Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pięknie w tym Londku :loveu: :loveu: :loveu:
Ale czegóż innego można było się spodziewać, to Londek Zdrój :cool3:
Jesteś szczęśliwa prawda ???????????? :cool3:

Posted

ale jeszcze troche raju na Ziemi :loveu:

kaczki sa nawet tu :shock: :scared:
kurna wiedzialam ze jak fota niepoprawna politycznie to nie wejdzie na serwer :angryy: :angryy: :angryy:
NO! weszla

hahahaha Ewcia dokladnie!!! za diabla nie moge sie przyzwyczaic ze jezdza pod prad :shake: a jak widze, ze na rondzie w lewo jada to :crazyeye: :mdleje:

Jestem szczesliwa Gosienko moja :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Weszko
przykro mi to mówić ale:diabloti: ......................................

zajebiste foty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):

hahahaha Ewcia dokladnie!!! za diabla nie moge sie przyzwyczaic ze jezdza pod prad :shake: a jak widze, ze na rondzie w lewo jada to :crazyeye: :mdleje:

buuuhahahha... zajebiste uczucie nie??? schiza... POD PRĄD!!! :crazyeye::crazyeye:
uważaj tez przy przechodzeniu przez ulice bo mnie by ze 3 razy śmigło jakieś auto z... prawej :mad: aaa patrzyłam ... lewo prawo lewo... jeszcze raz lewo..... było pusto :evil_lol::evil_lol:

LONDKA ci zazdraszczam... my tam nigdy nie dojedziemy... a chciałabym :placz::placz: i zwiedzić TĄ ulice na której jest 300 :crazyeye::crazyeye: studios tattoo :-o

Posted

clockwork napisał(a):
buuuhahahha... zajebiste uczucie nie??? schiza... POD PRĄD!!! :crazyeye::crazyeye:
uważaj tez przy przechodzeniu przez ulice bo mnie by ze 3 razy śmigło jakieś auto z... prawej :mad: aaa patrzyłam ... lewo prawo lewo... jeszcze raz lewo..... było pusto :evil_lol::evil_lol:

LONDKA ci zazdraszczam... my tam nigdy nie dojedziemy... a chciałabym :placz::placz: i zwiedzić TĄ ulice na której jest 300 :crazyeye::crazyeye: studios tattoo :-o

hahahaha na szczescie przy wiekszosci przejsc na ulicy sa napisy - look rogght, look left - to mi ratuje zycie :evil_lol:
a jak sie nazywa ta ulica ze studiami tatoo????

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:..no doogladałam resztę .......

SUPER....................................................................................:loveu::loveu::loveu:

a czy na niebie to nie przypadkiem ślady po samolocikach...:razz:
http://img178.imageshack.us/img178/9833/dsc0100cx5.jpg

nooo to smugi kondensacyjne po samolotach :roll: od cholery ich tu lata po moim niebie :shock:

dealer napisał(a):
widzialam:multi: widzialam WSZYSTKO:diabloti:

to jeszcz nie wzystko :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahaha na szczescie przy wiekszosci przejsc na ulicy sa napisy - look rogght, look left - to mi ratuje zycie :evil_lol:
a jak sie nazywa ta ulica ze studiami tatoo????

buuhahah... u NAS :roll: też tak pisało... ale języki obce są mi obce.... :evil_lol::evil_lol:

Camden Town, czy Camden street.... cus takiego :cool3: nie mów że pojedziesz... porób mi foty :modla::modla::modla: to tak jak bym tam była :placz::placz:

Posted

sprobuj przemycic do planu zwiedzania :evil_lol: Camden - poszukam gdzie to jest - sama bym chciala zobaczyc tyle saloonow :loveu:

Dealerko Ty juz nie badz taka wszystkowidzaca - albo nie - bądź, ale daj mi tego tabsa co sie tak po nim wsio widzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

BIG Ben :eviltong:

BIG Ben again :evil_lol:

a w ogole to jest zaje.ista pogoda :loveu: cieplusio, slonko swieci - mamy tu malutki ogrodeczek ale nie mam kostiumu ani lezaczka :placz: