Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiepskiej jakości te fotki :shake: Jakbyś poprosiła obsługe o otwarcie okna to wtedy miałabyś lepsze ujęcia :diabloti: :evil_lol:

Weszka !! Mam 3 dni wolne od jutra !! Słyszysz? Bo jak nie to ja Ci pomogę usłyszeć :mad:

Posted

[quote name='Pysia']Kiepskiej jakości te fotki :shake: Jakbyś poprosiła obsługe o otwarcie okna to wtedy miałabyś lepsze ujęcia :diabloti: :evil_lol:

Weszka !! Mam 3 dni wolne od jutra !! Słyszysz? Bo jak nie to ja Ci pomogę usłyszeć :mad:

próbowałam sama otworzyć ale klamki nie mogam znaleźć :angryy: zamknęli mnie w pokoju bez klamek chwilowo :angryy: a te okna nie dość że zamknięte i nieotwieralne to jeszcze oszronione od zewnątrz były :angryy: ZERO dbałości o klienta :shake:

poza tym kupiłam sobie w samolocie małe malusie piweczko - i co? i oczywiście że od razu zachciało mi się sikać :angryy: ale przecież nie było mini kibelków pod siedzeniami - wyobrażacie sobie???? żeby się wysikać musiałabym WSTAĆ z fotela!!!! W SAMOLOCIE WSTAĆ i gdzieś spacerować :shake: niedoczekanie!!! dowiozłam do Polski :evil_lol:

a tak w ogóle Pysiu to co mówiłaś??? nie słyszę coś :hmmmm:

[quote name='Alicjarydzewska']wow......a ja za takie atrakcje poleciałabym po raz kolejny....:razz:

a leć :p

Posted

dealer napisał(a):
Widze chmuuury, pelno chmur, same chmury...Wasia dokonala wniebowstapienia:hmmmm::diabloti:

tak jest!!! Święta Wasia-Srasia :diabloti:

anetta napisał(a):
:o :o Genialne!!

A czemu nie chciałaś wstać??:evil_lol:

po prostu nie miałam ochoty na spacer :diabloti:

Posted

Ja bym Waszko zaskarżyła te linie lotnicze , jak mogą podawać maleńkie piwo :diabloti: i jeszcze do tego brak możliwości otwierania okien , to co oni nie słyszeli że siedzenie w dusznym pomieszczeniu jest nie zdrowe ?? w dodatku w takim tłumie ????

SKANDAL !!!!

:diabloti:

Posted

no to wstawiam fotki :evil_lol:

9 sierpień jeszcze :p

to chyba już było, ale co tam :loveu:

chatka na wodzie

czy tęskniliście na BIG BENEM??? :evil_lol:

Wojownicy ze Star Wars ciężko pracują, a te niemądre dzieciaki tylko się bawią i bawią :shake:

Posted

[quote name='Vectra']Ja bym Waszko zaskarżyła te linie lotnicze , jak mogą podawać maleńkie piwo :diabloti: i jeszcze do tego brak możliwości otwierania okien , to co oni nie słyszeli że siedzenie w dusznym pomieszczeniu jest nie zdrowe ?? w dodatku w takim tłumie ????

SKANDAL !!!!
:diabloti:

tak własnie zrobię moja droga - DOKŁADNIE TAK!!!! :cool1: kto to widział - MAŁE piwo buuuahahahah MAŁE PIWO!!! :roflt:

dali czy nie dali :cool1:

oni nie dali :shake::diabloti:

człowiek z ptakiem na głowie :crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

hmmmmmmm niebianskie foty obłędne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

secrbul pierwsza klasa :loveu: :loveu: :loveu:

wpadnięta Asherka nic nie mówi czyżby to był czyżyk hahahhaha

Posted

dealer napisał(a):
Widze chmuuury, pelno chmur, same chmury...Wasia dokonala wniebowstapienia:hmmmm::diabloti:

Wasia - srasia :diabloti:
Tak - dokonała wniebowstąpienia ale natychmiast się na niej poznali i wykopali na dół :evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']1. Ii tam , gadanie :evil_lol: mogłaś poczuć te turbulencje ach :loveu:

2. A co to za pajac? http://img209.imageshack.us/img209/475/dsc0280bx4.jpg :evil_lol:

3. Ładna ta ośmiorniczka, ładna :p

1. i tak je czułam - wystarczająco :shake:
2. a jakiś uliczny pajac :niewiem:
3. noo ładniusia szkoda, że ja tak nie umiem :shake:

[quote name='dbsst']hmmmmmmm niebianskie foty obłędne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

secrbul pierwsza klasa :loveu: :loveu: :loveu:

wpadnięta Asherka nic nie mówi czyżby to był czyżyk hahahhaha

no właśnie Aśka udała że nie zauważyła :hmmmm:

[quote name='Pysia']Wasia - srasia :diabloti:
Tak - dokonała wniebowstąpienia ale natychmiast się na niej poznali i wykopali na dół :evil_lol:

a Pysia nie czyta :mad:

[quote name='aga1215']:hmmmm: Lwy może, ale Waszki??? :hmmmm:

kurde i tu mnie masz :oops::lol:

a tak przy okazji to stawiam dziś starcze :drinking: :drinking: :drinking: zapraszam na kolejeczkę :roll:

i z tej okazji postanowiłam Wam pokazać 2 (słownie DWA) nasze wspólne zdjęcia z wakacji :diabloti: są piękne :cool1:

Posted

Vectra napisał(a):
Weszka ,a Ty znowu do picia namawiasz , ja już na procenty patrzeć nie mogę :diabloti:

Piękne te DWA :)

jest okazja to pić trzeba :diabloti: a okazja jest DUŻA - kolejną wiosnę bliżej grobu jestem :diabloti: :drinking:

piękne???? kuna jak już się odważyłam dać obcemu aparat do łapy to mamy - mus rutinoskorbin zażyć :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']1. i tak je czułam - wystarczająco :shake:
2. a jakiś uliczny pajac :niewiem:
3. noo ładniusia szkoda, że ja tak nie umiem :shake:

no właśnie Aśka udała że nie zauważyła :hmmmm:

a Pysia nie czyta :mad:

kurde i tu mnie masz :oops::lol:

a tak przy okazji to stawiam dziś starcze :drinking: :drinking: :drinking: zapraszam na kolejeczkę :roll:

i z tej okazji postanowiłam Wam pokazać 2 (słownie DWA) nasze wspólne zdjęcia z wakacji :diabloti: są piękne :cool1:
http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=6569254

http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=6569254

Dobrze, że ten biały stateczek przemieścił się, bo przez chwilę myślałam, że podwójnie widzę ;):evil_lol:

btw - okropna jest ta zamiana fotek na linki:angryy: :placz: