malawaszka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 a oto co mnie witało po powrocie :lol: scerbata modelina i zarośnięty brudas ledwo przypominający mojego psa :loveu: Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Kiepskiej jakości te fotki :shake: Jakbyś poprosiła obsługe o otwarcie okna to wtedy miałabyś lepsze ujęcia :diabloti: :evil_lol: Weszka !! Mam 3 dni wolne od jutra !! Słyszysz? Bo jak nie to ja Ci pomogę usłyszeć :mad: Quote
Alicja Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 wow......a ja za takie atrakcje poleciałabym po raz kolejny....:razz: Quote
malawaszka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Pysia']Kiepskiej jakości te fotki :shake: Jakbyś poprosiła obsługe o otwarcie okna to wtedy miałabyś lepsze ujęcia :diabloti: :evil_lol: Weszka !! Mam 3 dni wolne od jutra !! Słyszysz? Bo jak nie to ja Ci pomogę usłyszeć :mad: próbowałam sama otworzyć ale klamki nie mogam znaleźć :angryy: zamknęli mnie w pokoju bez klamek chwilowo :angryy: a te okna nie dość że zamknięte i nieotwieralne to jeszcze oszronione od zewnątrz były :angryy: ZERO dbałości o klienta :shake: poza tym kupiłam sobie w samolocie małe malusie piweczko - i co? i oczywiście że od razu zachciało mi się sikać :angryy: ale przecież nie było mini kibelków pod siedzeniami - wyobrażacie sobie???? żeby się wysikać musiałabym WSTAĆ z fotela!!!! W SAMOLOCIE WSTAĆ i gdzieś spacerować :shake: niedoczekanie!!! dowiozłam do Polski :evil_lol: a tak w ogóle Pysiu to co mówiłaś??? nie słyszę coś :hmmmm: [quote name='Alicjarydzewska']wow......a ja za takie atrakcje poleciałabym po raz kolejny....:razz: a leć :p Quote
agbar Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Widze chmuuury, pelno chmur, same chmury...Wasia dokonala wniebowstapienia:hmmmm::diabloti: Quote
anetta Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 :o :o Genialne!! A czemu nie chciałaś wstać??:evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 dealer napisał(a):Widze chmuuury, pelno chmur, same chmury...Wasia dokonala wniebowstapienia:hmmmm::diabloti: tak jest!!! Święta Wasia-Srasia :diabloti: anetta napisał(a)::o :o Genialne!! A czemu nie chciałaś wstać??:evil_lol: po prostu nie miałam ochoty na spacer :diabloti: Quote
Vectra Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Ja bym Waszko zaskarżyła te linie lotnicze , jak mogą podawać maleńkie piwo :diabloti: i jeszcze do tego brak możliwości otwierania okien , to co oni nie słyszeli że siedzenie w dusznym pomieszczeniu jest nie zdrowe ?? w dodatku w takim tłumie ???? SKANDAL !!!! :diabloti: Quote
malawaszka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 no to wstawiam fotki :evil_lol: 9 sierpień jeszcze :p to chyba już było, ale co tam :loveu: chatka na wodzie czy tęskniliście na BIG BENEM??? :evil_lol: Wojownicy ze Star Wars ciężko pracują, a te niemądre dzieciaki tylko się bawią i bawią :shake: Quote
malawaszka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Vectra']Ja bym Waszko zaskarżyła te linie lotnicze , jak mogą podawać maleńkie piwo :diabloti: i jeszcze do tego brak możliwości otwierania okien , to co oni nie słyszeli że siedzenie w dusznym pomieszczeniu jest nie zdrowe ?? w dodatku w takim tłumie ???? SKANDAL !!!! :diabloti: tak własnie zrobię moja droga - DOKŁADNIE TAK!!!! :cool1: kto to widział - MAŁE piwo buuuahahahah MAŁE PIWO!!! :roflt: dali czy nie dali :cool1: oni nie dali :shake::diabloti: człowiek z ptakiem na głowie :crazyeye::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
malawaszka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 nieczęsto się spotyka taki wybryk natury :shake: a to drugi "artysta" głupek na piłke sobie napluł :shake: Quote
malawaszka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 to jest statek jakby ktoś nie zauważył :p UWAGA! :cool1: a TU kiedyś zamieszkam :p Quote
Hanna R. Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 http://img249.imageshack.us/img249/5752/dsc0272cp3.jpg Widzę, że musiałaś sfotografować swojego ulubionego ptaszka :loveu: Taki imperatyw ... Quote
malawaszka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='HankaRupczewska']http://img249.imageshack.us/img249/5752/dsc0272cp3.jpg Widzę, że musiałaś sfotografować swojego ulubionego ptaszka :loveu: Taki imperatyw ... oczywiście Haniu - nie było takiej siły która mogłaby mnie powstrzymać od tego :shake: Quote
anetta Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 po prostu nie miałam ochoty na spacer Ii tam , gadanie :evil_lol: mogłaś poczuć te turbulencje :loveu: ach :loveu: :diabloti::diabloti: A co to za pajac? http://img209.imageshack.us/img209/475/dsc0280bx4.jpg :evil_lol: Ładna ta ośmiorniczka, ładna :p Quote
dbsst Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 hmmmmmmm niebianskie foty obłędne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: secrbul pierwsza klasa :loveu: :loveu: :loveu: wpadnięta Asherka nic nie mówi czyżby to był czyżyk hahahhaha Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 dealer napisał(a):Widze chmuuury, pelno chmur, same chmury...Wasia dokonala wniebowstapienia:hmmmm::diabloti: Wasia - srasia :diabloti: Tak - dokonała wniebowstąpienia ale natychmiast się na niej poznali i wykopali na dół :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='"malaWaszka"] Lwy nie latają :shake: :hmmmm: Lwy może, ale Waszki??? :hmmmm: Quote
bonita Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Heloł :)Czy ja już mówiłam , że BIG BEN mi się bardzo podobuję :evil_lol:, będzie jeszcze :loveu:?Pozdrowionka :)( foty są takie -:loveu:) Quote
malawaszka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='anetta']1. Ii tam , gadanie :evil_lol: mogłaś poczuć te turbulencje ach :loveu: 2. A co to za pajac? http://img209.imageshack.us/img209/475/dsc0280bx4.jpg :evil_lol: 3. Ładna ta ośmiorniczka, ładna :p 1. i tak je czułam - wystarczająco :shake: 2. a jakiś uliczny pajac :niewiem: 3. noo ładniusia szkoda, że ja tak nie umiem :shake: [quote name='dbsst']hmmmmmmm niebianskie foty obłędne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: secrbul pierwsza klasa :loveu: :loveu: :loveu: wpadnięta Asherka nic nie mówi czyżby to był czyżyk hahahhaha no właśnie Aśka udała że nie zauważyła :hmmmm: [quote name='Pysia']Wasia - srasia :diabloti: Tak - dokonała wniebowstąpienia ale natychmiast się na niej poznali i wykopali na dół :evil_lol: a Pysia nie czyta :mad: [quote name='aga1215']:hmmmm: Lwy może, ale Waszki??? :hmmmm: kurde i tu mnie masz :oops::lol: a tak przy okazji to stawiam dziś starcze :drinking: :drinking: :drinking: zapraszam na kolejeczkę :roll: i z tej okazji postanowiłam Wam pokazać 2 (słownie DWA) nasze wspólne zdjęcia z wakacji :diabloti: są piękne :cool1: Quote
Vectra Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Weszka ,a Ty znowu do picia namawiasz , ja już na procenty patrzeć nie mogę :diabloti: Piękne te DWA :) Quote
Pysia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Weszko...Powiedz mi kto Wam taką krzywdę zrobił cykając te fotki? Bo mnie tam na 100% nie było :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Vectra napisał(a):Weszka ,a Ty znowu do picia namawiasz , ja już na procenty patrzeć nie mogę :diabloti: Piękne te DWA :) jest okazja to pić trzeba :diabloti: a okazja jest DUŻA - kolejną wiosnę bliżej grobu jestem :diabloti: :drinking: piękne???? kuna jak już się odważyłam dać obcemu aparat do łapy to mamy - mus rutinoskorbin zażyć :evil_lol: Quote
aga1215 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 [quote name='malawaszka']1. i tak je czułam - wystarczająco :shake: 2. a jakiś uliczny pajac :niewiem: 3. noo ładniusia szkoda, że ja tak nie umiem :shake: no właśnie Aśka udała że nie zauważyła :hmmmm: a Pysia nie czyta :mad: kurde i tu mnie masz :oops::lol: a tak przy okazji to stawiam dziś starcze :drinking: :drinking: :drinking: zapraszam na kolejeczkę :roll: i z tej okazji postanowiłam Wam pokazać 2 (słownie DWA) nasze wspólne zdjęcia z wakacji :diabloti: są piękne :cool1: http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=6569254 http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=6569254 Dobrze, że ten biały stateczek przemieścił się, bo przez chwilę myślałam, że podwójnie widzę ;):evil_lol: btw - okropna jest ta zamiana fotek na linki:angryy: :placz: Quote
Recommended Posts