Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ufff bestie wykąpane :diabloti: przy okazji Luna się też załapała coby jej nie było przykro, że tylko Bolusiem się zajmuję :evil_lol:

deszcz leje :angryy:

pora spać :p

Dobranoc :loveu:

Posted

ja tylko jak looknęłam na godz napisania tego postu to od razu ciśnie mi się pytanie na usta : kobieto od której godz ty zaczynasz rabotać ???:cool3: :cool3: że ty po nocach psy kąpiesz nie dajesz im spać :mad: :mad:

Posted

Witajcie Lunki, Bolusie i Wasie :multi: Juz jestem i słuze :) Wczoraj nie było mnie w domu od 6 rano do ciemnej nocy ....Teraz troszke ponadrabiam ;)
Czytam ze bedziesz miała rownie wesoło jak ja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ania-k napisał(a):
ja tylko jak looknęłam na godz napisania tego postu to od razu ciśnie mi się pytanie na usta : kobieto od której godz ty zaczynasz rabotać ???:cool3: :cool3: że ty po nocach psy kąpiesz nie dajesz im spać :mad: :mad:

haha to różnie - pracuję w domu, więc mam tak jakby nienormowany czas pracy :p bywa, że cały dzień nic nie zrobię, to w następny jadę dzień i noc :mad:

psy wykąpałam, a rano wyszły na spacer w deszczu i znowu wyglądają jak wyglądały :angryy:

Vectra - żebyś wiadziała - to jest cholerna MiauMafia :mad: - one kiedyś chciały zamordować Lunę jak je pogoniła po ICH mieszkaniu - jak na nią wystartowały obie z dzikim wrzaskiem, to musiałam Lunę pod pachę i uciekać do pokoju - jedna franca rzuciła się na Lunę wtedy i oczywiście trafiła pazurami na moją nogę :angryy: :mad: ślady mam do dzisiaj :angryy:

Posted

nooo...to trochę się pośmiałam z historyjek :lol: Bomba!! :p ..a koty rzeczywiście wyglądają na arystokratyczne łobuzice :cool3: ...to się będzie działo :diabloti:

...gdybyś posmarowała strupki maścią z masy perłowej, to byś nie miała sladów :eviltong:

Posted

hahahaha Waszka masz kocią mafie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ale serio widać po nich że łobuzy :p :p
Będziesz miała dwa obozy w domu koci i psi :eviltong: :eviltong:

A może chcesz mojego Ivanka :cool3: :cool3: :cool3: pasował by do tych kociśk :diabloti: :diabloti:

Kiedyś jak Kano i Lalka włamały się do pomieszczenia gdzie rezydował kot to miały mordy w krate podrapane.Kot był nienapoczety :diabloti: :diabloti: tylko Kano kota nienawidzi :angryy: :angryy: A suczami to ten miauczyński arystokrata rządzi.

Posted

Cola napisał(a):
...gdybyś posmarowała strupki maścią z masy perłowej, to byś nie miała sladów :eviltong:

:placz: :placz: :placz: boże czemu o tym nie wiedziała mwcześniej?? :placz: ja mam po wszystkim blizny - dłonie mam jak jakiś rzeźnik - co raz mnie jakiś buras w schronisku oznaczy :shake: i ślad zostaje - a jak już zabliźnione to ta maść nie pomoże?:razz:

Posted

Jeśli blizna jest już dłuższy czas, to nie zdziała cudów i nie zniknie, ale może jedynie ją trochę złagodzić...najlepiej jest smarować świeże rany ale zastrupione...ja uniknełam sporo blizn dzięki tej maści uffff ....a i tej maści nie wolno wystawiac na słońce, bo odbarwia skórę na zawsze :razz: i najlepiej smarować na noc.

Posted

Vectra napisał(a):
A może chcesz mojego Ivanka :cool3: :cool3: :cool3: pasował by do tych kociśk :diabloti: :diabloti:

one by go załatwiły zołzy jedne :mad: ja nie wiem skąd u nich to zachowanie tyrańskie :angryy: wtedy jak była ta akcja z atakowaniem Luny to jak już uciekłam z nią do pokoju - i jeszcze z Oliwią, to usiadłam na kanapie i się poryczałam, całą się trzęsłam - i bałam się wyjść z pokoju :angryy: :angryy: :angryy: zadzwoniłam do siostry i powiedziałam, że wyrzucę przez okno te popier**** kocice :evil_lol: no ale emocje przeszły i teraz jak śpię u nich to z nimi :lol: i nie ruszam się całą noc, żeby sobie wygodnie spały i mnie grzały :lol:

Posted

no można zawału czasem dostać :p :p
Jak wtedy wróciliśmy do domu i zobaczyłam otwarte kocie pomieszczenie to mnie się słabo zrobiło zalał mnie zimny pot i pierwsze słowa na równi z TZ to "i po kocie mamy" Więc z miną smutną ide zobaczyć co z kotem - patrze pełno krwi , porozwalane wszystko , a kot sobie siedzi zadowolony :diabloti: to lece zobaczyć co z psami czy oczy na miejscu i reszta czy się zgadza.A tu freski na psich pyskach naszczęście oczy całe .Jedynie kuweta nie ocalała bo to właśnie w niej cała akcja się zozgrywała.dzielny Ivan bronił kibla :diabloti:

A z tej maści też skożystam bo niestety wredna małpa kot potrafi podrapać :angryy: :angryy:

Posted

no to ładne kwiatki z tych kotów mamy :mad: :lol:

a tymczasem idziemy z burkami do weta - proszę o kciuki, żebyśmy z wetką doszły do jakichś konstruktywnych wniosków o dalszym leczeniu Bolutka paputka :loveu:

Posted

ehh nie wiem co powiedzieć, Boluś miał dzisiaj stan podgorączkowy - nie wiemy dlaczego - dostał zastrzyki przeciwzapalne i zobaczymy w czwartek czy jest coś lepiej, miał lekkie szmery podczas osłuchiwania serca i płuc; więc narazie operacja odłożona aż tu sie unormuje, ale myślę że w przyszłym tyg albo w następnym będzie; przed samym zabiegiem będziemy robić EKG i w zależności od wyników RTG lub nie; podczas zabiegu Boluś będzie miałteż wyczyszczone ząbki i usuniętą brodawkę z ucha :shake: pani wet bardzo się nie ucieszyła że Boluś ma te nadziąślaki

a dodatkową męczarnią dla Bolutka będzie, że przed zabiegiem nie może jeść dzień wcześniej i 48 godzin po zabiegu :placz: on się chyba zapłacze, a ja chyba z nim wyjadę wtedy na pustynię, żeby nie czuł żadnych smakowitych zapachów :-(

Posted

Oj Wasia :shake: to trzymamy kciuki, zeby wszystko dobrze poszlo :kciuki:

malawaszka napisał(a):
- one kiedyś chciały zamordować Lunę jak je pogoniła po ICH mieszkaniu - jak na nią wystartowały obie z dzikim wrzaskiem, to musiałam Lunę pod pachę i uciekać do pokoju - jedna franca rzuciła się na Lunę wtedy i oczywiście trafiła pazurami na moją nogę :angryy: :mad: ślady mam do dzisiaj :angryy:

Vectra napisał(a):
Jak wtedy wróciliśmy do domu i zobaczyłam otwarte kocie pomieszczenie to mnie się słabo zrobiło zalał mnie zimny pot i pierwsze słowa na równi z TZ to "i po kocie mamy" Więc z miną smutną ide zobaczyć co z kotem - patrze pełno krwi , porozwalane wszystko , a kot sobie siedzi zadowolony :diabloti: to lece zobaczyć co z psami czy oczy na miejscu i reszta czy się zgadza.A tu freski na psich pyskach naszczęście oczy całe .Jedynie kuweta nie ocalała bo to właśnie w niej cała akcja się zozgrywała.dzielny Ivan bronił kibla :diabloti:

:roflt: umarlam :roflt:

Posted

Pewnie temperatura Bolusiowi skoczyła przez te koty :evil_lol:
A tak poważnie, na pewno wszystko będzie dobrze. Boluś to silny facet. :kciuki: I dietę jakoś przetrzyma :roll:

Posted

Może Boluś czuje, że się zbliżają :cool3:
Czy on też miewa zatargi z kotami ? Moja sucz to przed kotem rodziców czuje hmmm respekt :mad: Bo oberwała :razz: Na działce nie goniła kotów sąsiadów, tylko obserwowała dziwne stwory, ale jak zobaczyła, że toto ucieka, zaczęła gonić :shake:

Posted

Bolusiowi na szczęścia dają spokój - nie atakują go, a on by poatakował i owszem, ale zanim się zorientuje, że koło niego psaceruje kot to kota już tam nie ma :p kiedyś wszedł na koszyk, w którym były koty zapakowane do podróży to naskoczył na niego z warkotem :crazyeye: :lol:

mnie dzisiaj bardzo smutno jest przez to jego zdrówko :shake: prawie się popłakałam u weta, a jak powiedziała o tym, że nie będzie mógł jeść przez dwa dni to już wogóle miałam łzy w oczach - on tak kocha jedzenie i taki jest nieszczęśliwy jak głodny :-(

Posted

Najgorzej, że będzie czuł zapach jedzenia :shake: Trudno odmówić głodnemu, proszącemu psu :shake:
Ale skąd ten stan podgorączkowy :roll: Mógł się gdzieś podziębić ?

Posted

Może Bolutek podziębiony :razz:chociaż szczerze przyznam ,że ja z racji moich tarczycowych dolegliwości mam często lekki stan podgorączkowy / ludzki lekarz powiedział ze hormony sobie czasem tak robią :razz:/A czy Bolutek nie dostanie po operacji kroplówki ....bo jak tak na głodnego:cool3: