Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']a wiesz że w niedzielke jak bedziesz u Ali, to jesteś skazana także na mnie :cool3::cool3: ja bede u Dulczyńskiej na psim wybiegu :multi::multi: i spróbuj sie nie pokazać... I Ty Pysia też!!! :pjuż ja o to zadbam i zaciągnę siłą :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']a wiesz że w niedzielke jak bedziesz u Ali, to jesteś skazana także na mnie :cool3::cool3: ja bede u Dulczyńskiej na psim wybiegu :multi::multi: i spróbuj sie nie pokazać... I Ty Pysia też!!!

noo słyszałam conieco o tym :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:pjuż ja o to zadbam i zaciągnę siłą :eviltong:

aha! obiecanki cacanki :eviltong:

[quote name='aga1215']Witaj Monika :buzi:
Kiedy odwozisz Elma?

jutro :placz:

Posted

malawaszka napisał(a):
noo słyszałam conieco o tym :diabloti:

jutro :placz:

Ale to przeleciało:crazyeye: dopiero go wzięłaś!:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']noo słyszałam conieco o tym :diabloti:

jutro :placz:nie płakaj ...dobrze sie bedzie miał ...fotasy Elmowo -Lunkowe śliczne
Nie obiecanki tylko na mus maszerujemy do Dulczyńskich ...poznasz Dulkową , Dulczyńskiego , Dulkę , Kamę , Klocka i Pawcia ....Magdę znasz:p...mnie tysz ....no i poznasz Ozzulka wczesniej i pana Rydzewskiego :evil_lol:....Pysia zna wsiech:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']nie płakaj ...dobrze sie bedzie miał ...fotasy Elmowo -Lunkowe śliczne
Nie obiecanki tylko na mus maszerujemy do Dulczyńskich ...poznasz Dulkową , Dulczyńskiego , Dulkę , Kamę , Klocka i Pawcia ....Magdę znasz:p...mnie tysz ....no i poznasz Ozzulka wczesniej i pana Rydzewskiego :evil_lol:....Pysia zna wsiech:p

nie cygań:lol: ,Pysia nie zna Kamy:evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']nie cygań:lol: ,Pysia nie zna Kamy:evil_lol::razz:o masz ...a ja myślałam ze Kamę wszyscy znają:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Elmo latał za piłką jak szalony :evil_lol: A Weszka cykała ;) Ja służyłam za rzucacza :razz: Raz Elmo spanikował bo jakiś KingKong na niego chciał wpaść a drugi raz jak piłka szcziała mu zmasakrować dolną szczęke :diabloti: :evil_lol:
Zmorka też pozazdrościła lewitacji Elmusiowi :evil_lol: