Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

noo odkąd siędziewczyny polubiły to non stop jest bieganie - najpierw Luna kradnie coś z Oliwkowej pokoju i ucieka pod łóżko a zaraz leci Oliwia i jej to spod łóżka wydziera :lol: :lol: :lol:

Posted

hahahaha jaką ja tu mam komedię z tą Oliwkową - dzisiaj ma speeda i dzień pod tytułem "NIE ŚPIMY" więc jeszcze dziczy po domu - tzw wieczorna głupawka :evil_lol:

Boluś słodko spał, a Oliwia podarowała mu wszystkie swoje misie :lol:

łazaaapppp! co tu się dzieje :roll:

spadam stąd

noo nareszcie poszedł :lol: iiiiiiii...

bach!!!

o boże wrócił :cool1:

:crazyeye: i ładuje się tu bez mydła :crazyeye:

beczelny :shake:

a to zdjęcie po tym jak Boluś prawie dotknął brodą Oliwkowej buzi, a ona na to błeeeeee :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']dostanę też wyniki bad. moczu - moze się coś wyjaśni, a może nie i pozostanie nam tylko czekać i żyć tak jak do tej pory :roll:
Trzymam kciuki za Bolusiowe wyniki, zeby dobre byly :kciuki:

Sliczne te foteczki Lunki :loveu: Takie artystyczne :cool3:

:smhair2: :scared:

Oliwka robi swietne miny :lol:

Hihihi, slodkie :loveu:

Bolutek tez wyglada na zdegustowanego :evil_lol:

Super fotkowa relacja z opisami :sweetCyb: :klacz:

Posted

a to zdjęcie po tym jak Boluś prawie dotknął brodą Oliwkowej buzi, a ona na to błeeeeee :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ciekawe kto zrobil wieksze bleeee :evil_lol:

Posted

Witaj Waszuś!
Najważniejsze, że zachowanie Bolutka nie potwierdza wyników i oby tak dalej... może laborantka pomyliła wyniki?

[quote name='malawaszka']

ale duży ten miś :crazyeye: ;) :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
Boluś chyba mocno zniesmaczony lokatorem na jego posłaniu :evil_lol::evil_lol:

:lol: Bolo był bardzo zdegustowany jednak nie przeszkodziło mu to nijak w uwaleniu się na swoim :loveu: nie wiem co będzie jak przyślą nowe legowisko Bolusiowi - dopiero bedzie walka :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:lol: Bolo był bardzo zdegustowany jednak nie przeszkodziło mu to nijak w uwaleniu się na swoim :loveu: nie wiem co będzie jak przyślą nowe legowisko Bolusiowi - dopiero bedzie walka :evil_lol:A stare sprezentujesz Oliwii? :cool3: :evil_lol:

[quote name='malawaszka']
Wielka stopa :lol:

Posted

Bolusia samopoczucie jest dobre jak tylko micha pełna :lol:

wróciłam od weta - no więc wyniki mamy nienajlepsze - zaraz sobie to muszę poukładać wszystko i chyba zrobię w excelu wykresy i tak mi będzie łatwiej to uporządkować i śledzić; mamy tonę leków i doktor nam kazał jeść eukanubę dla nerkowców - mówiłam że chyba wolałabym royala ale on powiedział, że ta eukanuba jest lepsza na te jego dodatkowe problemy wątrobowe bo wątróbka jest w nienajlepszym stanie, generalnie powinno być dobrze i oby jak najdłużej :drinking: Boluś miał zbadane też oczka jakimś przyrządem i Pan Doktor powiedzial, że nie widzimy nic i mamy już zeza :p

Posted

[quote name='malawaszka'] Pan Doktor powiedzial, że nie widzimy nic i mamy już zeza :p
:hmmmm: Ty tez ? :crazyeye::evil_lol:

Waszka Bolus jest starszym Panem więc trudno od niego wymagać, zeby mial wyniki jak mlodzieniaszek ;)

Posted

PIKA napisał(a):
:hmmmm: Ty tez ? :crazyeye::evil_lol:

Waszka Bolus jest starszym Panem więc trudno od niego wymagać, zeby mial wyniki jak mlodzieniaszek ;)

ja nie :eviltong:

PIKA ja wiem, że trudno wymagać, ale o ile wątróbkowe się ładnie poprawiają powoli to nereczki nie chcą - tzn nie wiem jeszcze co to znaczy że maleje mocznik a kreatynina rośnie :roll: no i dalej tyle samo białka w moczu i dodatkowo jakaś anemia się przyplątała :mad:

Posted

Nie rozumiem, czemu kreatynina rośnie, chociaż mocznik maleje :roll:

malawaszka napisał(a):
generalnie powinno być dobrze i oby jak najdłużej :drinking:

I tego należy się trzymać :drinking:

Posted

mam jeszcze troszkę zdjęć z poprzedniej serii Walki o misia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

pozycja strategiczna :cool1:

nneneeenenenee kto ma misia no ktooo?? :evil_lol:

chcesz misia??? :razz: to masz... misiem :diabloti:

aaahahah jaka bestia cFana ukradła mi innego misia :lol:

a teraz miny Oliwkowej jak Luna biegnie po misia leżącego obok :evil_lol:

gotowa na wszystko :loveu:

nie patrzę nie patrzę

aaaaaaa

ojjj tam Fcale się nie bałam

a Bolito koniecznie chciał do łóżeczka :loveu: