PIKA Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 malawaszka napisał(a):bo gryzły robotników :mad: widocznie Ci se zasluzyli :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 aga1215 napisał(a):i nie przegryzły linek??? podziwiam - kiedyś Wektora przypięłam do schodów u sąsiadki a on po 2 minutach polowałna Tadzika:evil_lol: ...:evil_lol: smyczka była w 2 kawałkach :angryy: a gdzie Majeczka? - też pilnowała obejścia przed robotnikami? nie przegryzły - na szczęście nie mają tego w zwyczaju i czekały grzecznie aż zostaną uwolnione - tzn Luna czekała o dziwo grzecznie, natomiast Boluś urządził koncert wycia i ubolewania nad własnym losem :shake: to są zdjęcia z 12 maja - a wtedy jeszcze Majeczki z nami nie było :cool1: PIKA - no oczywiście że zasłużyli - nie dość, że przyjechali zalać nasz dom betonem to jeszcze chcieli za to kasę :mad: :angryy: Quote
beria Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Zalewać mogą, ale za kasę, to też bym gryzła :mad: Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 beria napisał(a):Zalewać mogą, ale za kasę, to też bym gryzła :mad: :evil_lol: dlatego ja też siedziałam przy tej przyczepie - widzisz stoi colka, fajeczki, szklaneczka :evil_lol: Quote
Camara Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 beria napisał(a):Zalewać mogą, ale za kasę, to też bym gryzła :mad: zalewanie (się) bez kasy czyli na krzywy ryj??? wchodzę w to!!!! :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 hahahha ooo nie - jak szukasz topicu AA to do Ali R. proszę się udać :evil_lol: Quote
Alka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 UIfff, przebrnęłam kilkanaście stron ...:cool1: Zaintrygowała mnie zmiana tytulu , a ja z natury dość ciekawska jestem ...:evil_lol: co tu dużo mówić , Majeczka jest sliczna :loveu: , wiedziała gdzie szukać dobrych ludzi ...:loveu: Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Alka napisał(a):co tu dużo mówić , Majeczka jest sliczna :loveu: , wiedziała gdzie szukać dobrych ludzi ...:loveu: dzięki :oops: :p śliczna jest strasznie i słodka niemożliwie :loveu: Quote
Maga100 Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='malawaszka']hahahha ooo nie - jak szukasz topicu AA to do Ali R. proszę się udać :evil_lol: tyle tylko, że alkoholicy tam udzielający się wcale anonimowi nie są Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Maga100']tyle tylko, że alkoholicy tam udzielający się wcale anonimowi nie są nosz tam napisałam że klub NAA się ujawnił, tylko tu się pomyliłam :roll: :lol: Quote
Maga100 Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='malawaszka']nosz tam napisałam że klub NAA się ujawnił, tylko tu się pomyliłam :roll: :lol: się nie myl więc, bo zanim zauważysz, ja sprostowanie zamieszczę :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 będę się pilnować zatem :p i moja morda śmierdziuchowata :loveu: radosny spod byka :loveu: znudzony Quote
Alicja Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 ale buziak :loveu: no i proszę mnie tu nie wrabiać w NAA :mad:, my tam tylko kulturalnie wymieniamy poglądy na temat;) Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='malawaszka']będę się pilnować zatem :p i moja morda śmierdziuchowata :loveu: radosny spod byka :loveu: znudzony Pierwszy raz widze Bolutka nie naburmuszonego :) Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Pysia napisał(a):Pierwszy raz widze Bolutka nie naburmuszonego :) hahahha na żywo pewnie nie zobaczysz - no moooże kiedyś przywyknie do Waszego towarzystwa :lol: Quote
beria Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='malawaszka'] spod byka :loveu: Boluś - macho :cool3: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 widze ksiaze na kocyku w słoneczku doopke opala :loveu: Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 to kołderka :p i Boluś tak sobie wędrował - raz na kołderkę się ogrzać, raz pod przyczepkę do cienia ochłonąć :cool1: Quote
beria Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Niby nie widzi, a jaki ma zmysł orientacji w terenie :crazyeye: On tak za węchem wędruje :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 malawaszka napisał(a):to kołderka :p i Boluś tak sobie wędrował - raz na kołderkę się ogrzać, raz pod przyczepkę do cienia ochłonąć :cool1: jeszcze kobieta i piwo i zyc nie umierac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 różnie to bywa z tą orientacją -czasem widzę, że mu za gorąco i muszę go sama do cienia podprowadzić, ale często sam znajduje :loveu: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Tak mi sie babo przypomniało ze dzisiaj znowu sama musiałam spacerowac :mad: :mad: :mad: Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='Pysia']Tak mi sie babo przypomniało ze dzisiaj znowu sama musiałam spacerowac :mad: :mad: :mad: no i po co??? JA spacerowałam z psami :eviltong: :eviltong: :eviltong: dzwoniłaś??? :-o Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='malawaszka']no i po co??? JA spacerowałam z psami :eviltong: :eviltong: :eviltong: dzwoniłaś??? :-o TAK!!!!!!! Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 :oops: nie słyszałam - ale i tak byłam wcześniej bo moje burki nie mogły się na Ciebie doczekać i chciały iść JUŻ czyli o wpółdo dziesiątej :crazyeye: :shake: Quote
Recommended Posts