Hanna R. Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Waszka, trampki czekają . Kiedy wymiana ??? :evil_lol: Quote
Matagi Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 malawaszka napisał(a)::mad: noo tu to już przesadziłaś :evil_lol: jo-jo a ta piłka pluszowa to u Was jeszcze żyje :crazyeye: Matagi - opowiadasz mi o tej obciętej brodzie :placz: już chyba z rok, obiecałaś fotkę I CO??!! ja się pytam GDZIE TA FOTKA!!! :mad: a wogóle to baaardzo niewychowanego masz tego Okiiego wiesz?? :shake: jak tak można sikać po współmieszkańcach :shake: Zrobię tę fotkę,zrobię!:lol: Nawet dołożę zdjątko siwej /średniaczka,p/s,latek 13:lol: /,od miesiąca lata też bez brody.Obie sznaucerki są zrobione na ...pudla:eviltong: ,włosy maja wszędzie długaśne,tylko pyszczki ogolone.A dla miniatury trzeba było uciapać,nie ma zębów/znaczy ma 1/ i się ślini,broda była cała zaklektana.Siwej obcięliśmy coby Mimi nie była samotna....:evil_lol: Wypiorę obie po niedzieli i obfocę -łobiecujem!:lol: Quote
beria Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Pysia napisał(a): Nawet jak go sie drapie to burczy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Może pomrukuje z zadowolenia :p Quote
Maga100 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 A propos rozmnażania bezsensowengo jeszcze, chciałam napisać o jednym przypadku i sukcesie :p Moi sąsiedzie mają amstafkę, bez papierów oczywiscie i wymyślili sobie, że chcą mieć po niej szczeniaki, bo taka śliczna :angryy: Tłumaczyłam, mówilam, prosiłam. I wczoraj się dowiedziałam, że amstafka jest właśnie po sterylce :multi: Quote
Hanna R. Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 O zesz, Maga niesie oświaty kaganek ! Dobra jesteś ! :klacz: Quote
panienkabubu Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Maga100']A propos rozmnażania bezsensowengo jeszcze, chciałam napisać o jednym przypadku i sukcesie :p Moi sąsiedzie mają amstafkę, bez papierów oczywiscie i wymyślili sobie, że chcą mieć po niej szczeniaki, bo taka śliczna :angryy: Tłumaczyłam, mówilam, prosiłam. I wczoraj się dowiedziałam, że amstafka jest właśnie po sterylce :multi: a szwy widziałaś? :razz: :razz: bo może to tak na odczep powiedzieli? :razz: :razz: Quote
PIKA Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 panienkabubu napisał(a):a szwy widziałaś? :razz: :razz: bo może to tak na odczep powiedzieli? :razz: :razz: Maga koniecznie musisz pomyziac brzuszek amstafki :evil_lol: Tylko się spiesz, bo jak byla dobrze zszyta to zaraz nie będzie nic widać :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 [quote name='asher']To Ozzy też była kobietą? :lol: yhyy :cool1: [quote name='asher']A propos dyrektorów - mój Bugajski też burczy. Ale do dyrektora mu daleeeko :evil_lol: On warczy asekuracyjnie, tak na wszelki wypadek, licząc, że ktoś sie tego burczenia wystraszy. Bo jakby się nie wystraszył, to wystraszyłby się Boogie :lol: ale Boluś się niczego nie stracha :shake: to mały killer jest :mad: Haniu - kiedy tylko zechcesz - tylko dom niegotowy i jeszcze gotowaś odplić mi kawałek trampka :mad: Matagi - :crazyeye: o średniczce pieprzaczce nie wiedziałam :crazyeye: chyba :oops: czekam na te fotki czekam :cool1: Maga :klacz: Beria - Boluś burczy też w domu z zadowolenia, podczas zabawy, ogólnie często :evil_lol: Quote
an3czka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='malawaszka']a Lunka pozazdrościła Ozzulcowi piłki i dzisiaj dostała od mamusi prezencik :loveu: Oliwia dostała taki sam i teraz nie wiem jak im wyjaśnić, że każda ma swoją :evil_lol: Udało mi się wygrzebać... Rewelacja!!!!!:lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 dzięki an3czko a ja jestem załamana bo od wczoraj nie ma Majki :shake: dzisiaj tam pojadę i jej poszukam :shake: Quote
aga1215 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 malawaszka napisał(a):dzięki an3czko a ja jestem załamana bo od wczoraj nie ma Majki :shake: dzisiaj tam pojadę i jej poszukam :shake: Monika - może Majka jednak była ciężarna, w nocy urodziła i nie chce zostawić małych :hmmmm: - prawdopodobnie zrobiła to w pobliżu Twojego domu, bo tam czuła się bezpiecznie - napisz jak tylko wrócisz z Wichurki :kciuki: :buzi: :kciuki: Quote
malawaszka Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 to za wcześnie na rodzenie - ona nie miała mleka w cycorkach ani nic :shake: Quote
LAZY Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Wchodze na dogo po długie nieobecnosci i co widze?? Trzeci pies! Gratulacje! Trzymam kciuki za oswajanie małej, dobre kontakty suczek i za brak potomstwa! Quote
malawaszka Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 tylko, że właśnie Maja sobie chyba poszła :shake: Quote
Alicja Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='malawaszka']tylko, że właśnie Maja sobie chyba poszła :shake::cool3:a może ona u was była tylko na wycieczce a ma we wsi jednak jakiś domek Quote
Maga100 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='panienkabubu']a szwy widziałaś? :razz: :razz: bo może to tak na odczep powiedzieli? :razz: :razz: ech, niedowiarki :lol: Prawda, prawda, sunia źle znosiła dni po zabiegu, nie chciała jeść ani pić, ale teraz już OK. Jest chuda i ma szwy :lol: Quote
beria Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 malawaszka napisał(a):dzięki an3czko a ja jestem załamana bo od wczoraj nie ma Majki :shake: dzisiaj tam pojadę i jej poszukam :shake: Mam nadzieję, że się znajdzie :roll: Jak już miała pozwolenie na stały pobyt musiała zwiać :shake: Quote
malawaszka Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 wróciłam ze wsi - szukałam, wołałam, ale Maja chyba się wyprowadziła :niewiem: może jeszcze przyjdzie, może ma tam gdzieś dom, do którego mimo wszystko zatęskniła, może, może ... źle mi z tym bo wolałabym wiedzieć gdzie sobie poszła :shake: Quote
Alka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 malawaszka napisał(a):wróciłam ze wsi - szukałam, wołałam, ale Maja chyba się wyprowadziła :niewiem: może jeszcze przyjdzie, może ma tam gdzieś dom, do którego mimo wszystko zatęskniła, może, może ... źle mi z tym bo wolałabym wiedzieć gdzie sobie poszła :shake: przykro mi ... ja też chciałabym wiedzieć , taka niepewnośc jest najgorsza :cool1: Quote
PIKA Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Niech Majka wróci :shake: Gdzie jej będzie lepiej niz u Ciebie :shake: Quote
malawaszka Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 mam nadzieję, że gdzieś tam będzie jej też dobrze skoro tak wybrała - ja nie miałam jak jej zatrzymać na siłę i od początku liczyłam się z tym, że ona może w każdej chwili pójść - ale jednak smutno bo traktowałam ją jak swoją :shake: - a może jej właściciel sie dowiedział, że Maja jest u nas i przyszedł i ją zabrał :niewiem: a teraz trochę foteczek - jak ktoś nie lubi żółtego koloru to niech nie ogląda :lol: idzieeemyy na spacerrr :multi: obiecała coś fajneeegooo :multi: jak narazie to jakaś dżungla no to lecimy szybcieeejjjj co to? aaa topię się haloo gdzie ja jestem???? hooop hoooppp cholera ale mi rozrywka :shake: NIE PODOBA MI SIĘ!!! bleh i te pyłki - czy ty wiesz, że to mi zafarbuje brodę??!!:mad: uuuaaaaa jakaś alergia mnie łapie kręciii w nosie :roll: hmm ja tu tylko przemknę niepostrzezenie :cool1: Quote
beria Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='malawaszka'] idzieeemyy na spacerrr :multi: Lunka to potrafi cieszyć się całą paszczą :loveu: Quote
malawaszka Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 teraz portreciki :loveu: nuuudaaaaa zamaskowana :lol: i wspólne :evil_lol: Quote
beria Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='malawaszka'] i wspólne :evil_lol: Na tym zdjęciu Lunka przypomina z pyszczka shih tsu :cool3: Znalazłam w necie drugie oblicze Lunki :razz: Ukrywałaś to przed nami :eviltong: Quote
Recommended Posts