Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 malawaszka napisał(a)::mad::mad::mad: Z powodu zbyt wielkiego strachu nie wstawię fot :shake: Wybaczcie ale Weszka mieszka zbyt blisko mnie....:evil_lol: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='aga1215'] Witaj Alu-Podszywająca-się-pod-Magdę:multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wcale nie podszywająca ....jestem pod Naszym nickiem ;) cześć Waszencjo:multi: Quote
anetta Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 No ladne cacko z tego aparata :evil_lol::evil_lol: Basenowe foty sa ekstra :razz: Quote
malawaszka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 HeLLoooo a ja byłam dziś na Moto Show :multi::multi::multi: mechaniczne konie za kratami :evil_lol: MonsterTruck :loveu: w oczekiwaniu na oklaski :lol: człowiek wysokich lotów :razz: Quote
malawaszka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 niektórzy nie byli zainteresowani fotografowaniem show - w tle :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 :multi:brawo dla pana skaczącego i dla Waszencji za fotasy:razz: Quote
malawaszka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 brawo dla niego brawo - to 21 letni chłopak a takie cuda wyczyniał że :crazyeye: bardzo trudno było robić foty - pod słońce i przeszkadzała siatka odgradzająca publiczność od stadionu :shake: Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 http://img265.imageshack.us/img265/4889/dsc0164yi5.jpg Ten quń mu chyba chciał zwiać :evil_lol: Super fotki Ci wyszły :multi: :multi: :multi: Quote
Vectra Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 wow , jaki akrobata :crazyeye: fotki pierwsza klasa Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 malawaszka napisał(a):brawo dla niego brawo - to 21 letni chłopak a takie cuda wyczyniał że :crazyeye: bardzo trudno było robić foty - pod słońce i przeszkadzała siatka odgradzająca publiczność od stadionu :shake: Dziecko kochana czy Ty wiesz ze dopiero co kupiłas aparat? I Ty robisz TAKIE foty? Zawsze powtarzałam że można mieć najlepszy i najdroższy aparat ale jak się nie ma tego " czegoś" to nic się z nim nie zrobi ( patrz Pysia :evil_lol: ). Mnie najlepiej wychodza fotki zniekształcające ludzkie sylwetki :diabloti: Ty takich nie umiesz :evil_lol: Quote
beria Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Zajedwabiste foty, zwłaszcza, że robione pod słońce :multi: :multi: :multi: Dobrze, że się zdecydowałaś na lustrzankę :multi: Quote
beria Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Pysia napisał(a):Za tą fote to mnie chyba Weszka nie pobije ;) Zaryzykuj i wstaw jeszcze inne :p Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='beria']Zaryzykuj i wstaw jeszcze inne :p A jak coś to mogę liczyć na ratunek? Wiesz...ona jest większa :evil_lol: Za tą chyba tez nie wyląduję w szpitalu ;) Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Po przeszukaniu znalazłam jeszcze tą ;) :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 ja chciałam tylko przypomnieć że mam Twoich też trochę fot - takich co to kiedyś kazałaś mi usuwać :diabloti: Quote
Hanna R. Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Monika, oprócz tego, że jesteś piękną kobietą - to masz jeszcze pięęęęękne przeprosty w stawach łokciowych :loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 malawaszka napisał(a):ja chciałam tylko przypomnieć że mam Twoich też trochę fot - takich co to kiedyś kazałaś mi usuwać :diabloti: To SZANTAŻ !!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :placz: :shake: HankaRupczewska napisał(a):Monika, oprócz tego, że jesteś piękną kobietą - to masz jeszcze pięęęęękne przeprosty w stawach łokciowych :loveu::loveu::loveu: Buahahahahaha Haniu ja się posikałam :oops: Ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Monika, oprócz tego, że jesteś piękną kobietą - to masz jeszcze pięęęęękne przeprosty w stawach łokciowych :loveu::loveu::loveu: buhahahha a jakie dłuuugie palce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie powiem do czego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 malawaszka napisał(a):buhahahha a jakie dłuuugie palce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie powiem do czego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Musiałaś to napisać? Musiałaś? :mad: Znowu muszę się umyć i przebrać :cool1: Buahahahahahahahahaha:evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 weź głęboki oddech i patrz: żeby nam się lepiej spało :loveu: ruch posuwisto-zwrotny aaaa tak się przygotowuje Raptovny :loveu: do występu :cool1: Dobranoc :hand: Quote
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Walnięta :evil_lol: Jedź Ty lepiej już do tego psychopaty :diabloti: Buahahahahaha znowu :mad: :evil_lol: Szkoda że nie sciagnął więcej :cool1: Quote
Recommended Posts