Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:mad::mad::mad:

Z powodu zbyt wielkiego strachu nie wstawię fot :shake: Wybaczcie ale Weszka mieszka zbyt blisko mnie....:evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']

Witaj Alu-Podszywająca-się-pod-Magdę:multi:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wcale nie podszywająca ....jestem pod Naszym nickiem ;)

cześć Waszencjo:multi:

Posted

HeLLoooo a ja byłam dziś na Moto Show :multi::multi::multi:

mechaniczne konie za kratami :evil_lol:

MonsterTruck :loveu:

w oczekiwaniu na oklaski :lol:

człowiek wysokich lotów :razz:

Posted

brawo dla niego brawo - to 21 letni chłopak a takie cuda wyczyniał że :crazyeye: bardzo trudno było robić foty - pod słońce i przeszkadzała siatka odgradzająca publiczność od stadionu :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
brawo dla niego brawo - to 21 letni chłopak a takie cuda wyczyniał że :crazyeye: bardzo trudno było robić foty - pod słońce i przeszkadzała siatka odgradzająca publiczność od stadionu :shake:

Dziecko kochana czy Ty wiesz ze dopiero co kupiłas aparat? I Ty robisz TAKIE foty? Zawsze powtarzałam że można mieć najlepszy i najdroższy aparat ale jak się nie ma tego " czegoś" to nic się z nim nie zrobi ( patrz Pysia :evil_lol: ). Mnie najlepiej wychodza fotki zniekształcające ludzkie sylwetki :diabloti: Ty takich nie umiesz :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Zaryzykuj i wstaw jeszcze inne :p
A jak coś to mogę liczyć na ratunek? Wiesz...ona jest większa :evil_lol:

Za tą chyba tez nie wyląduję w szpitalu ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
ja chciałam tylko przypomnieć że mam Twoich też trochę fot - takich co to kiedyś kazałaś mi usuwać :diabloti:

To SZANTAŻ !!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :placz: :shake:

HankaRupczewska napisał(a):
Monika, oprócz tego, że jesteś piękną kobietą - to masz jeszcze pięęęęękne przeprosty w stawach łokciowych :loveu::loveu::loveu:

Buahahahahaha Haniu ja się posikałam :oops: Ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Monika, oprócz tego, że jesteś piękną kobietą - to masz jeszcze pięęęęękne przeprosty w stawach łokciowych :loveu::loveu::loveu:

buhahahha a jakie dłuuugie palce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie powiem do czego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
buhahahha a jakie dłuuugie palce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie powiem do czego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Musiałaś to napisać? Musiałaś? :mad: Znowu muszę się umyć i przebrać :cool1:
Buahahahahahahahahaha:evil_lol:

Posted

Walnięta :evil_lol: Jedź Ty lepiej już do tego psychopaty :diabloti:
Buahahahahaha znowu :mad: :evil_lol: Szkoda że nie sciagnął więcej :cool1: