Ka-ka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 [b]waszko[/b]....mam nadzieję, że kupiłaś już sobie [B]miniaturkę Big Bena[/B] w jakimś miłym, londyńskim sklepie :cool3: Quote
malawaszka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 [quote name='Vectra']Śliczne duże Beny :diabloti:[/QUOTE] tez mi sie podobaja :diabloti: [quote name='Ka-ka'][b]waszko[/b]....mam nadzieję, że kupiłaś już sobie [B]miniaturkę Big Bena[/B] w jakimś miłym, londyńskim sklepie :cool3:[/QUOTE] oczywiscie - mam juz cale stado malych BIG benow :diabloti: Quote
Ka-ka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 [quote name='malawaszka']oczywiscie - mam juz cale stado malych BIG benow :diabloti:[/quote] rozmnożyły się ??? :p jakby co-przyjmę jakiegoś na DT :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 [quote name='Ka-ka']rozmnożyły się ??? :p jakby co-przyjmę jakiegoś na DT :diabloti:[/QUOTE] jeszcze nie :evil_lol: narazie nakupowalam parki :cool1: Quote
Ka-ka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 [quote name='malawaszka']jeszcze nie :evil_lol: narazie nakupowalam parki :cool1:[/quote] a fuuuuj....pseudohodowla normalnie....:shake: Quote
malawaszka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 [quote name='Ka-ka']a fuuuuj....pseudohodowla normalnie....:shake:[/QUOTE] no co Ty??? z papierami są :evil_lol: Quote
Ka-ka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 [quote name='malawaszka']no co Ty??? z papierami są :evil_lol:[/quote] aaaaa.....no to szacuneczek.....ustawiam się w kolejkę do zapisów na młode :razz: Quote
malawaszka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 [quote name='Ka-ka']aaaaa.....no to szacuneczek.....ustawiam się w kolejkę do zapisów na młode :razz:[/QUOTE] zapisano na 20 wrzesnia 2012 :cool3: Quote
Paula Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 [quote name='malawaszka']boszzz Paula nie wpadaj :evil_lol: [/quote] Dobra, nie będę ;) Dawaj jeszcze Big Bena :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:p..czuję sie jak w Londynie..... czekamy już na lotnisku ;)....idziemy razem na tą wycieczkę po salonach Tattoo ;) [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Ka-ka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 [quote name='malawaszka']zapisano na 20 wrzesnia 2012 :cool3:[/quote] już za 5 lat??? WAAASZKAAAAAA......czuję, że to tak specjalnie dla mnie, bo inaczej, to pewnie z 10 by zeszło.... a mozna skrócić do 5? :razz: od kilku godzin przeszukuję ogłoszenia o wynajmie nieruchomości w W-wce i dochodzę do wniosku, że ze stresu, to mi już ubyło z 10 lat życia... :mad: Quote
Vectra Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 [quote name='malawaszka']zapisano na 20 wrzesnia 2012 :cool3:[/quote] poproszę dwa duże mogą być bez papierów byle nie używane :cool3: BIG Waszko :diabloti: Quote
Maga100 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 [B]wielkie BIG Weszko :cool3: [/B] [quote name='malawaszka']tak Madziu - potrzebuje natychmiastowej psychoanalizy - moge wpasc do Cie z moja malutka walizeczka???? :diabloti: poza tym przeciez dobrze wiesz, ze lubie wszystko co duze :diabloti: [/quote] [B]zapytam A czy pozwoli :cool3: [/B] [B]Bo ja bez jego zezwolenia niczego nie robię :diabloti: [/B] Quote
Vectra Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 [quote name='Maga100'][B]wielkie BIG Weszko :cool3: [/B] [B]zapytam A czy pozwoli :cool3: [/B] [B]Bo ja bez jego zezwolenia niczego nie robię :diabloti: [/B][/quote] Jestem pewna że ci nie pozwoli :cool1: nie zasłużyłaś :diabloti: podpadłaś :diabloti: nie spełniłaś marzenia :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 [quote name='Vectra']Jestem pewna że ci nie pozwoli :cool1: nie zasłużyłaś :diabloti: podpadłaś :diabloti: nie spełniłaś marzenia :diabloti:[/QUOTE] ale ja zasłuzylam :diabloti: jak bylam u nich to dzielnie uwalnialam A od towarzystwa Magdaleny i na pewno bedzie chcial znowu miec troche czasu dla siebie :evil_lol: Quote
furciaczek Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 witaj waszuniu :) wpadlam zobaczyc cio u ciebie slychac i widze ze nawiedzasz moje miasto:evil_lol: Quote
BeaC Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [COLOR=DarkRed][B]....byłam..............poogladałam............strasznie dużo u Ciebie wielkich Benów......... [/B][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='Vectra']Mandat im wszystkim , jada pod prąd :diabloti: [URL]http://img232.imageshack.us/img232/3563/dsc0075ur3.jpg[/URL][/quote] [B]to raz...a dwa cosik krzywo te paseczki na jedni maja namalowane[/B]....:diabloti: Quote
clockwork Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='malawaszka']:klacz: bravoooooo wygrala Pani Pani ALu wycieczke ze mna do Camden Town - ino mus tu najpierw przyjechac :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to i ja sie przybiore... bo sama NIGDY tam nie dotre :shake::shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]to i ja sie przybiore... bo sama NIGDY tam nie dotre :shake::shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:...przecie pisałam że czekamy razem na lotnisku....wiesz ze bez Ciebie ;)się nigdzie nie ruszam :eviltong: Cze Waszeczko ...jak Big Ben ;) [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
weszka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Cześć zagramaniczna cioteczko :lol: A zapodasz foty londyńskich psów jakiś??? Tylko Ben i Ben :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 [quote name='furciaczek']witaj waszuniu :) wpadlam zobaczyc cio u ciebie slychac i widze ze nawiedzasz moje miasto:evil_lol:[/QUOTE] ano tak mi wypadlo :lol: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]....byłam..............poogladałam............strasznie dużo u Ciebie wielkich Benów......... [/B][/COLOR][/QUOTE] bedzie wiecej :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:...przecie pisałam że czekamy razem na lotnisku....wiesz ze bez Ciebie ;)się nigdzie nie ruszam :eviltong: Cze Waszeczko ...jak Big Ben ;) [/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] no i gdziescie byly lafiryndy jedne?? szukalam Was dzisiaj na Camden Town :razz: :diabloti: [quote name='weszka']Cześć zagramaniczna cioteczko :lol: A zapodasz foty londyńskich psów jakiś??? Tylko Ben i Ben :evil_lol:[/QUOTE] jakos nie mam smialosci focic obcojezycznych psow :oops: Quote
malawaszka Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 no i najwazniejsza wiadomosc dnia dzisiejszego: [B][COLOR="Red"][SIZE="5"][FONT="Verdana"]MOJE SLONKO, MOJA CORUNIA LUNETA vel SSmanka OBCHODZI DZISIAJ 5 URODZINKI[/FONT][/SIZE][/COLOR][/B] :laola: STO LAT :drinking: :drinking: :drinking: Zapraszam na lampeczkę :drinking: Quote
Elitesse Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [CENTER][B][SIZE=3]sto lat dla LUNETKI !!![/SIZE][/B] :BIG: :new-bday: :tort: :new-bday: :BIG: [/CENTER] Quote
Medorowa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img207.imageshack.us/img207/964/torturodzinowywz8.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts