asher Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Aaaaa, to Czajnik już nie jest Czajnikiem? To chyba jedyny minus nowego domu :lol: Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 asher napisał(a):Aaaaa, to Czajnik już nie jest Czajnikiem? To chyba jedyny minus nowego domu :lol: haha no następna - Czajnik nadal jest Czajnikiem, a ten zacytowany mail jest od Pana Elma czyli sznaucerka który był u mnie na tymczasie :evil_lol: Quote
agbar Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 kuna....pol dogo zabiore ze soba do bryloka:evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 malawaszka napisał(a):haha no następna - Czajnik nadal jest Czajnikiem, a ten zacytowany mail jest od Pana Elma czyli sznaucerka który był u mnie na tymczasie :evil_lol: [FONT=Arial]hi hi no masakra ....ale mi się TU podoba :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] dealer napisał(a):kuna....pol dogo zabiore ze soba do bryloka:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]zamówić Wam wizytę ......zbiorowo będzie taniej ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Vectra Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): [FONT=Arial]zamówić Wam wizytę ......zbiorowo będzie taniej ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] tylko tam gdzie dają ile lat tyle zniżki :diabloti: jak pójdziemy we trzy to jeszcze nam dopłacą :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 do okulisty jak okulisty - ja bym Was do podstawówki wysłała na naukę czytania bez omijania :diabloti: bo to stąd niedomówienia :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Wiesz co ja jakoś zakodowałam , że jak oddawałaś Elmo to pisałam w liczbie mnogiej o właścicielach .. a w mailu nie ma napisane jednoznacznie że jest tylko PAN :diabloti: Quote
agbar Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Vectra napisał(a):Wiesz co ja jakoś zakodowałam , że jak oddawałaś Elmo to pisałam w liczbie mnogiej o właścicielach .. a w mailu nie ma napisane jednoznacznie że jest tylko PAN :diabloti: nie tlumacz sie matka....jestesmy spisane na straty:diabloti: Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 dealer napisał(a):nie tlumacz sie matka....jestesmy spisane na straty:diabloti: właśnie :diabloti: Quote
agbar Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 malawaszka napisał(a):właśnie :diabloti: mozesz wiekszymi literkami...bo nie dowidze :diabloti: Quote
agbar Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 malawaszka napisał(a)::hmmmm: WłAśNIE :p bardzo mersi:loveu: tylko ja nie dosc ze slepa to stara i skleroze mam....o co ci chodzi wlasciwie:diabloti:? Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 dealer napisał(a):bardzo mersi:loveu: tylko ja nie dosc ze slepa to stara i skleroze mam....o co ci chodzi wlasciwie:diabloti:? o to, że zgadzam się z TWOIMI słowami - o tymi: dealer napisał(a):nie tlumacz sie matka....jestesmy spisane na straty:diabloti: :grins: bo ja taka zgodna jestem :cool1: Quote
agbar Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 malawaszka napisał(a):o to, że zgadzam się z TWOIMI słowami - o tymi: :grins: bo ja taka zgodna jestem :cool1: jak milo ze ktos sie ze mna zgadza.....bo ja ZAWSZE mam racje:diabloti: Quote
Alicja Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Vectra napisał(a):tylko tam gdzie dają ile lat tyle zniżki :diabloti: jak pójdziemy we trzy to jeszcze nam dopłacą :evil_lol: [FONT=Arial]i bedziemy PIĘKNE I BOGATE .....:multi::multi::multi:[/FONT] Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]i bedziemy PIĘKNE I BOGATE .....:multi::multi::multi:[/FONT] przecież już jesteśmy :loveu: nadszedł czas na zjeżdżalnię ;) i atak potffora :evil_lol: Luna ściągnęła Oliwke do piaskownicy szarpiąc za nogawkę po tej focie musiałam już interweniować :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 dzielna wojowniczka jednak niczym się nie zraża zjazd jest nieco ostrożniejszy z baczną obserwacją wroga... a potffór czeka :mad: zwarty i gotowy... Quote
anetta Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 http://img230.imageshack.us/img230/9707/dsc0131um8.jpg :evil_lol: Czajnik ma dom :bigcool: Czajnik ma dom :bigcool: Buhahaha zjazd w paszcze lwa http://img526.imageshack.us/img526/4568/dsc0332qt9.jpg :megagrin: Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 i....... ataaaakkkkkk szaleństwo Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 i potffór się ewakuował żeby zmylić przeciwnika i zaatakować ponownie z innej pozycji tym razem Oliwia postanowiła zatrudnić obstawę :razz: Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 wybaczcie że one takie podobne i nienajlepszej jakości, ale nie mogłem już bardziej przesiać - miny są zabójcze :evil_lol: wtedy potffór zadziwił wszystkich!!! :shock: bez rozbiegu, z miejsca hop! i dawaj pod górę :crazyeye: ponieważ zagrożenie że nagle znikniemy stamtąd było ogromne to dało potfforowi napęd atomowy :evil_lol: prawie prawieeee i zjazd....:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 kilkukrotne niepowodzenie sprawiło, że potffór poszedł po rozum do głowy... i czekał... i znowu atakkkkk ciężko odgonić takiego wściekłego podnóżka:diabloti: siła fizyczna tu nie wystarczała ponieważ sznupa dostała korby :evil_lol:... więc wspólnymi siłami użyłyśmy tajemnego zaklęcia: HATORRRRRR :diabloti: Quote
Recommended Posts