Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

qrwa do dupy pojade a nie do burka - chciałam teraz jechać - wychodzę z bloku patrzę na "samochód" a tam jedno koło bez powietrza :placz::placz::placz: a ja nie mam kompresora i nie umiem se koła wymienić :oops::placz::angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
qrwa do dupy pojade a nie do burka - chciałam teraz jechać - wychodzę z bloku patrzę na "samochód" a tam jedno koło bez powietrza :placz::placz::placz: a ja nie mam kompresora i nie umiem se koła wymienić :oops::placz::angryy:

:roflt: <--- przepraszam musiałam :lol::eviltong:

Posted

Ja juz miałam zawezwać do Weszki mego nadwornego mechanika na ratunek ale wzgardziła :placz:
Trzymać paskudy kciuki bo jutro będę w centrum miasta dość sporego siedzieć pod samym pałacem kultury na starej poduszce z kabanosem w ręku :razz: Módlcie się aby mnie nikt ze znajomych nie widział :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Waszka nie ucina głów na fotach :mad::diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:
No a jak Ty się czujesz? Zdrowie powróciło???:razz:

Posted

Doginka napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:
No a jak Ty się czujesz? Zdrowie powróciło???:razz:

powoli coraz lepiej - w sumie to ok, tylko czasami jeszcze mnie dopadają ataki kaszlowe i to niefajne :angryy: ale coraz rzadziej :multi:

Posted

asher napisał(a):
Waszka, Pysia, jestem pewna, ze gawiedź weźmie waszą akcję za jakiś artystyczny happening :lol::lol::lol:
A kciuki trzymam!

buuahaha może w Wawce by tak było, ale nie u nas :shake: tutaj się nie dzieją takie rzeczy :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']buuahaha może w Wawce by tak było, ale nie u nas :shake: tutaj się nie dzieją takie rzeczy :roll:

bo my to zadupie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Ja juz miałam zawezwać do Weszki mego nadwornego mechanika na ratunek ale wzgardziła :placz:
Trzymać paskudy kciuki bo jutro będę w centrum miasta dość sporego siedzieć pod samym pałacem kultury na starej poduszce z kabanosem w ręku :razz: Módlcie się aby mnie nikt ze znajomych nie widział :evil_lol:
:crazyeye:to w domu nie możesz??? :crazyeye: ;):evil_lol:

Witaj Zdrowiejąca MoniWeszko!

Posted

[quote name='aga1215']:crazyeye:to w domu nie możesz??? :crazyeye: ;):evil_lol:
W domu pewnie nie ma pałacu kultury :shake:

[quote name='malawaszka']buuahaha może w Wawce by tak było, ale nie u nas :shake: tutaj się nie dzieją takie rzeczy :roll:

[quote name='Alicjarydzewska']bo my to zadupie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
HA! Poczułam się... światowo :p:p:p :evil_lol: