Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień Dobry - zaraz wyruszam na wichurke - miałam jechać do Pysiowej ale nie pozwoliła mi opalać cycków u siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc jadę na swoją wichurke :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']Dzień Dobry - zaraz wyruszam na wichurke - miałam jechać do Pysiowej ale nie pozwoliła mi opalać cycków u siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc jadę na swoją wichurke :diabloti::razz:o masz ...a mnie ciągnęła do sia ale warunków opalania nie podała...weź może uważaj co by skórka nie poschodziła;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
miałam jechać do Pysiowej ale nie pozwoliła mi opalać cycków u siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:roflt: Będą fotki? :evil_lol:

Posted

ożeszwmorde ale miaam dzionek :mdleje: myślałam, że poza uzgodnieniem z OD dalszego gryplanu dot pracy troszkę odpocznę, poleżę, pobyczę się w ciszy i spokoju wiejskim... przyjeżdżam a moja siostra z uśmiechem oznajmia mi, że niedlugo przyjadą jej znajomi - 3 małżeństwa...... którzy mają w sumie 4 dzieci + Oliwia + LUNA

do tej pory nie mogę dojść do siebie - to był najnowszy hollywoodzki horror pt. "Dom pełen dzieci"

dzieci były WSZĘDZIE!!!! wiek od 2-5 lat - demolowały basenik, podwórko, samochody, dom - WSZYSTKO!!!! mniejsza o to jak robiły to zgodnie i wszystkie w jednym miejscu - ale bywało, że kłóciły się o zabawki, o samochody, o..... i nagle rozbiegały się we wszystkie strony

nie wiem kiedy dojdę do siebie ...

Posted

O Waszko mała jaki uroczy dzionek spędziłaś :loveu: dzieci są takie urocze :loveu:
NIGDY NIE BĘDĘ MIEĆ DZIECI wole milion Franów :diabloti:

no to pstryk pstryk ;)

Posted

ohhh dziękuję za współczucie :lol: od razu mi lepiej :evil_lol:

Aguś - aparacik to nikon d70s :loveu::multi::multi::multi:

wczorajsze drugie foty :razz:

kocia mafia :diabloti:

hatorrrrrrr

Posted

Vectra napisał(a):
a Ty nie chciałaś kupić lustrzanki :mad: :diabloti:

chciałam chciałam, ino nie chciałam jej tak długo spłacać :roll: no ale cóż rozsądek wysłałam na wakacje i kupiłam :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
chciałam chciałam, ino nie chciałam jej tak długo spłacać :roll: no ale cóż rozsądek wysłałam na wakacje i kupiłam :diabloti:

rozsądkowi też się należy :diabloti: mam nadzieje że oba nasze rozsądki dobrze się bawią :evil_lol:

Posted

oczywiście, że po dniu dzisiejszym nie może zabraknąć zdjęć dzieci :evil_lol:

Olka jeszcze szczęśliwa - cały basen dla siebie:evil_lol:

czy ja dobrze słyszałam, że mają jakieś dzieci przyjechać?

jeny muszę zabawki pochować