Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:sweetCyb: :Cool!: :ylsuper: :cunao: jest nadzieja jest nadzieja

A ja mam młodego, przystojnego i SAMOTNEGO sąsiada a Ty tak rzadko u mnie bywasz....;)

Posted

Pysia napisał(a):
A ja mam młodego, przystojnego i SAMOTNEGO sąsiada a Ty tak rzadko u mnie bywasz....;)

to rozwiódł się???? a co z dziećmi???? :evil_lol: bo ja wiem tylko o jednym przystojnym tam koło ciebie, ale latem miał żonę :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):

To ja do Ciebie przyjadę :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

[quote name='malawaszka']:sweetCyb: :Cool!: :ylsuper: :cunao: jest nadzieja jest nadzieja
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A kiedy to takie słoneczko było?:loveu: Woda niebieska, trawa zielona, a u mnie to teraz tylko szaro, szaro, szaro...:oops:

Posted

beria napisał(a):
To ja do Ciebie przyjadę :megagrin: :megagrin: :megagrin:

:nono:

AśkaK napisał(a):

A kiedy to takie słoneczko było?:loveu: Woda niebieska, trawa zielona, a u mnie to teraz tylko szaro, szaro, szaro...:oops:

u nas teraz też, a to było 25 listopada :p

Posted

[quote name='AnkaG']Jak ja bym dorwała takiego 10 lat młodszego to by tylko pióra fruwały. :cool3:

A dzisiaj mam urodziny, więc zdmuchnijcie ze mną świeczki. :tort:
No to
Wszystkiego Najlepszego :BIG::tort::drinking::laola::new-bday::bday:
[SIZE=2]
I nie smuć się więcej ;)

Posted

Weszka nie chce torta ale mi nie da :angryy:

Nawet okruszka nie zostawili...

Wiecie ze tu jest kot? :mad:

Czuję go wszędzie :razz:

Nie bądź "psem ogrodnika" . Daj troche :mad:

Posted

[quote name='AnkaG']Jak ja bym dorwała takiego 10 lat młodszego to by tylko pióra fruwały. :cool3:

100 lat dla solenizantki:BIG::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::laola::drinking::drinking::drinking:
[SIZE=2]
Waszeczko chyba dobry był ten torcik:razz:

Posted

:angryy: mam w domu małego kradzieja psiej karmy :mad: już drugi dzień pod rząd urzęduje w kuchni, przesypuje sobie tą karmę co Luna zostawi, bawi się bawi, aż w końcu przychodzi do mnie z pełną gębą i wypluwa mi to na rękę z wykrzywioną miną, że niedobre :mad: boszzz biedne głodzone dziecko musi się dożywiać :lol:

Posted

Ania-k napisał(a):
pamiętaj,żeby miała stały dostęp do świeżej wody jeśli jedzie na suchym :mad: :lol:

Buahahahahahahahahahahahahahaha ...Umarłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:angryy: mam w domu małego kradzieja psiej karmy :mad: już drugi dzień pod rząd urzęduje w kuchni, przesypuje sobie tą karmę co Luna zostawi, bawi się bawi, aż w końcu przychodzi do mnie z pełną gębą i wypluwa mi to na rękę z wykrzywioną miną, że niedobre :mad: boszzz biedne głodzone dziecko musi się dożywiać :lol:

hahahahahaha ty monika ja nie wiem, bo moj oliwier tez do wora z karmą :mad:

hahahaha ale masz mineeee:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

No mina nieziemska:evil_lol: , biedne głodzone pieski z łezką w oku i ślinką w rożku :-( błagają o choć mały kęsek, a pańcia cedzi przez zęby: "A-N-I O-K-R-U-S-Z-K-A!":diabloti: . I sama się opycha!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']hahahahahaha ty monika ja nie wiem, bo moj oliwier tez do wora z karmą :mad:

hahahaha ale masz mineeee:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Nie śmiej się z Weszki :mad: Ona poprostu ma za dużo w doopci i wybrzydzała że kokos....:diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
bhahaha goopie baby - to nie mina, tylko wypchane ciastem POLIKI :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To ja Cię bronię a Ty na mnie goopia :obrazic::obrazic::obrazic:

Posted

Cześć obzartuchu :evil_lol:

Anka wszystkiego najlepszego :BIG::BIG::new-bday::new-bday::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: