Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super fotki :angel:
BTW, jak to jest z dziecmi? One naprawdę maja taki lekki sen? :o Kiedy byłam mała, to mnie do szału doprowadzała koniecznośc chodzenia na paluszkach, bo kuzynka spi :evil: :wink: Kurcze, przechlapane normalnie :roll:

A jeśli chodzi o Beżyka - my go tej nocy nie próbowałyśmy łapać :wink: Ja go chciałam po prostu spotkac, bo do tej pory, to zostawiam mu jedzenie, podczas, gdy on jest głęboko zaszyty w chaszczach... Chciałabym, żeby wreszcie zaczął mnie trochę kojarzyć... Niestety miałam pecha - nie zobaczyłam go :(
Ale ewentualne polowanie i tak będzie w nocy - własnie dlatego, że wtedy auta nie jeżdżą. I jak się go zwiotczy, czy przyśpi nabojem, to nei będzie neibezpieczeństwa, że wpadnie pod koła... Zresztą on tylko ncą przychodzi na osiedle, a łapanie go w chaszczach jest przecież niewykonalne :roll:

Posted

jak takie trochę starsze to może i trzeba na paluszkach - przy takib bąku jak Oliwia to można gadać normalnie - tylko moaja Mama szepcze i chodzi na paluszkach :lol: niewiedzieć czemu :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'] " :o O!! RANY!!! ale bąki sadzi!!! [/quote]
A Luneta sie baków nie wystraszyła? :o

[quote name='asher'] jak to jest z dziecmi? One naprawdę maja taki lekki sen?[/quote]

A to zalezy jak dziecko przyzwyczajone
Jak ja byłam malusia to mieszkalismy u dziadków z bratem mojej mamy, który mial wtedy ok 16 lat, więc muzik na full volume lecial non stop .. a ja spałam jak spac miałam :lol:
I tak mi zostalo do dziś, jak mam spać to spie i z armat moga walic :lol:

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='malawaszka'] " :o O!! RANY!!! ale bąki sadzi!!! [/quote]
[/quote]

:lol: wystraszyła się - najpierw próbowała odkryć Oliwię, żeby zobaczyć co to, a potem usiadła zdezorientowana :lol: a po kolejnym bąku uciekła :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='PIKA'][quote name='malawaszka'] " :o O!! RANY!!! ale bąki sadzi!!! [/quote]
[/quote]

:lol: wystraszyła się - najpierw próbowała odkryć Oliwię, żeby zobaczyć co to, a potem usiadła zdezorientowana :lol: a po kolejnym bąku uciekła :lol:[/quote]

hehehe jaka wrazliwa dusza ;)

Posted

[quote name='malawaszka'] :lol: wystraszyła się - najpierw próbowała odkryć Oliwię, żeby zobaczyć co to, a potem usiadła zdezorientowana :lol: a po kolejnym bąku uciekła :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: Oj jej jej :D

Posted

[quote name='malawaszka']o co Ci chodzi??? :evilbat: chybaśmy za dużo wypyly cooo???? ehhh ci goście :evilbat:[/quote] No, chyba za dużo... też za dużo???...

Posted

A właśnie, że nie :roll: Do y zamiast z jestem zwyczajna, to pestka :D
Ale cholerka, jakoś powoli mi się pisze... :-? Nie wiedzieć czemu :-?