Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pysiu, nadal masz jeżową obsesję :cool3: Kolczaści przyjaciele śpią, czy kontynuują wieczorne wizyty :razz: Jeśli śpią, to nie martw się - WIOSNĄ POWRÓCĄ z młodym pokoleniem :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Pysiu, nadal masz jeżową obsesję :cool3: Kolczaści przyjaciele śpią, czy kontynuują wieczorne wizyty :razz: Jeśli śpią, to nie martw się - WIOSNĄ POWRÓCĄ z młodym pokoleniem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:trafne spostrzezenie

Posted

malawaszka napisał(a):
łooo dzięki :-))) na śmierć zapomniałą sprawdzić :oops:

Ło sreszka wygrała ...prawie :eviltong:
I tak Ci pogratuluje ;) Tak z przyzwoitości :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Maddzia :mad: :mad: :mad:

czy też macie jakies dziwy z godzinami??? na laptopie jest 14.55, na gg 13.55 a na dogo 15.55 :crazyeye: no i któa jest naprawdę godzina????????:placz: kurde na tej wsi to nawet czas ijnaczej płynie :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Maddzia :mad: :mad: :mad:

czy też macie jakies dziwy z godzinami??? na laptopie jest 14.55, na gg 13.55 a na dogo 15.55 :crazyeye: no i któa jest naprawdę godzina????????:placz: kurde na tej wsi to nawet czas ijnaczej płynie :evil_lol:

Czary czy co :eviltong: A może problemy natury emocjonalnej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wariatki jesteście!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Krasnal jak zawsze śliczny! Całusy w czerwony nosek!:loveu: :loveu: :loveu:

A gdzie fotki hobbitów?:evil_lol:

PS.Gratulki za konkurs!!!

Posted

Wiesz jest takie powiedzenie:
"Mieć ten rozum a tamte lata"

Ja poznałam męża 19 lat temu, stąd te 20. A reszte dośpiewajcie sobie same ...

PS A tak wogóle to mam strasznego doła.

Posted

AnkaG napisał(a):
Wiesz jest takie powiedzenie:
"Mieć ten rozum a tamte lata"

Ja poznałam męża 19 lat temu, stąd te 20. A reszte dośpiewajcie sobie same ...

PS A tak wogóle to mam strasznego doła.

aaa no to w takim razie to ja chcę mieć 8 lat wstecz :p i nie mieć za sobą tego głupiego dłuugiego związku :angryy:

Ania nie dołuj się :calus:

Ja byłam dziś na wsi z Oliwkową i burkami - Bolesławek pobiegał po śniegu :multi: podobało mu się i miał siłę, ale szybko się zmęczył i poszliśmy do domku i synuś grzał się pod kołderką Ojca Dyrektora :evil_lol: a potem spał z Oliwkową :loveu: wogóle dużo śpi ostatnio i jeść nie chce... już nie wiem co mam mu dodawać do tej karmy żeby chciał ją jeść :placz: w przyszłym tygodniu Pani doktor kazała nam przyjść na badanie krwi i moczu, żeby zobaczyć czy coś się nie dzieje niedobrego dalej i ew. wprowadzić jakieś mocniejsze leczenie...

Posted

Malawaszko ale ty zakończyłaś ten związek a ja nie wiem co robić dalej ...
Dzisiaj nie spałam do 4 rano a o 7 wstałam i pojechałam do pracy.
Siedzę sama teraz i ryczę.
Ty jesteś jeszcze młoda a ja mam odczucie, że zmarnowałam swoje życie.

Mam dom, dobry samochód, dobrą pracę i jestem kompetnie nieszczęśliwa.

A ty jeszcze piszesz, że Bolutek słaby. Jeszcze bardziej mi smutno.

Dzisiaj spotkałam znajomą. Kilka dni temu straciła swoją sunię (za TM). I jak by tego było mało to druga która została od tego dnia nic nie je i jeszcze zaczęła w domu załatwiać się.

A drugiej znajomej córka została sama, bo TZ się zakochał w innej. A dziewczyna ma 23 lata i jest w ósmym miesiącu ciąży z drugim dzieckiem.

Podsumowując moje wywody to jak w piosence:
"Facet to świnia ..."

Posted

ehhh Aniu nie potrafię Ci pomóc chociaż bym bardzo bardzo chciała :calus: :-(
co do mojego związku to gdyby to on nie znalazł sobie innej to dalej bym pewnie w nim tkwiła, bo bałabym się to przerwać, a to było już tylko przyzwyczajenie i dobrze sie stało jak się stało - płakałam a jakże, rozpaczałam a jakże, ale teraz wiem, że to było ze strachu przed byciem samą a nie za nim :cool1: Ale zmarnowałam z nim czas, kiedy najłatwiej znaleźć kogoś wartościowego :shake: teraz to wszyscy zajęci, albo wyjechali za granicę :angryy:

Mam nadzieję, że Ci się poukłada - BA! ja wiem, że Ci się poukłada, mnie też się kiedyś poukłada - a kiedy? to wielka zagadka :roll:

Posted

Malawaszka jedno słowo i DGM robi dla ciebie zrzutke na rejs do okoła świata..tylko po co??? jak nas masz tutaj??
Aniu czy ty masz grzywki i lubisz Karki Lewki?? bo niewiem czy dobrze cie kojarze :p jeśli tak to śmigaj na PW :lol:

Posted

Ania-k napisał(a):
Malawaszka jedno słowo i DGM robi dla ciebie zrzutke na rejs do okoła świata..tylko po co??? jak nas masz tutaj??

ale tu same baby :mad: możesz zacząć organizować tą zrzutkę :evil_lol:

Ania-k napisał(a):
Aniu czy ty masz grzywki i lubisz Karki Lewki?? bo niewiem czy dobrze cie kojarze :p jeśli tak to śmigaj na PW :lol:

AnkaG ma sztucerki trzy :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ania-k napisał(a):
:p soryyy pomyliłam z AnkąW :p :p a jeśli chodzi o te kobity to nie chcesz się przeżucić może?? musisz być akurat trrendy i faceta kcieć?? :p

bhahaha no już się nad tym zastanawiałam :evil_lol: