malawaszka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Pysiu - znalazlam dla Ciebie fure :loveu: koniec kurna bo images sie pier....:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 :multi::multi::multi:widziałam , widziałam fotaski;) Quote
Maga100 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='malawaszka']no to lecimy z Benem :diabloti: http://img77.imageshack.us/img77/4555/dsc0008gc4.jpg ach, ten Ben :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 HELLo zołzy :eviltong: macie jeszcze jednego Bena :diabloti: też był niezły :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 J pokazal mi fantastyczny kawalek raju w Londku :loveu: Quote
malawaszka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 i wtedy oczom moim ukazal sie ON!!!! prawdziwy BIG Ben :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Mandat im wszystkim , jada pod prąd :diabloti: http://img232.imageshack.us/img232/3563/dsc0075ur3.jpg Quote
beria Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Pięknie w tym Londku :loveu: :loveu: :loveu: Ale czegóż innego można było się spodziewać, to Londek Zdrój :cool3: Jesteś szczęśliwa prawda ???????????? :cool3: Quote
malawaszka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 ale jeszcze troche raju na Ziemi :loveu: kaczki sa nawet tu :shock: :scared: kurna wiedzialam ze jak fota niepoprawna politycznie to nie wejdzie na serwer :angryy: :angryy: :angryy: NO! weszla hahahaha Ewcia dokladnie!!! za diabla nie moge sie przyzwyczaic ze jezdza pod prad :shake: a jak widze, ze na rondzie w lewo jada to :crazyeye: :mdleje: Jestem szczesliwa Gosienko moja :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 ukochal to drzewo tak tak - tam w tle tez jest BIG ben :eviltong: Quote
malawaszka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 :cool1: setki redbusow :lol: pamietacie jeszcze takie ustrojstwo - zacofana ta anglia :evil_lol: skoczylismy na wycieczke do szkocji :cool3: i do Texasu na weekend :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 autobusy i taxowki sa wszedzie!!!! :shock: koniec na dzis bo imageshack wprowadzil mnie z rownowagi :angryy: do juterka :hand: Quote
Maga100 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 http://img530.imageshack.us/img530/4927/dsc0129wp7.jpg to zdjecie mi się podoba :p http://img236.imageshack.us/img236/9193/dsc0131so7.jpg ale ten motocyklista mi się nie podoba :cool1: Quote
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Weszko przykro mi to mówić ale:diabloti: ...................................... zajebiste foty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Witaj szczęśliwa :multi: Cuuuudne foty :mdleje: :loveu: Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 malawaszka napisał(a): hahahaha Ewcia dokladnie!!! za diabla nie moge sie przyzwyczaic ze jezdza pod prad :shake: a jak widze, ze na rondzie w lewo jada to :crazyeye: :mdleje: buuuhahahha... zajebiste uczucie nie??? schiza... POD PRĄD!!! :crazyeye::crazyeye: uważaj tez przy przechodzeniu przez ulice bo mnie by ze 3 razy śmigło jakieś auto z... prawej :mad: aaa patrzyłam ... lewo prawo lewo... jeszcze raz lewo..... było pusto :evil_lol::evil_lol: LONDKA ci zazdraszczam... my tam nigdy nie dojedziemy... a chciałabym :placz::placz: i zwiedzić TĄ ulice na której jest 300 :crazyeye::crazyeye: studios tattoo :-o Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :razz:..no doogladałam resztę ....... SUPER....................................................................................:loveu::loveu::loveu: a czy na niebie to nie przypadkiem ślady po samolocikach...:razz: http://img178.imageshack.us/img178/9833/dsc0100cx5.jpg Quote
agbar Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 widzialam:multi: widzialam WSZYSTKO:diabloti: Quote
malawaszka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a):buuuhahahha... zajebiste uczucie nie??? schiza... POD PRĄD!!! :crazyeye::crazyeye: uważaj tez przy przechodzeniu przez ulice bo mnie by ze 3 razy śmigło jakieś auto z... prawej :mad: aaa patrzyłam ... lewo prawo lewo... jeszcze raz lewo..... było pusto :evil_lol::evil_lol: LONDKA ci zazdraszczam... my tam nigdy nie dojedziemy... a chciałabym :placz::placz: i zwiedzić TĄ ulice na której jest 300 :crazyeye::crazyeye: studios tattoo :-o hahahaha na szczescie przy wiekszosci przejsc na ulicy sa napisy - look rogght, look left - to mi ratuje zycie :evil_lol: a jak sie nazywa ta ulica ze studiami tatoo???? Alicjarydzewska napisał(a)::razz:..no doogladałam resztę ....... SUPER....................................................................................:loveu::loveu::loveu: a czy na niebie to nie przypadkiem ślady po samolocikach...:razz: http://img178.imageshack.us/img178/9833/dsc0100cx5.jpg nooo to smugi kondensacyjne po samolotach :roll: od cholery ich tu lata po moim niebie :shock: dealer napisał(a):widzialam:multi: widzialam WSZYSTKO:diabloti: to jeszcz nie wzystko :diabloti: Quote
agbar Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 malawaszka napisał(a): to jeszcz nie wzystko :diabloti: ale ja siegam gdzie wzrok nie siega...widze WSZYSTKO:diabloti: Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 malawaszka napisał(a):hahahaha na szczescie przy wiekszosci przejsc na ulicy sa napisy - look rogght, look left - to mi ratuje zycie :evil_lol: a jak sie nazywa ta ulica ze studiami tatoo???? buuhahah... u NAS :roll: też tak pisało... ale języki obce są mi obce.... :evil_lol::evil_lol: Camden Town, czy Camden street.... cus takiego :cool3: nie mów że pojedziesz... porób mi foty :modla::modla::modla: to tak jak bym tam była :placz::placz: Quote
malawaszka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 sprobuj przemycic do planu zwiedzania :evil_lol: Camden - poszukam gdzie to jest - sama bym chciala zobaczyc tyle saloonow :loveu: Dealerko Ty juz nie badz taka wszystkowidzaca - albo nie - bądź, ale daj mi tego tabsa co sie tak po nim wsio widzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: BIG Ben :eviltong: BIG Ben again :evil_lol: a w ogole to jest zaje.ista pogoda :loveu: cieplusio, slonko swieci - mamy tu malutki ogrodeczek ale nie mam kostiumu ani lezaczka :placz: Quote
malawaszka Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Scotland Yardu chyba nie wolno publikowac na necie bo mi nie chcialo go na serw przyjac :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :hmmmm: jak można bez kostiumiku pojechać ......do Londka...:evil_lol: Quote
Recommended Posts