malawaszka Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 było przedszkole to teraz szkółka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ale miały urwisy radochę :razz: http://img118.imageshack.us/img118/6579/dsc0210nu3.jpg słodka ta niunia :loveu: Quote
malawaszka Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 nooo Zosia jest słodka, ale jak sie rozbrykają z jej bratem Kubą to :crazyeye::shake: massakraaaaa :evil_lol: dobranoc :hand: Quote
aga1215 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Witaj Waszko! Czy aby słoneczko nie uszkodziło Ci skrzydełek Waszko Mła? :lol: Wciąż nie mogę wyjść z podziwu, jak ten Nowy Cie słucha:loveu: Quote
clockwork Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='malawaszka']cześć gaduły :razz: padam na pyszczek - byłam w terenie na pomiarach - 50 st w cieniu ale ani kawałeczka cienia nie było :placz::placz::placz: łeb mi pęka - massakraaaaa a w drodze powrotnej zbłądziłam i co???? i stałam pół godziny co najmniej w korku w BOGUSZOWICACH :angryy::mad: już miałam do Ali dzwonić żeby ratowała zimnym pićkiem :lol: o ty torbo przebrzydła.... wolałaś stać w korku niż spotkać sie z Alą????? za co Ty NAS tak nienawidzisz :mad::mad::mad: :obrazic::obrazic::obrazic: beznadziejne foty :eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Waszeczko, od konca zaczne bo tak poreczniej....:razz: - foty przepiekne :loveu: , cudne wrecz.....bardzo Tobie słuzy nowy sprzecik ktory dzielnie na raty wziełas.....:p bardzo piekne.....:loveu: :loveu: i dalej.....idac w las.....bardzo sie ciesze, ze kolega Elmo dobrze trafil...widac zadowolony chlopak i odzyl po tym wyciagnieciu go z biudula....:p a powiedz prosze, masz kontakt z tym panecco sie teraz opiekuje kolega Luny? czy oddalas w dobre rece i juz koniec kontaktu z Elmem?? Ten to ma swietne te usiska i bardzo smiesznie a recz przecudacznie wygladaja razem z Luna na spacerkach...szczegówlnie na jednej smyczce....;) a Oliwka rosnie jakbys do jedzenia drozdzy dziecku dorzucała......:diabloti: Quote
malawaszka Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Waszko! Czy aby słoneczko nie uszkodziło Ci skrzydełek Waszko Mła? :lol: Wciąż nie mogę wyjść z podziwu, jak ten Nowy Cie słucha:loveu: nie uszkodziło :eviltong: dzięki :oops: [quote name='clockwork'] o ty torbo przebrzydła.... wolałaś stać w korku niż spotkać sie z Alą????? za co Ty NAS tak nienawidzisz :mad::mad::mad: :obrazic::obrazic::obrazic: beznadziejne foty :eviltong: hahaha no skąd takie goopie podejrzenia??? :mad: wiem :eviltong: [quote name='Agunia-Pańciunia)']Waszeczko, od konca zaczne bo tak poreczniej....:razz: - foty przepiekne :loveu: , cudne wrecz.....bardzo Tobie słuzy nowy sprzecik ktory dzielnie na raty wziełas.....:p bardzo piekne.....:loveu: :loveu: i dalej.....idac w las.....bardzo sie ciesze, ze kolega Elmo dobrze trafil...widac zadowolony chlopak i odzyl po tym wyciagnieciu go z biudula....:p a powiedz prosze, masz kontakt z tym panecco sie teraz opiekuje kolega Luny? czy oddalas w dobre rece i juz koniec kontaktu z Elmem?? Ten to ma swietne te usiska i bardzo smiesznie a recz przecudacznie wygladaja razem z Luna na spacerkach...szczegówlnie na jednej smyczce....;) a Oliwka rosnie jakbys do jedzenia drozdzy dziecku dorzucała......:diabloti: dzięki Aga :loveu: z Pańciem Elma mam staly kontakt - kilka maili dziennie dostaję :multi: wiem wszystko co się u nich dzieje i jest jak najbardziej OK!!! Mam też stałe zaproszenie w odwiedziny :multi: noo Oliwa rośnie i gada gada gada :crazyeye::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 ciociuuu Ty nas nie podglądaj :nono: kocham Cię Zosiu :loveu: coś knują uważaj Zośka - ciotka szpieguje - nie możemy sie zdradzić z planem :evil_lol: osz kurcze rzeczywiście i w dodatku nagrywa Quote
malawaszka Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 no to chodź idziemy gdzies indziej ooo Zosia a co Ty masz na głowie???? (dziewczyny są w tym samym wieku :roll: Oliwia nie była obcinana :roll:) no i siewydało co dziewczyny uknuły :lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='malawaszka']dzięki Aga :loveu: z Pańciem Elma mam staly kontakt - kilka maili dziennie dostaję :multi: wiem wszystko co się u nich dzieje i jest jak najbardziej OK!!! Mam też stałe zaproszenie w odwiedziny :multi: noo Oliwa rośnie i gada gada gada :crazyeye::evil_lol: to bardzo sie ciesze.... i pozdrów prosze tych dwóch dzielnych chlopaków od cioci Agi:loveu: a Oliwke prosze wycałowac.....:loveu: Quote
malawaszka Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 dzięki Aga :loveu: a kuku :evil_lol: buuuu :diabloti: Quote
Vectra Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Siemanko :) Powiem ci , bo mnie palce aż swędzą ;) Oliwia i tak jako jedyna ma to COŚ co daje niesamowity urok fotaską :) A co do kudełków , ten typ tak ma , moja siostrzenica bardzo długo miała króciutkie włosy , nie rosły , a teraz , lat 13 ma i jej tych włosów zazdroszcze. Quote
aga1215 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='malawaszka']nie uszkodziło :eviltong: dzięki :oops: hahaha no skąd takie goopie podejrzenia??? :mad: wiem :eviltong: dzięki Aga :loveu: z Pańciem Elma mam staly kontakt - kilka maili dziennie dostaję :multi: wiem wszystko co się u nich dzieje i jest jak najbardziej OK!!! Mam też stałe zaproszenie w odwiedziny :multi: noo Oliwa rośnie i gada gada gada :crazyeye::evil_lol: A co J na to????????:crazyeye: ;) :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 aga1215 napisał(a):A co J na to????????:crazyeye: ;) :evil_lol: J nie ma wyjścia - musi mi ufać :lol: Quote
Alicja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha no skąd takie goopie podejrzenia??? :mad: :razz:czy ja wiem czy podejrzenie ...MY stwierdzamy fakty:eviltong: noo Oliwa rośnie i gada gada gada :crazyeye::evil_lol::hmmmm:po kim ona to ma:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 nie wiem po kim bo u mnie w rodzinie nie ma żadnej gaduły :shake: Quote
Maga100 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='malawaszka']:placz: Sigmę 55-200 - brakuje baaardzo widzę, że posłuchałaś dobrych rad :loveu: [quote name='malawaszka']nie wiem po kim bo u mnie w rodzinie nie ma żadnej gaduły :shake: taaaaa, A. do tej pory żyje w przekonaniu, że gościła u nas niemowa z Dąbrowy :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Zdjęcia CUDNE :p a dzieci też nie znoszę szczerze :cool1: Quote
Paula Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Nie mogę :grin: Olka jest świetna :multi: http://img504.imageshack.us/img504/421/dsc0292wq7.jpg http://img529.imageshack.us/img529/5289/dsc0302ln1.jpg http://img412.imageshack.us/img412/583/dsc0303mf5.jpg http://img503.imageshack.us/img503/3144/dsc0324ag1.jpg :loveu: Quote
Recommended Posts