Pysia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No to podjedź po mnie dzisiaj....Połapiemy ja razem. Quote
Vectra Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Monika , może jak kilka dni pokarmisz tego małego zbója ;) to zaufa ci trochę .... Quote
malawaszka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 qrwa do dupy pojade a nie do burka - chciałam teraz jechać - wychodzę z bloku patrzę na "samochód" a tam jedno koło bez powietrza :placz::placz::placz: a ja nie mam kompresora i nie umiem se koła wymienić :oops::placz::angryy: Quote
Doginka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Oj biedulko:-( - Jakbym złapała tego co Ci to zrobił to...:angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad: Quote
malawaszka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 eeee nie podejrzewam, ze ktoś mi to zrobił - pewnie jak zwykle zassałam w oponke jakiś gwoździk :angryy: albo śrubkę :angryy: Quote
olcha Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 malawaszka napisał(a):qrwa do dupy pojade a nie do burka - chciałam teraz jechać - wychodzę z bloku patrzę na "samochód" a tam jedno koło bez powietrza :placz::placz::placz: a ja nie mam kompresora i nie umiem se koła wymienić :oops::placz::angryy: :roflt: <--- przepraszam musiałam :lol::eviltong: Quote
malawaszka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 olcha napisał(a)::roflt: <--- przepraszam musiałam :lol::eviltong: :mad: nie dość, że pojawia się raz na ruski rok to jeszcze się wyśmiewa :mad: Quote
Pysia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja juz miałam zawezwać do Weszki mego nadwornego mechanika na ratunek ale wzgardziła :placz: Trzymać paskudy kciuki bo jutro będę w centrum miasta dość sporego siedzieć pod samym pałacem kultury na starej poduszce z kabanosem w ręku :razz: Módlcie się aby mnie nikt ze znajomych nie widział :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 malawaszka napisał(a):Będzie cyrk :klacz: :kciuki: Weź aparat :diabloti: Porobisz mi fotki i będziesz mnie nimi szantażować :evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Spokojna Twoja - aparacik będzie bankowo :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 I w ten oto sposób podłożyłam swa głowę pod topór....Proszę o szybką śmierć :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Waszka utnie Ci głowę na foto:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Waszka nie ucina głów na fotach :mad::diabloti: Quote
Doginka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 malawaszka napisał(a):Waszka nie ucina głów na fotach :mad::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: No a jak Ty się czujesz? Zdrowie powróciło???:razz: Quote
malawaszka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Doginka napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: No a jak Ty się czujesz? Zdrowie powróciło???:razz: powoli coraz lepiej - w sumie to ok, tylko czasami jeszcze mnie dopadają ataki kaszlowe i to niefajne :angryy: ale coraz rzadziej :multi: Quote
Doginka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 No to fajosko, ze zdrowiejesz:multi:. Dobra, lece wklejac fotki do gordoniastych;) Quote
Alicja Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 czytałam wszystko u Madzialeny ....teraz siedzę i sie dośmiewam .....PYSIA czekam na twe fotasy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Waszka, Pysia, jestem pewna, ze gawiedź weźmie waszą akcję za jakiś artystyczny happening :lol::lol::lol: A kciuki trzymam! Quote
malawaszka Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 asher napisał(a):Waszka, Pysia, jestem pewna, ze gawiedź weźmie waszą akcję za jakiś artystyczny happening :lol::lol::lol: A kciuki trzymam! buuahaha może w Wawce by tak było, ale nie u nas :shake: tutaj się nie dzieją takie rzeczy :roll: Quote
Alicja Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='malawaszka']buuahaha może w Wawce by tak było, ale nie u nas :shake: tutaj się nie dzieją takie rzeczy :roll: bo my to zadupie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='Pysia']Ja juz miałam zawezwać do Weszki mego nadwornego mechanika na ratunek ale wzgardziła :placz: Trzymać paskudy kciuki bo jutro będę w centrum miasta dość sporego siedzieć pod samym pałacem kultury na starej poduszce z kabanosem w ręku :razz: Módlcie się aby mnie nikt ze znajomych nie widział :evil_lol: :crazyeye:to w domu nie możesz??? :crazyeye: ;):evil_lol: Witaj Zdrowiejąca MoniWeszko! Quote
asher Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='aga1215']:crazyeye:to w domu nie możesz??? :crazyeye: ;):evil_lol: W domu pewnie nie ma pałacu kultury :shake: [quote name='malawaszka']buuahaha może w Wawce by tak było, ale nie u nas :shake: tutaj się nie dzieją takie rzeczy :roll: [quote name='Alicjarydzewska']bo my to zadupie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: HA! Poczułam się... światowo :p:p:p :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 asher napisał(a): HA! Poczułam się... światowo :p:p:p :evil_lol: buhahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts