malawaszka Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='dealer'] dostrzegl cie w tlumie i az sie za glowe zlapal....:diabloti: to jest akurat inny :diabloti: Quote
PIKA Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']dlaczego galeria w areszcie i 3 punkty karne????? co sie stało???? Niegrzeczna byłam :shiny: [quote name='malawaszka'] Alu nie zazdraszczaj ino następnym razem jedź :razz: Nastepnym razem to i ja przyjade :grins: Quote
Agga Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Waszunia pewnie wyskakała się za wszystkie czasy. Quote
beria Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='malawaszka']heeejjjj baby :loveu::loveu: było cudownie!!!!! mimo potwornego zmęczenia emocje mało mnie nie rozerwały i potem w nocy niemogłam zasnąć - ale to pewnie przez 2 redbulle i 3 kawy w tym podwójne espresso wypite w tym dniu - espresso po koncercie żebym nie zasnęła prowadząc samochód do domu :p mam troszke fotek - kiepskie bo kiepskie ale robione z daleka i telebimowi :evil_lol: ale myślę że z nich wywnioskujecie co najbardziej podobało mi się na koncercie :loveu::loveu::loveu::diabloti: :mdleje: :loveu::loveu::loveu: :p Aaaaaaaaauuuuuuuuu !!!! Będę sobie zazdrościć w samotności :placz: :diabloti: Też kcem :razz: Quote
Elitesse Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 beria napisał(a):Aaaaaaaaauuuuuuuuu !!!! Będę sobie zazdrościć w samotności :placz: :diabloti: Też kcem :razz: pozazdroszcze razem z toba :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 :crazyeye: :mdleje: ukradziono mi ponad 40 tys postów :diabloti: Quote
Elitesse Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 malawaszka napisał(a)::crazyeye: :mdleje: ukradziono mi ponad 40 tys postów :diabloti: mi tylko ok 5 tys ale ogniki zostaly hihihihih :multi: :multi: Quote
agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 mnie tez odchudzili.....az mi gacie z doopy spadaja takam chuda:diabloti: czesc Waszencjo:multi: Quote
malawaszka Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 foty z terenu środowego :p patrol półdupek zza krzaka :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 witajwaszkomalafotycalkiemladneleczniektoreprzepalone :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Vectra']witajwaszkomalafotycalkiemladneleczniektoreprzepalone :diabloti: witajsamajestesprzepalona :diabloti: mój mokrusieńki pies wyciera się w mokrusieńką trawę :evil_lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='malawaszka']ni edziwię się że ie wiecie bo bardzo starałam się to ukryć :diabloti: oswiecilo mnie.. juz wiem CO ci sie najbardziej podoba... TELEBIM, bo jestgo najwiecej na fotkach Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 niejestemporzepalonajeszczesobiezapale :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']oswiecilo mnie.. juz wiem CO ci sie najbardziej podoba... TELEBIM, bo jestgo najwiecej na fotkach tak tak tak!!! wygrala pani toster!!!! :multi: [quote name='Vectra']niejestemporzepalonajeszczesobiezapale :diabloti: a pal pal i na zdrowie - ja właśnie skonczyłam :diabloti: Quote
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 malawaszka napisał(a):tak tak tak!!! wygrala pani toster!!!! dziekuje.. dowieziesz jak bedziesz jechac TU:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Arial]cze nieznacznie odchudzona Wazseczko:razz:[/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='malawaszka']tak tak tak!!! wygrala pani toster!!!! :multi: oooo i dupa ...toster został w kraju a ta pani siedzi w anglii wiec nici z nagrody...:diabloti: a pal pal i na zdrowie - ja właśnie skonczyłam :diabloti: obie wariatki... a przestac palic......zdrowia Wam nie szkoda???? Quote
malawaszka Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']dziekuje.. dowieziesz jak bedziesz jechac TU:evil_lol: ooo to mi nawet na rękę bo będę miała więcej miejsca na prezenty jak będę wracać Od WAS :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]cze nieznacznie odchudzona Wazseczko:razz:[/FONT] cze równie nieznacznie odchudzona Alu :razz: [quote name='Agunia-Pańciunia)']obie wariatki... a przestac palic......zdrowia Wam nie szkoda???? szkoda :p Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']obie wariatki... a przestac palic......zdrowia Wam nie szkoda???? idź może na tace daj czy jak ? :diabloti: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:wow zaje2biste [/FONT] Quote
malawaszka Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Vectra']idź może na tace daj czy jak ? :diabloti: za nasze zdrowie :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Waszka, Twoje fotki są revelka!!!!!!!!!!!!!!!:bigok: :klacz: :klacz: :klacz: :crazyeye: Quote
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Weszka to teraz nasza szefowa :evil_lol: Ogniki jej stercząa jak orle pióra u wodza indiańskiego :diabloti: Quote
beria Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Pysia napisał(a):Weszka to teraz nasza szefowa :evil_lol: Ogniki jej stercząa jak orle pióra u wodza indiańskiego :diabloti: Nie marudź :mad: Ty przynajmniej chodzisz na dwóch łapach, a ja na jednej kicam :diabloti: Quote
Recommended Posts