Oliwka chyba zła cosik odrobinkę :hmmmm: :diabloti:

Tiaaaaa, bo łunkę zdjęli z rożna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Papa dziouchy;)

Aaa, ja dziś od veta dostałam furagin na moją przypadłość i mama moja padała ze śmiechu, że leczę się z psami u jednego lekarza:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Doginka napisał(a):
Tiaaaaa, bo łunkę zdjęli z rożna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Papa dziouchy;)

Aaa, ja dziś od veta dostałam furagin na moją przypadłość i mama moja padała ze śmiechu, że leczę się z psami u jednego lekarza:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I będziesz chociaż zdrowa , ja sama chciała bym mieć taką opiekę lekarską jak moje psy :cool1: Bo jeszcze żaden z ludzkich lekarzy nigdy mnie nie ozdrowił - trzeba było samemu robić poprawki w sposobie leczenia :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
ma ci ona charakterek :evilbat: zaczynam ją lubić coraz bardziej :diabloti:

ehhh ma ojj ma - czasami to nic tylko przez kolano przełożyć i pasem lać :mad:

Doginka napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
Pamiętaj , nie wolno bić dzieci , bo jak dorośnie to ci odda :diabloti:

ja nie biję - za miękka jestem :placz::oops: ale z pewnością by jej się czasami przydało :mad:

Posted

[quote name='anetta']http://img80.imageshack.us/img80/5747/dsc0252eq6.jpg MATKOOOOO :scared:
To jest najbardziej przerażająca foty w tym blozku....
:scared:

dlatego dałam dopiero po 24 :evil_lol:

[quote name='furciaczek']Czesc waszeczko droga:loveu:

http://img81.imageshack.us/img81/6299/dsc0198cf4.jpg

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hej Furciakowa :razz: odliczanko trwa :multi:

[quote name='Katerinas']malawaszak
Boskie foty :loveu: Z przyjemnością się ogląda :-)
Widać, że Oliwka ma podejście do Luny :lol: Zabrać kija, nadziać na rożno :lol:

haha noo w ogóle się nie boi a już nie raz i nie dwa Luna jej pokazała, że niektóre rzeczy jej się nie podobają :lol:

Dzień Dobry!!! Miało być dziś cieplusieńko - może jest, ale wieje wiatr :placz:

Posted

[quote name='dealer']dzien dobry oznajmiam ze jest cieplusienko i nie wieje wiatr:diabloti:
u nas jest cieplusieńko:loveu: i WIEJE WIATR:diabloti:

witaj :multi::multi::multi:

Posted

Doginka napisał(a):
Hej:hand: Wawka słoneczna i bezwietrzna - zaraz lecę z burkami na dłuuuuuuuuuuugi spacerek:multi::p

a masz po drodze toi toie czy zakładasz pampersa czy już nie potrzebujesz????:razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
a dilerka znowu próbuje nam wmówić, że za zachodnią granicą mają lepij :shake::diabloti:

maja gorzi.....bo WAS tu nie majom:diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
a masz po drodze toi toie czy zakładasz pampersa czy już nie potrzebujesz????:razz:

Jakoś daję radę - furagin zaczął działać i witamina C 1000:diabloti::p - przynajmniej już tak nie boli, a jak mnie złapie, to blisko parku mieszka mła madre:multi::diabloti: