Nugatowa Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ależ Weszka zabalowała :bigcool: Wszystkiego dobrego :calus: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Czesc Weszka :loveu: Ciesze sie, ze mialas udanego sylwestra :multi: Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 ojjj udany był bardzo :loveu: :loveu: :loveu: aż mam ochotę na powtórkę za tydzień - wcześniej nie bo mam zakwasy :evil_lol: a teraz czekam jak na szpilkach na moje pociechy bo OD mi je przywiezie :loveu: :loveu: :loveu: już za chwileczkę już za momencik :multi: Quote
AnkaG Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Moniko to Nuka [IMG]http://images4.fotosik.pl/273/6f874ca4fdff49e3med.jpg[/IMG] Quote
AnkaG Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [IMG]http://images11.fotosik.pl/6/3596701c0a1baac2med.jpg[/IMG] Quote
AnkaG Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 A tu ja i TZ w strojach sylwestrowych. :evil_lol: Mała śpi w rogu kanapy. Widac jaki z niej kurczak w porównaniu z moimi. [IMG]http://images4.fotosik.pl/273/04b946c5de7be6c1med.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 :multi: ale fajniusia panienka :loveu: :loveu: :loveu: a dziewczynki Twoje jak ją przyjęły???? no i Aniu - jak już masz aparacik to może czas założyć swoim dziewczynkom galerię i zasypywać nas fotkami cudnej gromadki mopikowych dziewczynek?? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 monikooooo moja kochanaaaaa!!:loveu: wszystkiego naj naj naaaaaj w nowym roku!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
AnkaG Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Moniko trza się najpierw nauczyc wstawiania zdjęc. :evil_lol: To zdjęcie mojego Michała z małą - tu widac jak ona kruszynka. W talii to mozna objąc dwoma rekami i duuuzo luzu zostaje. [IMG]http://images4.fotosik.pl/273/f1ea96f03c4a2d68med.jpg[/IMG] A moje dwie babajagi powarkują do niej. Tylko Estka neutralna. A mała chciałaby sie z nimi pokolegowac. Dzisiaj jadła trzy razy gotowane z odrobiną karmy. Ale mam problem bo WOGÓLE NIE PIJE WODY!!! A mleka boję się dac Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 mleka nie dawaj! jak nie chce pić to dawaj jej mocno mokre jedzenie żeby się nie odwodniła, możesz też spróbować podać jej wodę odrobiną miodku - może jej posmakuje słodkie i wypije trochę :kciuki: a wogóle to ona jest malutka jakby była szczeniaczkiem jeszcze :-) jakie ma ząbki? Quote
Katerinas Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Witaj waszeczko w Nowym Roczku :smile: Jak sylwester w Krakowie? I jak sylwka przeżyły Twoje pociechy? :p Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 hej Kasiu :loveu: Sylwester bosko!!! na rynek nie wychodziliśmy bo te 120 tys podpitych osób nie bardzo nas zachęcało :cool1: woleliśmy się bawić w klubiee - wytańczyłam się za wszystkie czasy - rewelacja!!! nie wiedziałam nawet że tak dobrze mi się będzie bawiło przy muzyce klubowej :lol: bo to była moja pierwsza w życiu impreza na której grał DJ - strasznie fajna zabawa :multi: a moje buraski przeżył sylwestra bezstresowo - one się nie boją strzelania, a dodatkowo były na wsi u rodziców gdzie spokojniej :cool1: Boberek mój kochany zakumplował się z sylwestrowym gościem Torinkiem i chłopcy spali sobie razem na legowisku :loveu: :loveu: :loveu: jak wyslałam do Rodziców smsa z zapytaniem jak psiaki to dostałam od nich mmsa ze zdjęciem jak się chłopcy tulkają :loveu: :loveu: :loveu: a teraz mały Toriś już w swoim domku :-( a nawet Lunisko zaczęło sie przyzwyczajać :razz: no ale cóż - taka kolej rzeczy zapomniałam Wam napisać że mało brakowało, a nie pojechalibyśmy do tego Krakowa :angryy: wchodzimy w dąbrowie na dworzec a tam mnóstwo ludzi - wszyscy poddenerwowani i dowiedzieliśmy się że jakiś ******* zadzwonił na dworzec w Katowicach że jest bomba - no i wszystkie pociągi stały :crazyeye: ponoć w Kato na dworcy był niezły tłum wkurzonych ludzi, którym stanęła pod znakiem zapytania zabawa sylwestrowa :shake: a że pociąg do Ktakowa mieliśmy nie od nas ze stacji tylko z Ząbkowic to musisliśmy się tam najpierw dostać - a tam jeżdżą pociągi z Kato - na szczęście do Krakowa był pociąg nie jadący przez Katowice więc on był o czasie, ale jak wyszliśmy na peron, żeby dojechać do Ząbkowic to Pani zapowiadająca uprzejmie oznajmiła nam przez głośnik, że pociąg nasz do Ząbkowic będzie opóźniony około 70 minut!!!! :crazyeye: a my mieliśmy za 25 min pociąg do Kraka :shake: no więc biegiem na taxi, ale było nas 5 osób więc prosimy taxówkarza żeby wezwał jakąś drugą taxe bo nie zmieścimy się, a on sam zaproponował, że nas weźmie w piątkę :multi: to niedaleko więc spoko - ale skasował swoje bo 50 zł za kurs który trwał niespełna 15 min :roll: no ale dojechaliśmy i była super zabawa - po takich perypetiach musiała być :multi: Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [B][I];)czyli tradycji stało się za dość ...Waszeczka zawsze z przygodami :evil_lol:..pamietasz zeszłorocznego sylwka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)czyli tradycji stało się za dość ...Waszeczka zawsze z przygodami :evil_lol:..pamietasz zeszłorocznego sylwka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] cholera pamiętam i to aż za dobrze i dlatego nerwów było troszkę - co prawda mieliśmy jeszcze kilka miejsc gdzie mogliśmy iść się pobawić ale to byłoby w domu u znajomych a ja nie lubię sylwestra w domu spędzać - tym bardziej, że rok temu już taki był :angryy: :lol: a Boberek sobie teraz słodko śpi pod kroplówką :loveu: Quote
Alka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 ale przygody mieliście :evil_lol: najważniejsze ,że bawiłaś się wspaniale :loveu: pozdrawiamy noworocznie :loveu: Quote
Katerinas Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='malawaszka']hej Kasiu :loveu: Sylwester bosko!!! [/quote] No to super :smile: A przygodęto rzeczywwiście mieliście :shake: Ale za to będzie co wspominać, nie? ;) No i cudnie z buraskami :loveu: Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='malawaszka']cholera pamiętam i to aż za dobrze i dlatego nerwów było troszkę - co prawda mieliśmy jeszcze kilka miejsc gdzie mogliśmy iść się pobawić ale to byłoby w domu u znajomych a ja nie lubię sylwestra w domu spędzać - tym bardziej, że rok temu już taki był :angryy: :lol: a Boberek sobie teraz słodko śpi pod kroplówką :loveu:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]czyli jak atrakcje to tylko z Waszką:evil_lol: wymiziaj Boberka:loveu: [/I][/B] Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Borsuczek mój kochany wymiziany :loveu: a ja zasypiam przy kompie :evil_lol: ale nie mogę się położyć bo zasnę na bank a kroplówki mus pilnować :cool1: jutro zmiana wenflonu ehh i znowu do weta - mimo całej ogromnej sympatii do Pani Ani życzyłyśmy sobie noworocznie jak najrzadszych spotkań i tylko przy profilaktyce ;) Quote
AnkaG Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Moniko w schronie po zębach ocenili ją na 5 lat! Fakt ma trochę kamienia. Ale moja Kaja to po 3 miesiącach taki by miała, gdybym nie usuwała. ściągam pilniczkiem do paznokci wszystkim. Ale to młoda sunia!!! Ona nawet pipeńke ma malutką.Waży 5,5 kg. A i ma podcietą nożyczkami brodę. Po południu mąż zabrał je na 3 godzinny spacer do lasu. Zrobiła siku. A wieczorem koopkę na spacerze. Daliśmy ją na noc do syna do łóżka spac. I śpi jak aniołek. Drapanko dla Bolutka. No i dla Lunki też. Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 jakoś nie wydaje mi się, żeby miała 5 lat :shake: ogony chyba wtedy cięli wszyscy - a sprawdzaliście czy mała ma tatuaz? ehh a ja znowu siedzę i katuję się oglądaniam aparatów mimo, że kasy na zakup brak :placz: ehhh to wszystko przez to czekanie aż kroplówka się skończy :roll: ale już wiem, że jakbym miała kaskę to kupiłabym fuji s9600 :lol: Quote
AnkaG Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Nie ma tatuażu. :shake: Ja kupiłam aparat Optimus f170 (chyba). 6 mln pikseli, stabilizacja obrazu i filmiki. Ale go jeszcze nie rozgryzłam, bo wariatkowo mialam ostatnio z tymi przygarnietymi psami. Jutro dzwonie do wetki umówic bunie na naprawę ząbków. Quote
Doginka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Oj przynajmniej Ty się dobrze bawiłaś w sylwestra, bo ja leżałam w łóżku z temperaturą 38.6*C i z antybiotykiem przy lóżku oraz zawalonym gardłem. Nie mogłam się nawet napić szampana:-( Gardło boli mnie jak diabli. Ale masz odważne te swoje psiulki.:lol: Mój Raperek nie bał się wystrzałów, ale Gordn to straszny strachaiło:evil_lol: Dostał większej trzęsiawki niż ja przy gorączce:diabloti: Życzę Ci wszystkiego naj naj w Nowym Roku 2007, żeby Lunka złagodniała, a Bolutek opamiętał się z tą chorobą;) [SIZE=5][COLOR=red]Wszystkiego najlepszego w Nowym 2007 Roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:BIG: :drinka: :facelick: - ja niestety nie mogę się napić :-( :-( :-( [/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Zmykam do łóżka, bo bardzo źle się czuję:placz: [/COLOR] Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Aniu no to jak sunia nie ma tatuażu to nie mamy szans na dowiedzenie się w jakim jest wieku dokładnie, ani na znalezienie hodowcy - no trudno - i tak jest kochaniutka i mam nadzieję, że u Was zostanie aniołeczek :loveu: Doginko ojj biedna to niefajnie przywitał Cię Nowy Rok - niemniej jednak zyczę Ci Wszystkiego Najlepszego - dużo zdrówka i pociechy z psiaków!!!! :loveu: no i uciekam spać, Bolo już po kroplówce, jesteśmy po spacerku i zmykam odsypiać noc sylwestrową :lol: :hand: ehh a jutro chyba czeka mnie wyprawa z Oliwkową do lekarza, bo wróciła dziś z wyjazdu w góry i chyba będzie chore biedactwo :shake: gorączkowała i chyba boli ją gardełko bidulkę - jest jeszcze opcja że to jakiś ząbek rośnie - oby :kciuki: Quote
Elitesse Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 ja mialam isc z psami odprowadzic TZta na pociag ale tak leje ze chyba sobie darujemy :shake: Quote
Recommended Posts