PIKA Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Cześś Waszka, zyjesz po piatkowaniu? :razz: Quote
Pysia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Witaj maupo jedna :eviltong: Właśnie zjadam Twoje gruszki :evil_lol: Są twarde ale juz słodkawe :p Nie wiem czy wystarczy ich dla Ciebie bo Szelme baaaaardzo smakują :diabloti: Dziadunio wygląda wyśmienicie :multi::multi::multi: I mówię Ci że on u Ciebie dłuuuuuuuuugo i szczęśliwie pożyje :multi: Quote
malawaszka Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 PIKA napisał(a):Cześś Waszka, zyjesz po piatkowaniu? :razz: żyję choć powoluutkuuuuu - byłam wczoraj w gigantycznym klubie w Katowicach :-o gdzie mnie tam wywiało, ale fajnie było - pierwszy raz widziałam takie wielkie cóś :lol: :oops: Quote
PIKA Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 malawaszka napisał(a):żyję choć powoluutkuuuuu - byłam wczoraj w gigantycznym klubie w Katowicach :-o gdzie mnie tam wywiało, ale fajnie było - pierwszy raz widziałam takie wielkie cóś :lol: :oops: buhahah, panienka ze wsi pojechala do miasta pierwszy raz :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 PIKA napisał(a):buhahah, panienka ze wsi pojechala do miasta pierwszy raz :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: po prostu wcześniej nie dawałam się na potańcówki wyciągać :evil_lol: Quote
bigos Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:świetne Quote
LAZY Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 malawaszka napisał(a)::evil_lol: :eviltong: po prostu wcześniej nie dawałam się na potańcówki wyciągać :evil_lol: Poporstu wczoraj udało się z czystym czołem dojechac:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 hahah LAZ rozszyfrowałaś moje wcześniejsze problemy z dojazdami na tańce hulańce :evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='malawaszka'] :loveu::loveu::loveu: cześć Monisiu - piękne te wrzosy Quote
malawaszka Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 śliczne są to prawda :loveu: taka nieduża kępka ich sobie urosła koło naszej działeczki - szkoda, że nie na niej no ale cóż - powiedzmy że rosną na miedzy :lol: a tak moje burki pozowały przy tych wrzosikach rok temu :cool1: zobaczcie jaki Bolo był łysy jeszcze na karku Quote
PIKA Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 zobaczcie jaki Bolo był łysy jeszcze na karku Jejku nie ten sam pies :loveu: Bedzie dobrze Waszka Boluś jest w dobrych rekach :razz: Quote
Paula Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Czesc Weszka :lol: Bolutek slicznie wyglada :loveu: [quote name='LAZY']Poporstu wczoraj udało się z czystym czołem dojechac:evil_lol: :grin: :grin: :grin: A tutaj to nawet zlapal kolorek wrzosowy :lol: Quote
Pysia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Byłam swiadkiem jak pod reką Weszki Bolutek z dziada wyłysiałego stał sie pieknym, owłosionym i wesołym psiakiem :multi::loveu: Za każdym razem rozpiera mnie duma jak pomyśle ile serca Weszka wkłada w niego :multi: I choc to maupa jedna i jej nie znosze strasznie to nie moge sie doczekac jak znowu zobacze Lunete i Bolutka ;):evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 czesc sąsiadka :loveu: ahhh to jego magiczne spojrzenie, nic tylko sie zakochac :loveu: Quote
beria Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='malawaszka'] zobaczcie jaki Bolo był łysy jeszcze na karku :crazyeye: Albo źle widzę, albo Boluś na karku faktycznie był łysy :roll: Widziałam na sznauceromaniakach, że szukasz informacji na temat kamieni w przewodach moczowych. U psa tego nie przerabiałam, ale na kocisku rodziców i owszem. Jakiś czas po kastracji (nie wiedzieliśmy, a wet nie powiedział, że należy dawać specjalna karmę dla kastratów) kocisko się zakorkowało na amen. Jeździliśmy z nim na cewnikowanie na Brynów przez kilka dni, potem miał wszyty cewnik z koreczkiem, który trzeba było odkręcać jak kot wszedł do kuwety :roll: Po cewnikowaniu próbka z kamieniami (to był właściwie pyłek) trafiła na badania w celu ustalenia ich rodzaju-składu chemicznego, żeby dobrać odpowiednie leki. Niewiele z tego pamiętam, bo to było kilka lat temu :roll: Nie pamiętam jakie leki dostawał. Zapytam jutro, bo będę u rodziców, może jakiś ślad został w książeczce zdrowia. Na pewno dostawał tabletki i pastę Uro... cośtam. Pastę jadł, tabletkami pluł. Ale co było na kamienie, a co przeciw ewentualnym stanom zapalnym związanym z założonym cewnikiem - nie wiem :shake: Kłopot był z kocurem, bo od nas na Brynów jest kawałek drogi, a cewnikować trzeba było, żeby mocz nie zalegał :razz: Quote
malawaszka Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 hej dziewczynki :-) Beria dzięki - pasta to pewnie uro-pet (działanie zakwaszające mocz) Bolo też to bierze, sama nie wiem czy to mogą być kamienie - raz sika super dobrze a raz inaczej - martwię się o niego strasznie, na wieczornym spacerze był jakis taki słabszy :-( a on naprawdę był łysy - prawie cały ;) tylko takie pojedyncze piórka miał :loveu: Quote
malawaszka Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 całą noc pracowałam i obserwowałam Bolitka - jakoś tak ciężko oddycha - powiedzcie mi, że to wymyślam :placz: Quote
Alicja Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='malawaszka']całą noc pracowałam i obserwowałam Bolitka - jakoś tak ciężko oddycha - powiedzcie mi, że to wymyślam :placz::cool3:Waszeczko ....wymyślasz ....będzie dobrze Quote
bigos Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 malawaszka-wszystko z Bolusiem bedzie dobrze. Wierzymy w to:buzi::glaszcze::glaszcze::glaszcze: Quote
malawaszka Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 nie dał mi spać bo od rana jęczał że głodny to chyba nie jest źle z nim :loveu: Quote
Alka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 i ja trzymam kciuki za Bolusia, musi być dobrze.:kciuki: Quote
malawaszka Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 dzięki kobitki :loveu: a to przyłapana na zażywaniu rodzynkowej perfumy Luna :mad: kto sie tarzał??? :niewiem: jaaa??? :shake: ahhh szczęśliwa i pachnąca :lol: szczęśliwa i pachnąca knuje co by tu... i głupawka :lol: i heja wokół Bolka :roll: mamooo ratuujjjj ona oszalała :evil_lol: Quote
Gosiek Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='malawaszka'] ahhh szczęśliwa i pachnąca :lol: i mamooo ratuujjjj ona oszalała :evil_lol: :lol::lol::lol: świetne fotaski Monisiu - bedzie OK bo jakże by inaczej ;) Quote
agabass Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 wasiu ale te twoje psiaki mają zielony rozkoszny raj na ziemi przyjeżdżamy do ciebie na spacerek ;) Quote
Recommended Posts