Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial]doberek..... [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]informuje i donosze ze zacisnelam :kciuki: wszystkie konczyny chwytne :loveu:[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]no i pozdrawiam.... :loveu:[/FONT]

Posted

Trzymam kciuki za psiaka :kciuki:

U mnie na osiedlu pojawiły się dwie kolejne bidy. Widuję je tylko od czasu do czasu. Problem w tym, że pojawiają się i znikają, a oba są nieufne, nawet jedzenia nie chcą. Nie mam pojęcia gdzie koczują, więc nie wiem, gdzie im żarełko zostawiać. Ech... :shake:

Posted

cześć baby - nie mam fot żadnych :shake: skończyły mi się zapasy, nowych mi się nie chce robić bom chora jak diabli - płuca sobie wywpluwam :placz: normalnie kaszlę jak stary gruźlik :shake: po psiuńka dziś nie pojechałam bo uknułam plan taki, że jutro poślę Lunę z moją mamą na wieś - może siostra z Oliwią też pojadą i wtedy go przywiozę - będzie bezpieczniej w razie jakby miał jakieś paskudztwo - ale mam nadzieję, że to nic strasznego tylko np od pcheł :roll: no i mam nadzieję, że nie marznie tam gdzie jest teraz... i że jutro go znajdę i złapię...

Posted

Oj Ty biedulko malutka qrój się:glaszcze: - trzeba przepędzić to wstrętne choróbsko:mad::mad::mad: - na kaszel doooooooskonały jest SINECOD - jedna łyżeczka i kaszel ustaje;) - no i ten syropek jest doskonały w smaku:laugh2_2:

Posted

Mówię prawdę , tylko z zastrzeżeniem, że on raczej usuwa skutki choroby, ale nie leczy. Ale daje wielką ulgę w kaszlu - i to sprawdziłam na sobie i na Dominice, a przepisała mi go wspaniała pani doktor Dominiki;)

Posted

[quote name='malawaszka']nie kupiła mi go :shake: bo to jest na suchy kaszel a ja mam mokry błeeeeeeeee :zygi: :evil_lol:

Tak napisali, ale Dominikowa pani doktor kazała go brać tylko na noc, bo zatrzymuje kaszel - nie tylko suchy:shake: - wiem co mówie!!!!!!!!!!!:p To jest syrop, który daje się ludziom po operacjach:razz: - super skutecznie zatrzymuje odruch kaszlowy:p

Posted

[quote name='malawaszka']cześć baby - nie mam fot żadnych :shake: skończyły mi się zapasy, nowych mi się nie chce robić bom chora jak diabli - płuca sobie wywpluwam :placz: normalnie kaszlę jak stary gruźlik :shake: po psiuńka dziś nie pojechałam bo uknułam plan taki, że jutro poślę Lunę z moją mamą na wieś - może siostra z Oliwią też pojadą i wtedy go przywiozę - będzie bezpieczniej w razie jakby miał jakieś paskudztwo - ale mam nadzieję, że to nic strasznego tylko np od pcheł :roll: no i mam nadzieję, że nie marznie tam gdzie jest teraz... i że jutro go znajdę i złapię...[/quote]
O masz ci los.... Ciagle Ci powtarzam, że musisz się cieplej ubierac :cool1: Ale Ty nie !! No to teraz masz :cool3:
Ja mam nadzieję ze to problem chwilowy i za to trzymam kciuki !! Znaczy za piesa ;) Za zdrowienie też :eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']O masz ci los.... Ciagle Ci powtarzam, że musisz się cieplej ubierac :cool1:[/quote]
Właśnie! Ciepłe reformy o tej porze roku to PODSTAWA! :p Nawet Naczelny Lekarz Dogo Hanna R nie zaprzeczy.

Posted

Chora Weszko :loveu:
Weszłam tu z zapytaniem kiedy raczysz odwiedzić me progi z lub bez Psychopaty :) Daj wcześniej znać abym mogła wykazać się talentem kulinarnym w formie jakiegos zjadliwego ciasta ;) Oczywiscie dla Psychopaty to ciasto bo Ty gardzisz przysmakami :mad:

Posted

[quote name='Pysia']O masz ci los.... Ciagle Ci powtarzam, że musisz się cieplej ubierac :cool1: Ale Ty nie !! No to teraz masz :cool3:
Ja mam nadzieję ze to problem chwilowy i za to trzymam kciuki !! Znaczy za piesa ;) Za zdrowienie też :eviltong:

trzymaj i nie puszczaj!!!

[quote name='asher']Właśnie! Ciepłe reformy o tej porze roku to PODSTAWA! :p Nawet Naczelny Lekarz Dogo Hanna R nie zaprzeczy.

tak tak barchanowe gacie to podstawa :cool1:

[quote name='Doginka']No i jak się panienka dzisiaj czuje??:glaszcze:

jakby lepij:p

[quote name='Pysia']Chora Weszko :loveu:
Weszłam tu z zapytaniem kiedy raczysz odwiedzić me progi z lub bez Psychopaty :) Daj wcześniej znać abym mogła wykazać się talentem kulinarnym w formie jakiegos zjadliwego ciasta ;) Oczywiscie dla Psychopaty to ciasto bo Ty gardzisz przysmakami :mad:

:niewiem:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Wazseczko .....jak psiaczek:razz: i jak kaszelek :diabloti:[/FONT]

który psiaczek??? bo Luzaczek dziś pewnie pojedzie do domku, a ten staruszek z centrum - mam nadzieję, że dziś uda mi się go zabrać...

[quote name='Doginka']Ooooooooo jeeeeeeee jaaaaaaaaaaaa Waszko mam nadzieję, że żyjesz:razz:
Czy piesek kudłaty już w nowym domku??:loveu:

żyję - który piesek kudłaty? a w sumie to żaden jeszcze nie jest w domku :shake: