clockwork Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]doberek..... [/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]informuje i donosze ze zacisnelam :kciuki: wszystkie konczyny chwytne :loveu:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]no i pozdrawiam.... :loveu:[/FONT] Quote
malawaszka Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 cześć MAdzia, Doginko i druha Madziu :razz: nie wiem dlaczego ale od pewnego czasu mam wrażenie, że ktoś mnie inwigiluje...... :hmmmm: Quote
Doginka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Waszko, a ja Ci nie powiem, że to H.R.:eviltong::evil_lol::shake: Quote
Pysia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Przestań widzieć wszędzie psy :mad: Weszko :) Nasza Gabulka ma aparata super chruper :multi: Quote
Alicja Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Arial]trzymam do piątku ...trzymam :kciuki:[/FONT] Quote
Doginka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Hej ja już idę spać, ale jutro chcem widzieć foty Luniastej, Waszkowej i Olivkowej:mad::mad::mad::loveu: Quote
asher Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Trzymam kciuki za psiaka :kciuki: U mnie na osiedlu pojawiły się dwie kolejne bidy. Widuję je tylko od czasu do czasu. Problem w tym, że pojawiają się i znikają, a oba są nieufne, nawet jedzenia nie chcą. Nie mam pojęcia gdzie koczują, więc nie wiem, gdzie im żarełko zostawiać. Ech... :shake: Quote
Doginka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Monia, puk puk, gdie Ty?????:razz::mad: - dawaj foty:mad: Quote
malawaszka Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 cześć baby - nie mam fot żadnych :shake: skończyły mi się zapasy, nowych mi się nie chce robić bom chora jak diabli - płuca sobie wywpluwam :placz: normalnie kaszlę jak stary gruźlik :shake: po psiuńka dziś nie pojechałam bo uknułam plan taki, że jutro poślę Lunę z moją mamą na wieś - może siostra z Oliwią też pojadą i wtedy go przywiozę - będzie bezpieczniej w razie jakby miał jakieś paskudztwo - ale mam nadzieję, że to nic strasznego tylko np od pcheł :roll: no i mam nadzieję, że nie marznie tam gdzie jest teraz... i że jutro go znajdę i złapię... Quote
Doginka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Oj Ty biedulko malutka qrój się:glaszcze: - trzeba przepędzić to wstrętne choróbsko:mad::mad::mad: - na kaszel doooooooskonały jest SINECOD - jedna łyżeczka i kaszel ustaje;) - no i ten syropek jest doskonały w smaku:laugh2_2: Quote
malawaszka Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 dzięki :Rose: właśnie zadzwoniłam do siostry żeby mi go kupiła bo jest w sklepie - więc sprawdzimy czy mówisz prawdę :diabloti: Quote
Doginka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Mówię prawdę , tylko z zastrzeżeniem, że on raczej usuwa skutki choroby, ale nie leczy. Ale daje wielką ulgę w kaszlu - i to sprawdziłam na sobie i na Dominice, a przepisała mi go wspaniała pani doktor Dominiki;) Quote
malawaszka Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 nie kupiła mi go :shake: bo to jest na suchy kaszel a ja mam mokry błeeeeeeeee :zygi: :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='malawaszka']nie kupiła mi go :shake: bo to jest na suchy kaszel a ja mam mokry błeeeeeeeee :zygi: :evil_lol: Tak napisali, ale Dominikowa pani doktor kazała go brać tylko na noc, bo zatrzymuje kaszel - nie tylko suchy:shake: - wiem co mówie!!!!!!!!!!!:p To jest syrop, który daje się ludziom po operacjach:razz: - super skutecznie zatrzymuje odruch kaszlowy:p Quote
Pysia Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='malawaszka']cześć baby - nie mam fot żadnych :shake: skończyły mi się zapasy, nowych mi się nie chce robić bom chora jak diabli - płuca sobie wywpluwam :placz: normalnie kaszlę jak stary gruźlik :shake: po psiuńka dziś nie pojechałam bo uknułam plan taki, że jutro poślę Lunę z moją mamą na wieś - może siostra z Oliwią też pojadą i wtedy go przywiozę - będzie bezpieczniej w razie jakby miał jakieś paskudztwo - ale mam nadzieję, że to nic strasznego tylko np od pcheł :roll: no i mam nadzieję, że nie marznie tam gdzie jest teraz... i że jutro go znajdę i złapię...[/quote] O masz ci los.... Ciagle Ci powtarzam, że musisz się cieplej ubierac :cool1: Ale Ty nie !! No to teraz masz :cool3: Ja mam nadzieję ze to problem chwilowy i za to trzymam kciuki !! Znaczy za piesa ;) Za zdrowienie też :eviltong: Quote
asher Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Pysia']O masz ci los.... Ciagle Ci powtarzam, że musisz się cieplej ubierac :cool1:[/quote] Właśnie! Ciepłe reformy o tej porze roku to PODSTAWA! :p Nawet Naczelny Lekarz Dogo Hanna R nie zaprzeczy. Quote
Doginka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 No i jak się panienka dzisiaj czuje??:glaszcze: Quote
Pysia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Chora Weszko :loveu: Weszłam tu z zapytaniem kiedy raczysz odwiedzić me progi z lub bez Psychopaty :) Daj wcześniej znać abym mogła wykazać się talentem kulinarnym w formie jakiegos zjadliwego ciasta ;) Oczywiscie dla Psychopaty to ciasto bo Ty gardzisz przysmakami :mad: Quote
Alicja Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [FONT=Arial]Wazseczko .....jak psiaczek:razz: i jak kaszelek :diabloti:[/FONT] Quote
Doginka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ooooooooo jeeeeeeee jaaaaaaaaaaaa Waszko mam nadzieję, że żyjesz:razz: Czy piesek kudłaty już w nowym domku??:loveu: Quote
malawaszka Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='Pysia']O masz ci los.... Ciagle Ci powtarzam, że musisz się cieplej ubierac :cool1: Ale Ty nie !! No to teraz masz :cool3: Ja mam nadzieję ze to problem chwilowy i za to trzymam kciuki !! Znaczy za piesa ;) Za zdrowienie też :eviltong: trzymaj i nie puszczaj!!! [quote name='asher']Właśnie! Ciepłe reformy o tej porze roku to PODSTAWA! :p Nawet Naczelny Lekarz Dogo Hanna R nie zaprzeczy. tak tak barchanowe gacie to podstawa :cool1: [quote name='Doginka']No i jak się panienka dzisiaj czuje??:glaszcze: jakby lepij:p [quote name='Pysia']Chora Weszko :loveu: Weszłam tu z zapytaniem kiedy raczysz odwiedzić me progi z lub bez Psychopaty :) Daj wcześniej znać abym mogła wykazać się talentem kulinarnym w formie jakiegos zjadliwego ciasta ;) Oczywiscie dla Psychopaty to ciasto bo Ty gardzisz przysmakami :mad: :niewiem: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Wazseczko .....jak psiaczek:razz: i jak kaszelek :diabloti:[/FONT] który psiaczek??? bo Luzaczek dziś pewnie pojedzie do domku, a ten staruszek z centrum - mam nadzieję, że dziś uda mi się go zabrać... [quote name='Doginka']Ooooooooo jeeeeeeee jaaaaaaaaaaaa Waszko mam nadzieję, że żyjesz:razz: Czy piesek kudłaty już w nowym domku??:loveu: żyję - który piesek kudłaty? a w sumie to żaden jeszcze nie jest w domku :shake: Quote
asher Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ojej, a czemu Luzak jeszcze nie w domku swoim? Mieliśmy trzymac kciuki do piątku? Quote
Recommended Posts