Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Nie ale czuwam nad dobrym samopoczuciem Weszki :diabloti:[/quote]

[B]nio i słusznie i zadnych dywesii tu prosze nie stosowac...[/B]

[B]Pysia dobrze pisze...[/B]
[B]zycie toczy sie dalej.....[/B]
[B]i cenzura byc musi.....[/B]

( nie wyglada na podlizywanie sie???to dobrze.....:lol: )

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]nio i słusznie i zadnych dywesii tu prosze nie stosowac...[/B]

( nie wyglada na podlizywanie sie???to dobrze.....:lol: )[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wcale sie nie podlizuwasz:cool3:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]i nikt nie zauwazył kg wazelinki..???[/B]
[B]Alu kochana jestes bo juz myslałam ze to zauwaza wszyscy...dzieki[/B]:p[/quote][B][I]:pmeldujęsie na posterunku:p[/I][/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]nio i słusznie i zadnych dywesii tu prosze nie stosowac...[/B]

( nie wyglada na podlizywanie sie???to dobrze.....:lol: )[/quote]
Wazeliniara :loveu: Kocham takie :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wcale sie nie podlizuwasz:cool3:[/quote]
Dziecko a Ty gdzie naumiałaś się takich słów:crazyeye: W przedszkolu? :evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]i nikt nie zauwazył kg wazelinki..???[/B]
[B]Alu kochana jestes bo juz myslałam ze to zauwaza wszyscy...dzieki[/B]:p[/quote]
Zauważono :multi: Pysia kocha wazelinke :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:pmeldujęsie na posterunku:p[/I][/B][/quote]
13-tym? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To trafiłaś na dobry adres :diabloti:

Posted

[quote name='anetta']Waaaszkaa :candle:[/quote]
Weszka jest zmęczona :) Poszła spać :) Spędziła na Małyszu w Zakopanym sporo czasu i wstała o koszmarnej porze - o 7 rano :) Teraz smacznie śpi :)
[B]mmbbaj[/B] Boluś nie odszedł nagle i wszyscy byliśmy na to przygotowani. Zabolało - Monike najbardziej- ale ona nie chce juz płakać . ROZUMIESZ ?

Posted

jestem kochane dogociółki jestem, dziękuję, że tu jesteście, ale ja jakoś nie mogę narazie pisać - nie wiem ogólnie źle mi w domu - stąd ten nieplanowany wyjazd do zakopanego - najchętniej wyjechałabym gdzieś na miesiąc, żeby nie nasłuchiwać ciągle tuptania Bolusiowego - to ciągłe wypatrywanie go i czekanie na niego jest teraz najgorsze :-( ale już nie płaczę... tylko ta cholerna pustka mnie dobija, mimo tego, że jest Luna to tak łyso na spacerach z jednym psem i wogóle bez sensu

Posted

[SIZE=1][COLOR=silver][quote name='Pysia']Olcha Ty chyba nie czytałaś wszystkich postów :mad::mad::mad:[/quote][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=silver][/COLOR]
[SIZE=1][COLOR=silver]Przepraszam, czytałam. Ale nie było mnie 3 dni i się przez te 3 dni zastanawiałam jak Bolutek (byłam jedną z tych co nie zdąrzyły...). Poprostu musiałam. Nie będę już.[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='olcha']

[SIZE=1][COLOR=silver]Przepraszam, czytałam. Ale nie było mnie 3 dni i się przez te 3 dni zastanawiałam jak Bolutek (byłam jedną z tych co nie zdąrzyły...). Poprostu musiałam. Nie będę już.[/COLOR][/SIZE][/quote]
Buziaki ;)

Posted

[quote name='Elitesse']alescie sie wszytkie usadowily na tym slasku :angryy: nie mozecie mieszkac gdzies blizej ?? :mad:[/quote]
Przepraszam bardzo ale my gorole jesteśmy a nie ślązaki :mad: Jesteśmy z Zagłębia :diabloti:

[quote name='AnkaG']A co ja mam powiedzieć - drugi koniec Polski. :mad:

Waszka wracaj !!! :user:[/quote]
Ty to masz kurcze daleko :roll:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a ze niby gdzie maja mieszkac???hmmm???:diabloti:[/B][/quote]
Właśnie :p

Posted

Monika, przyjezdzaj do mnie. Urlop ci u TD zalatwie :razz::eviltong:. Pisalam ci juz, ze nas przybedzie i popatrz z jakiej uzdolnionej rodziki nasze male pochodzi. To Tania- siostrzyczka naszej Kiry
[IMG]http://img261.imageshack.us/img261/7745/xxx8cy.jpg[/IMG]

a to Kira
[IMG]http://img261.imageshack.us/img261/9932/200091pc.jpg[/IMG]

Posted

:lol: [quote name='Elitesse']bardziej na zachod :eviltong:[/quote]

[B]Skarbie ale jak wynika z postów to ich tam na Ślasku jest wiecej:p ...wiec nic innego nie pozostaje jak to Tobie sie przeprowadzic:diabloti: ;) ....rozwazalas taka propozycje??? Ja wiem,ze Wroclaw jest piekny i ma dusze..ale....:lol: :diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Payton']Monika, przyjezdzaj do mnie. Urlop ci u TD zalatwie :razz::eviltong:. Pisalam ci juz, ze nas przybedzie i popatrz z jakiej uzdolnionej rodziki nasze male pochodzi. To Tania- siostrzyczka naszej Kiry
[IMG]http://img261.imageshack.us/img261/7745/xxx8cy.jpg[/IMG]

a to Kira
[IMG]http://img261.imageshack.us/img261/9932/200091pc.jpg[/IMG][/quote]

[B]boszszszsze a co to za umuzykalnione cudo...?[/B]