Alfik Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Malawaszka, te zdjęcia są po prostu odlotowe :angel: :angel: :angel: Ale Maleństwo ma Opiekunkę :o Super!!! Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 buuuuuuhahahahha rewelacja [url]http://img127.echo.cx/img127/4198/p61200063hb.jpg[/url] :angel: Quote
asher Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Super fotki :angel: BTW, jak to jest z dziecmi? One naprawdę maja taki lekki sen? :o Kiedy byłam mała, to mnie do szału doprowadzała koniecznośc chodzenia na paluszkach, bo kuzynka spi :evil: :wink: Kurcze, przechlapane normalnie :roll: A jeśli chodzi o Beżyka - my go tej nocy nie próbowałyśmy łapać :wink: Ja go chciałam po prostu spotkac, bo do tej pory, to zostawiam mu jedzenie, podczas, gdy on jest głęboko zaszyty w chaszczach... Chciałabym, żeby wreszcie zaczął mnie trochę kojarzyć... Niestety miałam pecha - nie zobaczyłam go :( Ale ewentualne polowanie i tak będzie w nocy - własnie dlatego, że wtedy auta nie jeżdżą. I jak się go zwiotczy, czy przyśpi nabojem, to nei będzie neibezpieczeństwa, że wpadnie pod koła... Zresztą on tylko ncą przychodzi na osiedle, a łapanie go w chaszczach jest przecież niewykonalne :roll: Quote
malawaszka Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 jak takie trochę starsze to może i trzeba na paluszkach - przy takib bąku jak Oliwia to można gadać normalnie - tylko moaja Mama szepcze i chodzi na paluszkach :lol: niewiedzieć czemu :lol: Quote
PIKA Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='malawaszka'] " :o O!! RANY!!! ale bąki sadzi!!! [/quote] A Luneta sie baków nie wystraszyła? :o [quote name='asher'] jak to jest z dziecmi? One naprawdę maja taki lekki sen?[/quote] A to zalezy jak dziecko przyzwyczajone Jak ja byłam malusia to mieszkalismy u dziadków z bratem mojej mamy, który mial wtedy ok 16 lat, więc muzik na full volume lecial non stop .. a ja spałam jak spac miałam :lol: I tak mi zostalo do dziś, jak mam spać to spie i z armat moga walic :lol: Quote
malawaszka Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='malawaszka'] " :o O!! RANY!!! ale bąki sadzi!!! [/quote] A Luneta sie baków nie wystraszyła? :o [/quote] :lol: wystraszyła się - najpierw próbowała odkryć Oliwię, żeby zobaczyć co to, a potem usiadła zdezorientowana :lol: a po kolejnym bąku uciekła :lol: Quote
dbsst Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='PIKA'][quote name='malawaszka'] " :o O!! RANY!!! ale bąki sadzi!!! [/quote] A Luneta sie baków nie wystraszyła? :o [/quote] :lol: wystraszyła się - najpierw próbowała odkryć Oliwię, żeby zobaczyć co to, a potem usiadła zdezorientowana :lol: a po kolejnym bąku uciekła :lol:[/quote] hehehe jaka wrazliwa dusza ;) Quote
malawaszka Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 mnie też się podoba :D aż miałam łezki w oczach :oops: :lol: Quote
adda Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='malawaszka'] :lol: wystraszyła się - najpierw próbowała odkryć Oliwię, żeby zobaczyć co to, a potem usiadła zdezorientowana :lol: a po kolejnym bąku uciekła :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: Oj jej jej :D Quote
daga10011 Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 ale odlotowe foty i komentarze do nich :lol: :lol: :lol: gratulacje za taka opiekunke :lol: Quote
aga1215 Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 a jak bida przyciśnie, to można "opiekunkę" odnajmować na godziny :wink: :P fajne foty :klacz: Quote
malawaszka Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 nie nie - z wynajmowaniem to nie tak prosto bo obcych dzieci nie lubi :( nie wiem co zrobić żeby lubiła :-? Quote
adda Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Malawaszka, a Ty co, ją... jąkasz się??? [size=1]Ja to mogę, bo gości miałam...[/size] :roll: Quote
malawaszka Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 o co Ci chodzi??? :evilbat: chybaśmy za dużo wypyly cooo???? ehhh ci goście :evilbat: Quote
adda Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 [quote name='malawaszka']o co Ci chodzi??? :evilbat: chybaśmy za dużo wypyly cooo???? ehhh ci goście :evilbat:[/quote] No, chyba za dużo... też za dużo???... Quote
adda Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 A ja właśnie nie posucha :roll: I ta złośliwa klawiatura mi lata :roll: Quote
adda Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 Nie, że mi lata w powietrzu, ale całkiem inne litery pisze, świnia :evilbat: Quote
malawaszka Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 nie zauważyłam żeby były inne :lol: może są normalne a Ty inne widzisz?? :lol: Quote
adda Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 E, no bo ja baaaardzo uważam i dużo poprawiam :oops: Złośliwa bestia ta klawiatura :evilbat: Quote
malawaszka Posted June 12, 2005 Author Posted June 12, 2005 Ci sie pewnie przestawiła z J. Programisty :lol: popraw - u mnie trzeba jeszcze uruchomić od nowa kompa :lol: masz zamiast z to y na przykład?? Quote
adda Posted June 12, 2005 Posted June 12, 2005 A właśnie, że nie :roll: Do y zamiast z jestem zwyczajna, to pestka :D Ale cholerka, jakoś powoli mi się pisze... :-? Nie wiedzieć czemu :-? Quote
Recommended Posts