nuuska Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [quote name='malawaszka']nie bardziej niż kiedy wychodze wynieść śmieci na 5 sekund :lol: radocha jakby mnie rok nie było :evil_lol: noo Bolo zaczyna bieganko jak tylko wysiądzie z samochodu na wsi - w mieście nie biega tak nawet jak jest bez smyczki :razz: raj tam mają ojj rajj :loveu: :multi:[/quote] A no to moj Nudel też ma krótką pamięć, przez co wiele radochy, kiedyś jak wróciliśmy się ze spaceru do domu, na moment dosłownie, jak po 30 sekundach znowu wychodziliśmy to cieszył się jak dzieciak :evil_lol: Albo jak pora czasania i w trakcie ów zabiegu znowu mu szczotkę pokażę to sobie przypomina że to taka fajna rzecz co robi fajne mizianko i na nowo się cieszy i ogonek merda :Dog_run:a pychol uchachany. :mdleje: A Wy mnie normalnie zadziwiacie. Gdzieś mi śmignęło o tym że Boluś niewidzi, ale, normalnie nie da się o tym nie zapomnieć jak ogląda się te wszystkie zdjecia :crazyeye: Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [I]Waszeczko no zabierz siostrze aparata :cool3:[/I] Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 [quote name='nuuska']A Wy mnie normalnie zadziwiacie. Gdzieś mi śmignęło o tym że Boluś niewidzi, ale, normalnie nie da się o tym nie zapomnieć jak ogląda się te wszystkie zdjecia :crazyeye:[/quote] hyhyhy i o to chodzi!!! bo to mu wcale nie przeszkadza :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][I]Waszeczko no zabierz siostrze aparata :cool3:[/I][/quote] no czajnikuję :oops: Quote
Alicja Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [quote name='malawaszka']hyhyhy i o to chodzi!!! bo to mu wcale nie przeszkadza :loveu: no czajnikuję :oops:[/quote][I]wytłumacz kobicie ze za pilnowanie Oliwkowej coś ci się od zycia należy:razz:...czyli aparat:p[/I] Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 własnie zobaczyłam na rozkładzie wystawy, że CTRy są 100 km od olbrzymów więc pewnie nie zobaczę olbrzymów i wogóle sznupków :placz: Quote
beria Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [quote name='malawaszka']dobra wklejam ostatki :placz: a następne foty to nie wiem kiedy :roll: jutro jadę do Pozka :razz: Nuninaaa:loveu: [IMG]http://img474.imageshack.us/img474/5916/dscf2502af7.jpg[/IMG] i leceeee! mamo! ja leceeee :multi: [IMG]http://img293.imageshack.us/img293/2103/dscf2507ez8.jpg[/IMG][/QUOTE] I w końcu udało się Lunce polecieć :multi: Poznania zazdraszam :diabloti: :placz: Quote
malawaszka Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 próbowała, próbowała i dała rade - tylko teraz mam problem bo nie mówiła gdzie leci :evil_lol: a Ty nie zazdraszczaj tylko wsiadaj w autko i w drogę :eviltong: Quote
aga1215 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [quote name='WaszkaMała'][IMG]http://img293.imageshack.us/img293/2103/dscf2507ez8.jpg[/IMG][/quote] ooooooooooooooooooooooooooo...................... :loveu: Quote
beria Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [quote name='malawaszka'] a Ty nie zazdraszczaj tylko wsiadaj w autko i w drogę :eviltong:[/QUOTE] W sumie rozważałam pociąg :roll: Nie znam Poznania zupełnie i musiałabym bardzo wcześnie w sobotę wyjechać i późno wrócić. Boję się, że przysnę :razz: Poza tym mieliśmy z TZ taką umowę, że jeśli on pojedzie do Brukseli na mecz Polska-Belgia, to ja jadę do Poznania z noclegiem. Ale TZta koledzy jakoś się wykruszyli :razz: I meczyk zobaczy w TV :evil_lol: Quote
AśkaK Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [quote name='malawaszka']trzeba mieć jakąś radosną odskocznię :calus: Aniu a specjalnie dla Ciebie - biegający Boluś :loveu: [IMG]http://img65.imageshack.us/img65/2641/dscf2510du8.jpg[/IMG] [/quote] Jaki kofffany okrąglaczek!:multi: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosiek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 cześć Monisiu :p latajaca Lunetka wyszła Ci rewelacyjnie :loveu: cudna fota :loveu: a Poznania to i ja zazdraszczam okrutnie.... chlip... Quote
Elitesse Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [quote name='beria']W sumie rozważałam pociąg :roll: Nie znam Poznania zupełnie i musiałabym bardzo wcześnie w sobotę wyjechać i późno wrócić. Boję się, że przysnę :razz: Poza tym mieliśmy z TZ taką umowę, że jeśli on pojedzie do Brukseli na mecz Polska-Belgia, to ja jadę do Poznania z noclegiem. Ale TZta koledzy jakoś się wykruszyli :razz: I meczyk zobaczy w TV :evil_lol:[/quote] mozesz mnie zabrac podrodze :) ja w poznaniu rok mieskzlalam to moze sie nie zgubie i w koncu mam TZta pyraka rodowitego :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 cześć i czołem :p prawie spakowanam więc się żegnam :hand: do poniedziałku Quote
AnkaG Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Szerokiej drogi i jako starsza koleżanka proszę: nie jedź za szybko. Quote
malawaszka Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Dzięki Aniu - będę jechała ostrożnie :hand: Quote
Pysia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Melduję jako łącznik ze światem ze Weszka zakwaterowana i dojechała szczęśliwie :multi::multi::multi: Jezu....Chyba się spakuję bo właśnie uświadomiłam sobie ze mam jedyną okazje bycia na światowej wystawie....Ale durna baba ze mnie....Nie skorzystałam :razz::razz: Quote
AnkaG Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ja byłam raz w Poznaniu ze swoimi suńkami (trzema). Tragedia. Moje psiaki wariacji dostawały na hali. Ten pogłos szczekających psów. Kiśka jak ją TZ wsadził na stół do przeglądu to stała i wyła. A tak wariowała, że ringówke zerwał. Wszystkie dostały oceny doskonałe, ale nie weszły do trójki.:diabloti: Dobrze, że Monika dojechała cała i zdrowa. Quote
aga1215 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Monika - pojechałaś po ruska????????????????? Quote
beria Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [quote name='aga1215']Monika - pojechałaś po ruska?????????????????[/QUOTE] Nie, Waszka pojechała na światówkę, cudze ruski poklepywać :razz: Mam nadzieję, że zrobi dużo fotek :cool3: Quote
aga1215 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [quote name='beria']Nie, Waszka pojechała na światówkę, cudze ruski poklepywać :razz: Mam nadzieję, że zrobi dużo fotek :cool3:[/quote] a ja myślę, że Waszka ma nadzieję, że podczas poklepywania jakiś rusek jej sie przyklei do ręki...... ;) :evil_lol: przeca już chałupkę ma:lol: Quote
KaRa_ Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 A ja dzis widzialam Malawaszke i z tego co wiem to jeszcze zadnego zdjecia nie zrobila:evil_lol: Quote
mila_2 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 [quote name='KaRa_TC']A ja dzis widzialam Malawaszke i z tego co wiem to jeszcze zadnego zdjecia nie zrobila:evil_lol:[/quote] jak nie jak TAK - w końcu OBIECAŁA:cool3::cool3: Quote
Pysia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 [quote name='mila_2']jak nie jak TAK - w końcu OBIECAŁA:cool3::cool3:[/quote] Nie zrobiła ani jednej foty :) Wiem to od niej :placz: Quote
beria Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Kobieto, Ty wypuść to piwo z jednej ręki, a od drugiej odklej ruska i za aparat chwytaj :razz: Quote
Lucy* Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Cześć Mala !!! jeszcze tysiąc dwieście odcinków i dogonisz ostatni bestsellerowy sitcom : Sagę Rydzewskich :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts