beria Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 malawaszka napisał(a): tia poduszka powiadasz :roll: Dobra, nie wnikam na czym chcesz siedzieć :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 beria napisał(a):Dobra, nie wnikam na czym chcesz siedzieć :evil_lol: nie wnikaj :diabloti: bo teraz to się czuję jak ta K... na ziarnku grochu :diabloti: Quote
Hanna R. Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 malawaszka napisał(a):nie wnikaj :diabloti: bo teraz to się czuję jak ta K... na ziarnku grochu :diabloti: Dlaczego wypipkowałas tę biedną KKK.... ? :lol: Quote
malawaszka Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Dlaczego wypipkowałas tę biedną KKK.... ? :lol: a bo zła na nią jestem :diabloti: to przez nią ten ból :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Vectra']Weszuniu , ochraniacze sobie kup :diabloti: MAM!!! ale takich wielkich na doope nie robią :diabloti: Quote
Vectra Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 malawaszka napisał(a):MAM!!! ale takich wielkich na doope nie robią :diabloti: a gdzie Twoja pomysłowość :cool3: myślisz że tak wszystko gotowe podzadzą ci na tacy ? no pomyśl trochę , jak zrobić sobie ogrooooomny ochraniacz na odwłok :diabloti: albo mam inny pomysł :cool3: zamiast ochraniacza , znajdź sobie ochroniarza od upadków :diabloti:zawsze gotowego i czujnego by złapać cię w swe barczyste ramiona jak tylko sie potkniesz i prawie wywalisz na ogromny odwłok :diabloti: Quote
beria Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 malawaszka napisał(a):nie wnikaj :diabloti: bo teraz to się czuję jak ta K... na ziarnku grochu :diabloti: Ech, biedny J. TAK go wspominasz :shake: :diabloti: W kompleksy wpadnie :razz: Quote
malawaszka Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Vectra napisał(a): myślisz że tak wszystko gotowe podzadzą ci na tacy ? TAK!!! należy mi się!!! :grins: beria napisał(a):Ech, biedny J. TAK go wspominasz :shake: :diabloti: W kompleksy wpadnie :razz: :nono: poniosło Cie deczko moja droga :diabloti: Quote
aga1215 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Witaj Waszko Poobtłukiwana Miejscami! ...na tym dobrze się siedzi...... albo na dętce...... ;) :evil_lol: :buzi: Quote
Alicja Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [FONT=Arial]:diabloti:waszeczko a było przyjechać do RYBNIKA i JASTRZĘBIA a nie dupalona na rolkach wozić:diabloti:[/FONT] Quote
Maga100 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='Vectra']aalbo mam inny pomysł :cool3: zamiast ochraniacza , znajdź sobie ochroniarza od upadków :diabloti:zawsze gotowego i czujnego by złapać cię w swe barczyste ramiona jak tylko sie potkniesz i prawie wywalisz na ogromny odwłok :diabloti: eee, ja myślę, że znacznie prostrze i łatwiejsze będzie po prostu przywiązanie sobie sznurkiem do odwłoka poduszki z pierza :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 [quote name='Maga100']eee, ja myślę, że znacznie prostrze i łatwiejsze będzie po prostu przywiązanie sobie sznurkiem do odwłoka poduszki z pierza :diabloti: mam alergie na pierze :shake: [quote name='Pysia']Hej paskudo zebrzydowska ;) Cio porabiasz? hej paskudo sarnowiecka - wstałam niedawno i teraz bore się do pracy :placz: BTW dzięki za odkopanie galerii bo nie mogłam jej znaleźć:lol: Quote
malawaszka Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 wogóle to dzisiaj rano na mój pokój nalot chciały zrobić gołębie :shock: tuptały po parapecie tuptały, a nagle patrze a tu mi dwa głupki wędrują wewnątrz po parapecie bo widocznie zafascynował je jeden z moich pięknych półsuchych kwiatków :crazyeye: qrnaaa a ja nienawidze gołębi bo sr....ą na wszystko, prania na balkonie powiesic nie mogę bo zaraz zapaskudzone, a te głupki mi sie pakują jeszcze do pokoju :angryy::angryy::mad: następnym razem utłukę :diabloti: fuj!!! a to wczorajsze foteczki wsiowe :loveu: latawicy dawno nie było :loveu: to by było super jakby nie jeden mały szczegół :roll::evil_lol: :multi::lol: jezioro łabędzie Quote
jo-jo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='malawaszka'] Jak ja dawno nie widziałam tej mordki :loveu: [quote name='malawaszka'] A Oliwkowej Panienki chyba jeszcze dłużej, :loveu: Quote
malawaszka Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 nooo gdzieś się podziewała Jojkowa??? :razz: huuuurrrraaaaaaaa skończyłam zapisywać blożka :multi::multi::multi: teraz już tylko na bieżąco :loveu: ale powspominałam - coś okropnego - obejrzałam wszystkie zdjęcia, wiele postów przeczytałam i tych wesołych i tych smutnych - bywało że na przemian śmiałam się a potem było coś smutnego i zalewałam się łzami :oops: cudowne wspomnienia o Bolusiu odżyły :loveu::loveu::loveu: mój mały królewicz cały czas żyje w moim sercu :loveu::loveu::loveu: Quote
jo-jo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 malawaszka napisał(a):nooo gdzieś się podziewała Jojkowa??? :razz: A tu i tam, ale wróciłam na końcóek Blogów, w nocy swój zapisalam i powoli dojrzewam do załozenia sobie Galeryjki na Kości :razz: malawaszka napisał(a):mój mały królewicz cały czas żyje w moim sercu :loveu::loveu::loveu: W naszym też :calus: Quote
malawaszka Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 no ja zapisywałam prawie tydzień :lol: rośliny w moim ogrodzie :evil_lol: coś mi pies chwilowo zaniemógł :evil_lol: moje drzewo ukochane :loveu: Quote
aga1215 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='"malawaszka"'] Witaj Monika:multi: Ile piachu:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ty na pustyni mieszkasz czy cuś???\ Obie Twoje Panienki są bowskie:loveu: Quote
malawaszka Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 aga1215 napisał(a):Witaj Monika:multi: Ile piachu:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ty na pustyni mieszkasz czy cuś???\ Obie Twoje Panienki są bowskie:loveu: to jest nasza prywatna plaża :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 i fotki z których jestem bbaaaaardzooo dumna :grins: linki bo tylko duże pokazują jak super wyszły :lol: http://img217.imageshack.us/img217/1647/dscf25381he8.jpg http://img264.imageshack.us/img264/7474/dscf25391im5.jpg http://img409.imageshack.us/img409/4936/dscf25401sy1.jpg Quote
Vectra Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Weszka , foty Luny , Oliwki - kozak ,ale ten pająk - aż mi się słabo zrobiło Quote
aga1215 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='malawaszka']to jest nasza prywatna plaża :evil_lol: ale fajnie macie :loveu: przyjmujesz plażowiczów????????? [quote name='malawaszka']i fotki z których jestem bbaaaaardzooo dumna :grins: linki bo tylko duże pokazują jak super wyszły :lol: http://img217.imageshack.us/img217/1647/dscf25381he8.jpg http://img264.imageshack.us/img264/7474/dscf25391im5.jpg http://img409.imageshack.us/img409/4936/dscf25401sy1.jpg :placz: nie otwierają mi się:shake: Quote
Recommended Posts