Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Katerinas']boszzz.... Jak mi czas pozwala to nadrabiam zdjeciowe zaleglosci. :oops: :) I prosze.... jaka chalupa stanela :jumpie: :jumpie:

A to Bolutek? :multi: Nie do poznania :) Jak nie ten sam pies... ilez on ma siersci... :)[/quote]

Witaj Kasiu :loveu: dawno Cię u nas nie było :mad: :evil_lol: a Boluś faktycznie zarasta jak szalony teraz :p mam wrażenie, że szybciej niż Luna :cool1:

Posted

[quote name='asher']A najśmieszniejsze jest to, że własciwie to moge w każdej chwili zmienić temat pracy magisterskiej, nawet wymyśliłam sobie fajny, taki, który mnie interesuje i... zapomniałam, co wymyśliłam :flaming:
[/quote]

[B]czemu nie jestem zdziwiona? :evil_lol: I czemu nie muszę patrzeć na avatarek, żeby wiedzieć kto to napisał? :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='malawaszka']Witaj Kasiu :loveu: dawno Cię u nas nie było :mad: :evil_lol: [/quote] oj wiem... :oops: Ale przy takim ruchliwym glutku jak Michas, plus trzy psy.... troszke mi braknie doby :roll: :puppydog:

[quote name='malawaszka']a Boluś faktycznie zarasta jak szalony teraz :p mam wrażenie, że szybciej niż Luna :cool1:[/quote] Znaczy sie ma mega dobra opieke :)

Postaram sie bywac czesciej :)

Posted

[quote name='malawaszka']iiitam dostaje hormony :evil_lol: [/quote]Nie ma to, jak wysoka samoocena :lol:

[B]Maga[/B], i ty Brutusie???? :placz: Tylko Dog in the Fog mi pozostaje, żadnych przyjaciół poza tym :placz:

[B]Aga[/B], temat historyczny :flaming: Publicystyka prasowa przed wyborami parlamentarnymi po przewrocie sanacyjnym :flaming: Promotor się cieszy, wszyscy si ękurna cieszą, bo na temat tych wyborów mało literatury jest :flaming: A ja niby taka ambitna :flaming: :flaming: :flaming:

A ten Bilobil aby na[prawdę działa? :???:

Posted

[quote name='asher']
[B]Maga[/B], i ty Brutusie???? :placz: Tylko Dog in the Fog mi pozostaje, żadnych przyjaciół poza tym :placz: [/quote]

[B]hehehe[/B]

[quote]
A ten Bilobil aby na[prawdę działa? :???:[/quote]

[B]nie łudź się :diabloti: To na poprawę pamięci, a nie na jej brak :diabloti: [/B]

Posted

[quote name='asher']Nie ma to, jak wysoka samoocena :lol:

[B]Maga[/B], i ty Brutusie???? :placz: Tylko Dog in the Fog mi pozostaje, żadnych przyjaciół poza tym :placz:

[B]Aga[/B], temat historyczny :flaming: Publicystyka prasowa przed wyborami parlamentarnymi po przewrocie sanacyjnym :flaming: Promotor się cieszy, wszyscy si ękurna cieszą, bo na temat tych wyborów mało literatury jest :flaming: A ja niby taka ambitna :flaming: :flaming: :flaming:

[COLOR=darkgreen][I][B]Asher - fajny masz temat - możesz gazet sobie poczytać[/B][/I][/COLOR]:evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Ja w zeszłym roku kupiłam sobie Memory plus. Tylko zapominałam go brać...

Waszka, ale piękna ta chatka...:klacz::klacz::klacz:[/quote]

:roflt: :roflt: :roflt: nie no co tu wejde to opluwam monitor :lol:

Posted

[quote name='asher'][B]Aga[/B], temat historyczny :flaming: Publicystyka prasowa przed wyborami parlamentarnymi po przewrocie sanacyjnym :flaming: Promotor się cieszy, wszyscy si ękurna cieszą, bo na temat tych wyborów mało literatury jest :flaming: A ja niby taka ambitna :flaming: :flaming: :flaming:
[/quote]

:-o o żesz ale masakra :shake:

Ewuś - dzięki mnie tyż się podoba :lol: i tu muszę publicznie zwrócić honor naszemu arhitektowi w którego początkowo nie wierzyłam :oops:

Posted

[quote name='asher']

[B][FONT=Comic Sans MS][I]Działa, działa. Ja zapominałam notorycznie oglądać dobranockę :p - więc na Dzień Babci dostałam Bilobil - zażyłam dwie tabletki - i o dobranocce pamiętam do dziś ! :lol: :lol: :lol: [/I][/FONT][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/I][/B]
[B][I][FONT=Comic Sans MS]Waszka - cudny ten Twój domek... Trzymam kciuki za Bolutka . :loveu: [/FONT][/I][/B]

Posted

na moją skleroze to już chyba nic nie pomoże :eviltong: :eviltong: ani bilobil ani inne badziewie :diabloti: :diabloti: przyzwyczaiłam się do "zapominania" poprostu o nim niepamiętam :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][FONT=Comic Sans MS][I]Działa, działa. Ja zapominałam notorycznie oglądać dobranockę :p - więc na Dzień Babci dostałam Bilobil - zażyłam dwie tabletki - i o dobranocce pamiętam do dziś ! :lol: :lol: :lol: [/I][/FONT][/B]

[B][I][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/I][/B][/quote]

Haniu, to chyba jakąś uderzeniową dawkę zażyłaś :megagrin::megagrin::megagrin:

Waszka , cudny domek :loveu:
[IMG]http://img333.imageshack.us/img333/8803/27maj06427ml9lh.jpg[/IMG]

Posted

Dom śliczniasty :cool3: No i parapety już są :razz:

[quote name='malawaszka']
i Johny Walker :cool1:
[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/9408/27maj06610hv.jpg[/IMG]

see yeah :cool1:
[IMG]http://img234.imageshack.us/img234/6387/27maj06566hb.jpg[/IMG][/QUOTE]

:loveu:

Posted

[quote name='beria']Dom śliczniasty :cool3: No i parapety już są :razz:
[/quote]

zamówione dopiero zamówione :cool1: i to nie wszystkie bo kilka sobie wymyśliłam z trawertynu i teraz muszę po niego jechać koło działoszyna :p

Posted

[quote name='beria']:crazyeye: O mój Bosze, cóż to za chata będzie :crazyeye: Psy będą musiały chyba kapcie zakładać :cool3:[/quote]

buuahahaha przeca po parapetach nie łażą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']buuahahaha przeca po parapetach nie łażą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

Nie :crazyeye: Moja u mamy w domu łazi :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Nie :crazyeye: Moja u mamy w domu łazi :evil_lol:[/quote]

hahahahha :klacz:

Olcha pod warunkiem, że Twoja mała biała myszka będzie robiła taki minki jak na fotce którą zgłosiłaś do konkursu :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']Ło matko, trawertyn z Działoszyna??? :crazyeye: Jak to brzmi!!! :lol: :lol: :lol:[/quote]

hahahahaha brzmi nieźle a w rzeczywistości to chyba najtańszy z trawertynów bo nasz rodzimy ze złoża Raciszyn :lol: inne to chyba włoskie i już drogiee :cool1: taki parapet wychodzi niewiele drożej niż drewniany :p

Posted

[quote name='malawaszka']hahahahha :klacz:

Olcha pod warunkiem, że Twoja mała biała myszka będzie robiła taki minki jak na fotce którą zgłosiłaś do konkursu :evil_lol:[/quote]

Załatwione :p mogę jej tak kazać leżeć cały czas :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']

[IMG]http://img212.imageshack.us/img212/5602/27maj06427ml.jpg[/IMG]
[/quote]

prześliczny domecek :loveu::loveu::loveu: i okolica piękna:p

a co to jest trawertyn?

Posted

[quote name='Camara']
a co to jest trawertyn?[/quote]

[URL="http://www.wkg.pl/trawertyn.html"]http://www.wkg.pl/trawertyn.html[/URL] :cool1:

cieszę się że Wam się podoba :loveu: