Doginka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Waszka zostawisz ją sobie:loveu::razz:??:confused: - słodka z Pepy panienka i Lunka bardziej przytulaśna się zrobi:p Quote
malawaszka Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Domku dla Pepy szukać muszę - ale musi być cudowny taki jak ma Elmo i Luzaczek - jak takiego nie znajdę to trudno - na ulicę przecież nie wywalę :roll: Pepusia dzisiaj już nie szczeka tyle - jest wyraźnie wyluzowana :loveu::multi: Quote
Vectra Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='malawaszka']Domku dla Pepy szukać muszę - ale musi być cudowny taki jak ma Elmo i Luzaczek - j[B]ak takiego nie znajdę to trudno - na ulicę przecież nie wywalę :roll:[/B] Pepusia dzisiaj już nie szczeka tyle - jest wyraźnie wyluzowana :loveu::multi:[/quote] i zostawisz sobie :loveu: :loveu: :loveu: fajna ta Twoja Pepa :cool3: i co masz wyniki badań :razz: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]własnie jak wyniki :razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
asher Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Właśnie, Waszka, odezwij się, co z wynikami. A brzucho wieeelkie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ona taka tłusta jest? :crazyeye::lol: Quote
malawaszka Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='Vectra']i zostawisz sobie :loveu: :loveu: :loveu: fajna ta Twoja Pepa :cool3: i co masz wyniki badań :razz:[/quote] jak będę musiała to zostawię, ale wolałabym znaleźć jej domek dobry :loveu: a fajna jest bardzo :loveu: wczoraj na ost spacerku byłyśmy po 24 i nie było pobudki o świcie - spokojnie wytrzymała do 9.30 i to ja wstałam pierwsza - nie Pepa :multi::multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]własnie jak wyniki :razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='Doginka']Ja też chcę znać wyniki:razz:[/quote] [quote name='asher']Właśnie, Waszka, odezwij się, co z wynikami. A brzucho wieeelkie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ona taka tłusta jest? :crazyeye::lol:[/quote] Jest tłusta :roll: jak świnka Pepa :lol: a wyniki będą jak je pojadę odebrać bo przez tel nie chciał mi głupek podać, ale chyba mruknął, że jest ok - obym dobrze usłyszała, jednak z radością poczekam aż zobaczę na własne oczy :cool1: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B];)to ja czekam na te piśmienne OK :cool2:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
asher Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='malawaszka']Jest tłusta :roll: jak świnka Pepa :lol:[/quote] Słuchaj, to może ona jednak miała dom? No bo skąd by taka tłusta była? :niewiem: Inna sprawa, że nawet jeśli, to co to za "dom", który pozwala się psu wałęsać i doprowadza do takiego stanu :angryy: Umknęło mi chyba, w jakim mniej więcej Pepa (strrasznie fajne to imię! :multi:) jest wieku? Quote
Pysia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Pepa błąkała się wiele miesięcy w centrum Dąbrowy Górniczej gdzie jest sporo barów i restauracji. Podejrzewamy że tam dostawała jeść i to dobrze ;) Tak to psy wyglądają na dąbrowskim wikcie :evil_lol: Monika pytała ludzi czy widza coś o jej domu ale wszyscy odpowiadali że nie. Twierdzili że od wakacji się błąka :cool1: Trudno okreslić wiek Pepy bo jest zapasiona na maxa. Wetka stwierdziła ze tak od 8 lat. Dzwoniłam do Weszki - jedzie po wyniki ale będzie późno bo ma kilka spraw do załatwienia :cool3: Wiem też ze Pepa jest coraz fajniejsza :loveu: Nadstawia sie do miziania i szuka kontaktu :loveu::multi: Quote
asher Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Pysia']Tak to psy wyglądają na dąbrowskim wikcie :evil_lol:[/quote] Dobrze, że tylko psy :evil_lol: Bo dąbrowski burmistrz musiałby się chyba uciec do sposobu włoskiego kolegi po fachu i oferować dąbrowianom żywą gotówkę za zrzucenie kilogramów :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Witanko z raneczka ( po mojemu raneczek:diabloti:) [quote name='malawaszka']...a wyniki będą jak je pojadę odebrać bo przez tel nie chciał mi głupek podać, ale chyba mruknął, że jest ok - obym dobrze usłyszała, jednak z radością poczekam aż zobaczę na własne oczy :cool1:[/quote] Czekam na potwierdzenie tego OK., bo Pepa jest taka słodka:loveu: - i lepiej niech będzie zdrowiuteńka dziepsinka:loveu::razz: [quote name='Pysia']Pepa błąkała się wiele miesięcy w centrum Dąbrowy Górniczej ... Wiem też ze Pepa jest coraz fajniejsza :loveu: Nadstawia sie do miziania i szuka kontaktu :loveu::multi:[/quote] No nie dziwne, że szuka kontaktu - pewnie przez te miesiące bardzo brakowało jej tego miziania tłustego brzusia:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
anetta Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Ależ ona jest smieszna :lol::lol: Powinna się zazywać Pigi :evil_lol::evil_lol: :kciuki: Quote
malawaszka Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Świnka Pigi jest juz niemodna - teraz wszystkie dzieci szaleją za Świnką Pepą :evil_lol: Wyniki są OK :multi: tylko mocznik trochę za niski, ale to może być z wielu powodów - za jakiś czas zrobimy kontrolkę jak Pepucha będzie jadła normalne jedzonko to może się wyrówna :kciuki: Pepa została dziś na jakiś czas sama w domu i zrobiła dwie kałuże :roll: mam nadzieję, że to ze stresu że sama pierwszy raz była bo nawet bez Luny :roll: a poza tym to chciała zwiać mojej mamie z domu - BA! zwiała ale mama ją dopadła na korytarzu uffffffffff :lol: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='malawaszka']Świnka Pigi jest juz niemodna - teraz wszystkie dzieci szaleją za Świnką Pepą :evil_lol: Wyniki są OK :multi: tylko mocznik trochę za niski, ale to może być z wielu powodów - za jakiś czas zrobimy kontrolkę jak Pepucha będzie jadła normalne jedzonko to może się wyrówna :kciuki: Pepa została dziś na jakiś czas sama w domu i zrobiła dwie kałuże :roll: mam nadzieję, że to ze stresu że sama pierwszy raz była bo nawet bez Luny :roll: a poza tym to chciała zwiać mojej mamie z domu - BA! zwiała ale mama ją dopadła na korytarzu uffffffffff :lol:[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B]super że wyniki są oki :multi::multi::multi: no proszę panna Pepa uciekinierka ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 aaa zapomniałabym o najważniejszym jak wróciłam do domu to nakarmiłam burki - Pepa zjadła mięsko z suchą karmą (może się w końcu przekona do suchara :razz:) po czym przyszła i dała mi buzi :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Alicja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='malawaszka']aaa zapomniałabym o najważniejszym jak wróciłam do domu to nakarmiłam burki - Pepa zjadła mięsko z suchą karmą (może się w końcu przekona do suchara :razz:) po czym przyszła i dała mi buzi :loveu::loveu::loveu::multi:[/quote]:razz::razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:oj czuję że Pepa zostanie ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz::razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:oj czuję że Pepa zostanie ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hahaha tak samo jest przy każdym tymczasowiczu u mnie :evil_lol: [quote name='aga1215']Ale fajną Luna ma kumpele :loveu:[/quote] noo Pepa jest :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 No to super :multi: Pape może być troszkę przeziębiona cała lub pęcherz miec troszkę naziebiony co wskazywałoby na częste oddawanie moczu. Pamiętasz? U mnie też sikała i to sporo. Może Urosept jej ze dwa dni podawać? Nie zaszkodziłby ;) Buziak :loveu::loveu::loveu: Zaraz zemdleję :loveu::loveu::loveu: Quote
Doginka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Raper kiedyś też miał problemy z trzymaniem moczu i dostawał furagin przez 2 tygodnie po pół tabletki i mu przeszło;) Quote
Pysia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name='Doginka']Raper kiedyś też miał problemy z trzymaniem moczu i dostawał furagin przez 2 tygodnie po pół tabletki i mu przeszło;)[/quote] O!! Furagin !! To jest to :p Próbowałam sobie przypomnieć nazwe ale to zapalenie chyba mi na pamięć poszło :evil_lol: Furagin lepszy jest :) Quote
Paula Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Cześć Waszka :multi: Super się czyta o Pepe :loveu: [quote name='malawaszka']Domku dla Pepy szukać muszę - ale musi być cudowny taki jak ma Elmo i Luzaczek - jak takiego nie znajdę to trudno - na ulicę przecież nie wywalę :roll:[/quote] Znajdziesz, jestem pewna :kciuki: Super, że wyniki w porządku :multi: Quote
Katerinas Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Tak sobie czytam i czytam.... I czy Pepe zostaje u Ciebie ;) .. ekm... na stałe? ;) Quote
Recommended Posts