Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ojjj udany był bardzo :loveu: :loveu: :loveu: aż mam ochotę na powtórkę za tydzień - wcześniej nie bo mam zakwasy :evil_lol:

a teraz czekam jak na szpilkach na moje pociechy bo OD mi je przywiezie :loveu: :loveu: :loveu: już za chwileczkę już za momencik :multi:

Posted

A tu ja i TZ w strojach sylwestrowych. :evil_lol:

Mała śpi w rogu kanapy. Widac jaki z niej kurczak w porównaniu z moimi.

[IMG]http://images4.fotosik.pl/273/04b946c5de7be6c1med.jpg[/IMG]

Posted

:multi: ale fajniusia panienka :loveu: :loveu: :loveu: a dziewczynki Twoje jak ją przyjęły????

no i Aniu - jak już masz aparacik to może czas założyć swoim dziewczynkom galerię i zasypywać nas fotkami cudnej gromadki mopikowych dziewczynek?? :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Moniko trza się najpierw nauczyc wstawiania zdjęc. :evil_lol:

To zdjęcie mojego Michała z małą - tu widac jak ona kruszynka. W talii to mozna objąc dwoma rekami i duuuzo luzu zostaje.

[IMG]http://images4.fotosik.pl/273/f1ea96f03c4a2d68med.jpg[/IMG]

A moje dwie babajagi powarkują do niej. Tylko Estka neutralna.
A mała chciałaby sie z nimi pokolegowac.

Dzisiaj jadła trzy razy gotowane z odrobiną karmy. Ale mam problem bo WOGÓLE NIE PIJE WODY!!!

A mleka boję się dac

Posted

mleka nie dawaj! jak nie chce pić to dawaj jej mocno mokre jedzenie żeby się nie odwodniła, możesz też spróbować podać jej wodę odrobiną miodku - może jej posmakuje słodkie i wypije trochę :kciuki: a wogóle to ona jest malutka jakby była szczeniaczkiem jeszcze :-) jakie ma ząbki?

Posted

hej Kasiu :loveu: Sylwester bosko!!! na rynek nie wychodziliśmy bo te 120 tys podpitych osób nie bardzo nas zachęcało :cool1: woleliśmy się bawić w klubiee - wytańczyłam się za wszystkie czasy - rewelacja!!! nie wiedziałam nawet że tak dobrze mi się będzie bawiło przy muzyce klubowej :lol: bo to była moja pierwsza w życiu impreza na której grał DJ - strasznie fajna zabawa :multi:

a moje buraski przeżył sylwestra bezstresowo - one się nie boją strzelania, a dodatkowo były na wsi u rodziców gdzie spokojniej :cool1: Boberek mój kochany zakumplował się z sylwestrowym gościem Torinkiem i chłopcy spali sobie razem na legowisku :loveu: :loveu: :loveu: jak wyslałam do Rodziców smsa z zapytaniem jak psiaki to dostałam od nich mmsa ze zdjęciem jak się chłopcy tulkają :loveu: :loveu: :loveu: a teraz mały Toriś już w swoim domku :-( a nawet Lunisko zaczęło sie przyzwyczajać :razz: no ale cóż - taka kolej rzeczy

zapomniałam Wam napisać że mało brakowało, a nie pojechalibyśmy do tego Krakowa :angryy: wchodzimy w dąbrowie na dworzec a tam mnóstwo ludzi - wszyscy poddenerwowani i dowiedzieliśmy się że jakiś ******* zadzwonił na dworzec w Katowicach że jest bomba - no i wszystkie pociągi stały :crazyeye: ponoć w Kato na dworcy był niezły tłum wkurzonych ludzi, którym stanęła pod znakiem zapytania zabawa sylwestrowa :shake: a że pociąg do Ktakowa mieliśmy nie od nas ze stacji tylko z Ząbkowic to musisliśmy się tam najpierw dostać - a tam jeżdżą pociągi z Kato - na szczęście do Krakowa był pociąg nie jadący przez Katowice więc on był o czasie, ale jak wyszliśmy na peron, żeby dojechać do Ząbkowic to Pani zapowiadająca uprzejmie oznajmiła nam przez głośnik, że pociąg nasz do Ząbkowic będzie opóźniony około 70 minut!!!! :crazyeye: a my mieliśmy za 25 min pociąg do Kraka :shake: no więc biegiem na taxi, ale było nas 5 osób więc prosimy taxówkarza żeby wezwał jakąś drugą taxe bo nie zmieścimy się, a on sam zaproponował, że nas weźmie w piątkę :multi: to niedaleko więc spoko - ale skasował swoje bo 50 zł za kurs który trwał niespełna 15 min :roll: no ale dojechaliśmy i była super zabawa - po takich perypetiach musiała być :multi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)czyli tradycji stało się za dość ...Waszeczka zawsze z przygodami :evil_lol:..pamietasz zeszłorocznego sylwka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]

cholera pamiętam i to aż za dobrze i dlatego nerwów było troszkę - co prawda mieliśmy jeszcze kilka miejsc gdzie mogliśmy iść się pobawić ale to byłoby w domu u znajomych a ja nie lubię sylwestra w domu spędzać - tym bardziej, że rok temu już taki był :angryy: :lol:

a Boberek sobie teraz słodko śpi pod kroplówką :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']hej Kasiu :loveu: Sylwester bosko!!! [/quote]

No to super :smile:
A przygodęto rzeczywwiście mieliście :shake:
Ale za to będzie co wspominać, nie? ;)

No i cudnie z buraskami :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']cholera pamiętam i to aż za dobrze i dlatego nerwów było troszkę - co prawda mieliśmy jeszcze kilka miejsc gdzie mogliśmy iść się pobawić ale to byłoby w domu u znajomych a ja nie lubię sylwestra w domu spędzać - tym bardziej, że rok temu już taki był :angryy: :lol:

a Boberek sobie teraz słodko śpi pod kroplówką :loveu:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]czyli jak atrakcje to tylko z Waszką:evil_lol:

wymiziaj Boberka:loveu:
[/I][/B]

Posted

Borsuczek mój kochany wymiziany :loveu: a ja zasypiam przy kompie :evil_lol: ale nie mogę się położyć bo zasnę na bank a kroplówki mus pilnować :cool1: jutro zmiana wenflonu ehh i znowu do weta - mimo całej ogromnej sympatii do Pani Ani życzyłyśmy sobie noworocznie jak najrzadszych spotkań i tylko przy profilaktyce ;)

Posted

Moniko w schronie po zębach ocenili ją na 5 lat! Fakt ma trochę kamienia.
Ale moja Kaja to po 3 miesiącach taki by miała, gdybym nie usuwała. ściągam pilniczkiem do paznokci wszystkim.

Ale to młoda sunia!!! Ona nawet pipeńke ma malutką.Waży 5,5 kg. A i ma podcietą nożyczkami brodę.

Po południu mąż zabrał je na 3 godzinny spacer do lasu. Zrobiła siku.
A wieczorem koopkę na spacerze.

Daliśmy ją na noc do syna do łóżka spac. I śpi jak aniołek.

Drapanko dla Bolutka. No i dla Lunki też.

Posted

jakoś nie wydaje mi się, żeby miała 5 lat :shake: ogony chyba wtedy cięli wszyscy - a sprawdzaliście czy mała ma tatuaz?

ehh a ja znowu siedzę i katuję się oglądaniam aparatów mimo, że kasy na zakup brak :placz: ehhh to wszystko przez to czekanie aż kroplówka się skończy :roll: ale już wiem, że jakbym miała kaskę to kupiłabym fuji s9600 :lol:

Posted

Nie ma tatuażu. :shake:

Ja kupiłam aparat Optimus f170 (chyba). 6 mln pikseli, stabilizacja obrazu i filmiki. Ale go jeszcze nie rozgryzłam, bo wariatkowo mialam ostatnio z tymi przygarnietymi psami.

Jutro dzwonie do wetki umówic bunie na naprawę ząbków.

Posted

Oj przynajmniej Ty się dobrze bawiłaś w sylwestra, bo ja leżałam w łóżku z temperaturą 38.6*C i z antybiotykiem przy lóżku oraz zawalonym gardłem. Nie mogłam się nawet napić szampana:-( Gardło boli mnie jak diabli.

Ale masz odważne te swoje psiulki.:lol: Mój Raperek nie bał się wystrzałów, ale Gordn to straszny strachaiło:evil_lol: Dostał większej trzęsiawki niż ja przy gorączce:diabloti:
Życzę Ci wszystkiego naj naj w Nowym Roku 2007, żeby Lunka złagodniała, a Bolutek opamiętał się z tą chorobą;)
[SIZE=5][COLOR=red]Wszystkiego najlepszego w Nowym 2007 Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:BIG: :drinka: :facelick: - ja niestety nie mogę się napić :-( :-( :-( [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]Zmykam do łóżka, bo bardzo źle się czuję:placz: [/COLOR]

Posted

Aniu no to jak sunia nie ma tatuażu to nie mamy szans na dowiedzenie się w jakim jest wieku dokładnie, ani na znalezienie hodowcy - no trudno - i tak jest kochaniutka i mam nadzieję, że u Was zostanie aniołeczek :loveu:

Doginko ojj biedna to niefajnie przywitał Cię Nowy Rok - niemniej jednak zyczę Ci Wszystkiego Najlepszego - dużo zdrówka i pociechy z psiaków!!!! :loveu:

no i uciekam spać, Bolo już po kroplówce, jesteśmy po spacerku i zmykam odsypiać noc sylwestrową :lol: :hand:

ehh a jutro chyba czeka mnie wyprawa z Oliwkową do lekarza, bo wróciła dziś z wyjazdu w góry i chyba będzie chore biedactwo :shake: gorączkowała i chyba boli ją gardełko bidulkę - jest jeszcze opcja że to jakiś ząbek rośnie - oby :kciuki: