agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 dzien dobry zeberko:diabloti: melduje ze obejrzalam foty:p Quote
LAZY Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 No, no, no...ale macie extra prywatną plaże! Zazdraszczamy!:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='malawaszka'] ahhh tam zaraz jaskrawsze - tam nie musze sięrzucać w oczy - poza tym za nic nie zmieniłabym mojego ukochanego staniczka w zeberkę :diabloti: a powinnas.......:diabloti: bo to wyszło juz z mody....... dodatek w postaci czerownej plazowej torebki tez zamieniłabym na koszyczek.....:diabloti: Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry zeberko:diabloti: melduje ze obejrzalam foty:p dzień dobry dijejko - meldunek przyjęty :p [quote name='LAZY']No, no, no...ale macie extra prywatną plaże! Zazdraszczamy!:diabloti: nie zazdraszczać tylko przyjeżdżać na piękną plażę na miesiąc miodowy :lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']a powinnas.......:diabloti: bo to wyszło juz z mody....... dodatek w postaci czerownej plazowej torebki tez zamieniłabym na koszyczek.....:diabloti: o masz!!! coś tak czułam że nie jestem trendy :placz::diabloti: Quote
anetta Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 nie mogłaś pracować offline bo wtedy nie łączysz się z netem :placz: ja juz nic z tego nie rozumiem. Gdy nie jestem w sieci nie moge otworzyc zapisanego bloga :( Taki komunikat mi sie pojawia: "Z plikiem tym nie jest skojarzony program umozliwiajacy wykonanie tej czynnosci. Skojarz odpowiedni program uzywajac okna Opcja folderow w Panelu sterowania" Boshhh, za co to :placz: A prywatny basen jest wyczesany :razz: Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Vectra']cześć nie trendi Waszko :diabloti: rozumiem, że Ty posiadasz jaskrawe bikini i jesteś trendy? :razz::loveu: moja upadła sucz podniosła się i knuje i knuje i na knuciu się zawiesiła bo straszny upał i odpocząć trza ta za to nie musi odpoczywać nigdy :lol: Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 niestety nie posiadam wcale bikini :placz: nie jestem ani trendi , ani dzezi ani kaczi ani gierti :placz: nie mam też wyczesanego basenu :placz: Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Vectra']niestety nie posiadam wcale bikini :placz: nie jestem ani trendi , ani dzezi ani kaczi ani gierti :placz: nie mam też wyczesanego basenu :placz: o kurfa!!!! to coś nowego??????? :crazyeye: Quote
agbar Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 malawaszka napisał(a):o kurfa!!!! to coś nowego??????? :crazyeye: widzisz jaka ty do tylu jestes..nie gierti po prostu...:shake: Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 malawaszka napisał(a):o kurfa!!!! to coś nowego??????? :crazyeye: jaka Ty zacofana jesteś :shake: :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 dealer napisał(a):widzisz jaka ty do tylu jestes..nie gierti po prostu...:shake: Vectra napisał(a):jaka Ty zacofana jesteś :shake: :diabloti: no własnie właśnie :placz::placz::placz: nic tu na tą prowincję nie dociera :angryy::angryy::angryy: załamać sie można :shake: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Vectra']niestety nie posiadam wcale bikini :placz: nie jestem ani trendi , ani dzezi ani kaczi ani gierti :placz: nie mam też wyczesanego basenu :placz: to tak jak ja....... :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Pytanie z ostatniej ankiety opublikowanej przez ONZ brzmiało: "Proszę szczerze odpowiedzieć na pytanie, jak Pani/Pana - zdaniem, należy rozwiązać problem niedostatku żywności w wielu krajach na świecie?" Ankieta okazała się totalną porażką, ponieważ: 1. W Afryce nikt nie wiedział, co to jest żywność. 2. We Francji nikt nie wiedział, co to jest szczerze. 3. W Europie Zachodniej nikt nie wiedział, co to jest niedostatek. 4. W Chinach nikt nie wiedział, co to jest własne zdanie. 5. Na Bliskim Wschodzie nikt nie wiedział, co to jest rozwiązanie problemu. 6. W Ameryce Południowej nikt nie wiedział, co to znaczy proszę. 7. W Ameryce Północnej nikt nie wiedział, że są jeszcze jakieś inne kraje. 8. W Europie Wschodniej powiedzieli, że nic nie będą wypełniali dopóki ankieter z nimi nie wypije, a jak wypił, to dostał w mordę, bo wyglądał na Niemca :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']ai nasza pomysłowa Madziunia:diabloti: ...ciekawe czy Ty bys sobie takie cuda dowiazala do swojej zgrabnej puupy???:eviltong: do zgrabnej nie, ale do swojej tak :diabloti: [quote name='malawaszka']na prywatnej plaży w prywatnym basenie a gdzie tłum gapiów? :crazyeye: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial]:razz:a ja poproszę o fotkę jak pływacie w basenie:eviltong:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Maga100']1. do zgrabnej nie, ale do swojej tak :diabloti: 2. a gdzie tłum gapiów? :crazyeye: :diabloti: 1. ohooo kokietka :diabloti: 2. kazałam im się schować za kadrem :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:a ja poproszę o fotkę jak pływacie w basenie:eviltong:[/FONT] :hmmmm: jakby Ci to powiedzieć Alu.... ze względów bezpieczeństwa Oliwkowego wody w basenie nalewamy za mało żeby dało się pływać :diabloti: Quote
malawaszka Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Vectra']przybywam z podarkiem boszzzzz jak mało :placz::placz::placz: Quote
Vectra Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 malawaszka napisał(a):boszzzzz jak mało :placz::placz::placz: nie dość że podła to jeszcze pazerna :shake: :placz: tak mnie urazić :placz: MNIE !!! wrażliwą istotę :placz: nie wiem jak ja teraz będę z tym żyć :shake: :-( :diabloti: Quote
Justa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Wieki mnie nie było :shake: Mam nadzieję Waszko, że u Was wszystko w porządku. Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='malawaszka']1. ohooo kokietka :diabloti: 2. kazałam im się schować za kadrem :diabloti: otóz to nasza Magdalena W. to kokietka...... :diabloti: :hmmmm: jakby Ci to powiedzieć Alu.... ze względów bezpieczeństwa Oliwkowego wody w basenie nalewamy za mało żeby dało się pływać :diabloti: i te 10 znaków.... Quote
malawaszka Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Justa jak tam po maturze???? u nas w porządeczku jak najlepszym :p noooo i gratuluję Nikona!!!!! :klacz: CZEŚĆ :cool1: Quote
Recommended Posts