PIKA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Jejciu jaki maly gośc jest bowski :loveu: A Twoje SS-many jakie grzeczne :evil_lol: Ostatecznie Luna go nie zjadła :evil_lol: [quote name='malawaszka']no włączyłam pranie :p b na chwilę obecną musiałabym jechać i [B]lansować się nago[/B] :shake:[/quote] zimno Ci bedzie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 [quote name='Alka']Monika, wspaniałego Sylwestra ! buziaki dla dzielnego Bolutka,boskiej Lunki i rozkosznego malca :buzi::buzi::buzi:[/quote] dzięki Alu i wzajemnie :loveu: [quote name='AnkaG']Ona tak wyglada na sporą na zdjęciu. A to taka malizna co waży 5,5 kg. I ma ogon !!! I wg mnie to młody pies. Zresztą od kiedy sznaucery mają nie cięte ogony?[/quote] łooo jaka ona fajna Lunkowa :loveu: :loveu: :loveu: ehhh brałabym je wszystkie i ją i Dredzika :loveu: załóż jej wątek na pwp - często młode sznaucerki szybko znajdują domy jak się tu je pokaże - ona moze miec max 3 lata bo to chyba jakos tyle są nieciete ogonki no i a chyba słabo zarośnięte ma łapki co??? młodziutka :loveu: ja mam namiar na babkę która chce młodego sznaucerka - tylo jeszcze jej nie wypytałam, ale zrobię to najpóźniej we wtorek [quote name='PIKA']Jejciu jaki maly gośc jest bowski :loveu: A Twoje SS-many jakie grzeczne :evil_lol: Ostatecznie Luna go nie zjadła :evil_lol: [/quote] no chyba jej pomnik wystawię za to, że go nie zjadła :evil_lol: Dzieci już na wsi u dziadków - ale mi tu pusto :shake: nie lubie nie lubie :oops: Quote
aga1215 Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Monika - baw się dobrze :loveu: tylko nie roznieś Krakowa :nono: ;) Quote
Paula Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Czesc Monika :loveu: Spelnienia marzen, duzo zdrowka dla piesow, duzo dobrych domkow dla bid i wesolej sylwestrowej zabawy :lol: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Samych Radości Zadnych Smutności Zdrowia i Szczescia W Nadchodzącym Roku Życzy Szpila i skromnie ja ;) Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst']Samych Radości Zadnych Smutności Zdrowia i Szczescia W Nadchodzącym Roku Życzy Szpila i [B][COLOR=Red]sromnie [/COLOR][/B]ja ;)[/quote]no wiesz? :oops: Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Gosiek']no wiesz? :oops:[/quote] hahahhahhaah poprawiłam zeby nie było ze śakaś ten tegez jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst']hahahhahhaah poprawiłam zeby nie było ze śakaś ten tegez jestem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] ło jesssu teraz to mnie rozwaliłaś na łopatki - wyje ze smiechu :lol::lol::lol: Quote
nuuska Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 W nadchodzącym nowym roku dużo radości, uradowanych psich ogonów, zdrówka dla Bolusia i Lunki,no i miłej zabawy sylwestrowej! :) [SIZE=1]Ps. My ostatnio odwyk internetowy mamy do rzadko na forum bywamy ;)[/SIZE] Quote
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [B][I]Moniś ....szampańskiej zabawy:loveu::loveu::loveu: i spełnienia marzeń w 2007 roku;) [/I][/B][I]Muszę dać adres twojej stronki pewnej pani bo wiem że była chętna na sznaucia ...domek bardzo dobry . [/I] Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Gosiek']ło jesssu teraz to mnie rozwaliłaś na łopatki - wyje ze smiechu :lol::lol::lol:[/quote] czy wyjesz jak wilk czy jakoś inaczej i czy mogłabyś to nagrać bo nie wiem jak ładne blondynki wyja :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst']czy wyjesz jak wilk czy jakoś inaczej i czy mogłabyś to nagrać bo nie wiem jak ładne blondynki wyja :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]hahahaha wariatka :roflt: myślę ze inaczej niz wilk ;) Quote
dbsst Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='Gosiek']hahahaha wariatka :roflt: myślę ze inaczej niz wilk ;)[/quote] hmmmmmmmmmmmmmm to ciekawe kto mi powie jak wyją blondynki z Ursusa ;) :cool3: Quote
PIKA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Waszka baw się dobrze w tym Krakowie a jak Ci coś zaszkodzi to natentychmiast się zgloś do Hani naszej kochanej :evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Moniko moje chłopy powariowały i stwiedziły, że [SIZE=4][COLOR=red]Sznaucerki nie oddadzą - ma zostać u nas.[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Zakochali sie obydwaj w przeciągu godziny. Tłumacze, tłumaczę ... że ona jeszcze 10 dni jest własnościa schronu i że może właścicel się znajdzie i .... :huh: [/COLOR] Przywieziona została 27.12.06 z interwencji (znaleziona na ulicy). Od momentu przywiezienia nic nie jadła i raz zrobiła siku. Przez te 3,5 dnia. Amiska od jamników wczoraj przysłała mi SMS, że sunia w depresji i może odejść. Tak stwierdził wet w schronie. Mąż najpierw nie!!! Ale jak usłyszał jak rozmawiam z Amiską to zmiękł. Rano mnie wygonił do schronu. A teraz siedzi wpatrzony jak w obraz. Mała dwa razy zjadła gotowanego jedzonka, ale ani siku ani koopy nie robi. Teraz jest spokojna i się już nie telepie. Merda tym długim ogonkiem i tak niesmiało tupta po domu. Wszystkiego najlepszego w nowym roku !!! Quote
Pysia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='dbsst']czy wyjesz jak wilk czy jakoś inaczej i czy mogłabyś to nagrać bo nie wiem jak ładne blondynki wyja :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Przecież znasz Magde :diabloti: Quote
Hanna R. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [CENTER][B]Wszystkiego naj, najlepszego w Nowym Roku[/B] [B]życzymy Ci :loveu:[/B] [/CENTER] Quote
mmbbaj Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [COLOR=Blue][B]Waszeczko, w Nowym Roku życzę duuuuużo zdrowia dla ciebie i calutkiej twojej rodzinki :loveu:, z całego serca :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Pysia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Ech dziewczyno Ty Moja Kochana chcę Ci powiedzieć że strasznie się cieszę Twoją zabawą :multi: Popijam szampana za Twoje zdrowie i za Bolutka :loveu::loveu::loveu: Quote
AnkaG Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Mała sznaucia o 22 wszystko co zjadła zwróciła, ale przy tym chyba z wysiłku zrobiła koopę (w salonie :diabloti: ) i mąż ja szybko wyniósł na ogród i tam zrobiła długie siiiku. Teraz z podniesionym ogonkiem pomaszerowała na spacer. Moniko to jest śliczna młoda sunia. Pięknie nosi uszka. Jest drobniutka i ma doś długie nogi, ale przy tym chudzieńka. Jak przytyje to proporcje się zmienią. I ma fajną szorstką sierśc. No i ten ogon. Nie mogę się przyzwyczaic jak merda. A była tak przerażona, że z trudem ją z klatki wyciągnęliśmy. Trzęsaca się chudzinka w takim stresie, że dziewczyny mówią, że dawno w schronie nie widziały tak przerażonego psa. :-o Quote
AlKil Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Waszka, sylwester już się skończył, wracaj z tego Krakowa!!!! Wszystkiego naj, naj, naj....[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/8/8_6_30.gif[/IMG] Quote
malawaszka Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 [quote name='AnkaG']Moniko moje chłopy powariowały i stwiedziły, że [SIZE=4][COLOR=red]Sznaucerki nie oddadzą - ma zostać u nas.[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Zakochali sie obydwaj w przeciągu godziny. Tłumacze, tłumaczę ... że ona jeszcze 10 dni jest własnościa schronu i że może właścicel się znajdzie i .... :huh: [/COLOR] Przywieziona została 27.12.06 z interwencji (znaleziona na ulicy). Od momentu przywiezienia nic nie jadła i raz zrobiła siku. Przez te 3,5 dnia. Amiska od jamników wczoraj przysłała mi SMS, że sunia w depresji i może odejść. Tak stwierdził wet w schronie. Mąż najpierw nie!!! Ale jak usłyszał jak rozmawiam z Amiską to zmiękł. Rano mnie wygonił do schronu. A teraz siedzi wpatrzony jak w obraz. Mała dwa razy zjadła gotowanego jedzonka, ale ani siku ani koopy nie robi. Teraz jest spokojna i się już nie telepie. Merda tym długim ogonkiem i tak niesmiało tupta po domu. Wszystkiego najlepszego w nowym roku !!![/quote] Aniu ta wiadomość to najwspanialszy prezent Noworoczny!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: teraz czekamy te 10 dni i nie ukrywam, że chyba lepiej by było jakby tamci właściciele się nie odnaleźli :roll: Wróciłam do świata żywych :evil_lol: było rewelacyjnie - tańczyłam do 7 rano i wybawiłam się za cały rok stresów i zmartwień!!! :multi: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MOJE DOGOCIÓŁKI :loveu: Quote
resuruss Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [SIZE=5][COLOR=red]Wszystkiego NAJLEPSZEGO WASZKO!!!!!!!:laola: :beerchug: [/COLOR][/SIZE] Quote
Alicja Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='malawaszka'] Wróciłam do świata żywych :evil_lol: było rewelacyjnie - tańczyłam do 7 rano i wybawiłam się za cały rok stresów i zmartwień!!! :multi: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MOJE DOGOCIÓŁKI :loveu:[/quote][B][I]:multi::multi::multi:i o to chodzi w tej całej Sylwestrowej nocy:multi::multi::multi: Najlepsiejszego Waszeczko:multi::multi::multi: [/I][/B] Quote
Recommended Posts