Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O qwa Waszka ale zajebiste foty z potforem!!!!!!!!!!:loveu::diabloti::evil_lol::crazyeye::multi:
Ja też mam coś z gaciami, ale jeszcze nie wgrałam na fotosik. Później to zrobię i wrzucę do mojej galerii;)

Posted

malawaszka napisał(a):
haha no następna - Czajnik nadal jest Czajnikiem, a ten zacytowany mail jest od Pana Elma czyli sznaucerka który był u mnie na tymczasie :evil_lol:

Eeeee... Hmmmmm :hmmmm: Jaki Elmo? Ja nic nie wiem o żadnym Elmo :shake: :niewiem:
Bo ty Waszka tak niejasno piszesz, no! :mad:

dealer napisał(a):
kuna....pol dogo zabiore ze soba do bryloka:evil_lol::evil_lol:

A zasponsorujesz? :multi::multi::multi:

Posted

Doginka napisał(a):
O qwa Waszka ale zajebiste foty z potforem!!!!!!!!!!:loveu::diabloti::evil_lol::crazyeye::multi:
Ja też mam coś z gaciami, ale jeszcze nie wgrałam na fotosik. Później to zrobię i wrzucę do mojej galerii;)

haha to czekam na te gacie :evil_lol:

Maga100 napisał(a):

hahahahha, ŚWIETNE! :klacz: :klacz:

:p

asher napisał(a):
Eeeee... Hmmmmm :hmmmm: Jaki Elmo? Ja nic nie wiem o żadnym Elmo :shake: :niewiem:
Bo ty Waszka tak niejasno piszesz, no! :mad:

sie nie bywało, sie nie czytało, sie nie wie :mad:

BTW dziś dostałam foteczki Elmisiowe :loveu::loveu::loveu: ale siechłopakowi przytyło co???? :evil_lol:

Posted

Hej Waszka :lol:

http://img206.imageshack.us/img206/8086/dsc0178gw6.jpg śliczne oczęta :loveu:

malawaszka napisał(a):
wybaczcie że one takie podobne i nienajlepszej jakości, ale nie mogłem już bardziej przesiać - miny są zabójcze :evil_lol:

wtedy potffór zadziwił wszystkich!!! :shock:
http://img222.imageshack.us/img222/9789/dsc0376qx7.jpg

To J pisał :-o :diabloti:

Haha :D Super :grin:

http://img229.imageshack.us/img229/6004/spacer004edited1tl6.jpg :loveu: i to uszko :loveu: Extra wieści z Elmowego domku :multi:

Posted

Waszeczko,

po pierwsze bardzo prosze pozdrów pana od Elma....niesamowicie widac ze jest mu tam bardzo dobrze i chlopak sie wybrał....i jakos zaokraglił...cudownie ze jest jeszcze wielu dobrych ludzi....
proszze zycz temu panu mnostwa dobroci i zdroweczka.

a Tobie oczywiscie takze zycze milego dzioneczka...

Posted

Świetne fotki z Oliwką i Lunką :loveu:
Na początku oglądania fotek, dziwiłam się, ze Lunka tak grzecznie czekała na dole na "ofiarę" :evil_lol:

Ja też nie w temacie Elma, ale bardzo sympatycznie (troche śmiesznie) wygląda. :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
baw siędobrze Chlorkowa i fotki przywieź pamiętaj!!!!!! :loveu:

[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:fiordow ze Sztokholmu ;).....VOLVO bedą :multi::multi::multi:setki , tysiace , miliony , 666milionów VOLVO na fotasach :multi::multi::multi:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:wpadną do paszczy ...czy nie wpadną ...:hmmmm:
http://img219.imageshack.us/img219/4873/dsc0382vl3.jpg
[/FONT]

Posted

Pysia napisał(a):
Jak chcesz abym umarła na zawał serca to dalej nie dawaj znaku życia :placz:

[FONT=Arial]...Mamo Pysiu ...a zapisłas na mnie POLISĘ :razz::razz::razz::razz:
WASZECZKO .......poka się tutaj :razz:
[/FONT]

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
[FONT=Arial]...Mamo Pysiu ...a zapisłas na mnie POLISĘ :razz::razz::razz::razz:[/FONT]
[FONT=Arial]WASZECZKO .......poka się tutaj :razz:[/FONT]

Masz ci los :mad: Nic z tego :shake:NIC Ci nie zapisałam :diabloti: Wznowię testament dopiero jak skończę 70 lat :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Masz ci los :mad: Nic z tego :shake:NIC Ci nie zapisałam :diabloti: Wznowię testament dopiero jak skończę 70 lat :evil_lol:

[FONT=Arial]:placz::placz::placz:i nic mi nie zostawisz na młodzieńcze wybryki ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]