Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:mad: noo tu to już przesadziłaś :evil_lol:

jo-jo a ta piłka pluszowa to u Was jeszcze żyje :crazyeye:

Matagi - opowiadasz mi o tej obciętej brodzie :placz: już chyba z rok, obiecałaś fotkę I CO??!! ja się pytam GDZIE TA FOTKA!!! :mad: a wogóle to baaardzo niewychowanego masz tego Okiiego wiesz?? :shake: jak tak można sikać po współmieszkańcach :shake:

Zrobię tę fotkę,zrobię!:lol: Nawet dołożę zdjątko siwej /średniaczka,p/s,latek 13:lol: /,od miesiąca lata też bez brody.Obie sznaucerki są zrobione na ...pudla:eviltong: ,włosy maja wszędzie długaśne,tylko pyszczki ogolone.A dla miniatury trzeba było uciapać,nie ma zębów/znaczy ma 1/ i się ślini,broda była cała zaklektana.Siwej obcięliśmy coby Mimi nie była samotna....:evil_lol:
Wypiorę obie po niedzieli i obfocę -łobiecujem!:lol:

Posted

A propos rozmnażania bezsensowengo jeszcze, chciałam napisać o jednym przypadku i sukcesie :p Moi sąsiedzie mają amstafkę, bez papierów oczywiscie i wymyślili sobie, że chcą mieć po niej szczeniaki, bo taka śliczna :angryy: Tłumaczyłam, mówilam, prosiłam.
I wczoraj się dowiedziałam, że amstafka jest właśnie po sterylce :multi:

Posted

[quote name='Maga100']A propos rozmnażania bezsensowengo jeszcze, chciałam napisać o jednym przypadku i sukcesie :p Moi sąsiedzie mają amstafkę, bez papierów oczywiscie i wymyślili sobie, że chcą mieć po niej szczeniaki, bo taka śliczna :angryy: Tłumaczyłam, mówilam, prosiłam.
I wczoraj się dowiedziałam, że amstafka jest właśnie po sterylce :multi:

a szwy widziałaś? :razz: :razz:
bo może to tak na odczep powiedzieli? :razz: :razz:

Posted

panienkabubu napisał(a):
a szwy widziałaś? :razz: :razz:

Maga koniecznie musisz pomyziac brzuszek amstafki :evil_lol:

Tylko się spiesz, bo jak byla dobrze zszyta to zaraz nie będzie nic widać :evil_lol:

Posted

[quote name='asher']To Ozzy też była kobietą? :lol:

yhyy :cool1:

[quote name='asher']A propos dyrektorów - mój Bugajski też burczy. Ale do dyrektora mu daleeeko :evil_lol: On warczy asekuracyjnie, tak na wszelki wypadek, licząc, że ktoś sie tego burczenia wystraszy. Bo jakby się nie wystraszył, to wystraszyłby się Boogie :lol:

ale Boluś się niczego nie stracha :shake: to mały killer jest :mad:

Haniu - kiedy tylko zechcesz - tylko dom niegotowy i jeszcze gotowaś odplić mi kawałek trampka :mad:

Matagi - :crazyeye: o średniczce pieprzaczce nie wiedziałam :crazyeye: chyba :oops: czekam na te fotki czekam :cool1:

Maga :klacz:

Beria - Boluś burczy też w domu z zadowolenia, podczas zabawy, ogólnie często :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a Lunka pozazdrościła Ozzulcowi piłki i dzisiaj dostała od mamusi prezencik :loveu: Oliwia dostała taki sam i teraz nie wiem jak im wyjaśnić, że każda ma swoją :evil_lol:

Udało mi się wygrzebać...
Rewelacja!!!!!:lol: :lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
dzięki an3czko

a ja jestem załamana bo od wczoraj nie ma Majki :shake: dzisiaj tam pojadę i jej poszukam :shake:

Monika - może Majka jednak była ciężarna, w nocy urodziła i nie chce zostawić małych :hmmmm: - prawdopodobnie zrobiła to w pobliżu Twojego domu, bo tam czuła się bezpiecznie
- napisz jak tylko wrócisz z Wichurki :kciuki: :buzi: :kciuki:

Posted

Wchodze na dogo po długie nieobecnosci i co widze?? Trzeci pies! Gratulacje! Trzymam kciuki za oswajanie małej, dobre kontakty suczek i za brak potomstwa!

Posted

[quote name='malawaszka']tylko, że właśnie Maja sobie chyba poszła :shake::cool3:a może ona u was była tylko na wycieczce a ma we wsi jednak jakiś domek

Posted

[quote name='panienkabubu']a szwy widziałaś? :razz: :razz:

ech, niedowiarki :lol:
Prawda, prawda, sunia źle znosiła dni po zabiegu, nie chciała jeść ani pić, ale teraz już OK.
Jest chuda i ma szwy :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
dzięki an3czko

a ja jestem załamana bo od wczoraj nie ma Majki :shake: dzisiaj tam pojadę i jej poszukam :shake:

Mam nadzieję, że się znajdzie :roll: Jak już miała pozwolenie na stały pobyt musiała zwiać :shake:

Posted

wróciłam ze wsi - szukałam, wołałam, ale Maja chyba się wyprowadziła :niewiem: może jeszcze przyjdzie, może ma tam gdzieś dom, do którego mimo wszystko zatęskniła, może, może ... źle mi z tym bo wolałabym wiedzieć gdzie sobie poszła :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
wróciłam ze wsi - szukałam, wołałam, ale Maja chyba się wyprowadziła :niewiem: może jeszcze przyjdzie, może ma tam gdzieś dom, do którego mimo wszystko zatęskniła, może, może ... źle mi z tym bo wolałabym wiedzieć gdzie sobie poszła :shake:

przykro mi ... ja też chciałabym wiedzieć , taka niepewnośc jest najgorsza :cool1:

Posted

mam nadzieję, że gdzieś tam będzie jej też dobrze skoro tak wybrała - ja nie miałam jak jej zatrzymać na siłę i od początku liczyłam się z tym, że ona może w każdej chwili pójść - ale jednak smutno bo traktowałam ją jak swoją :shake: - a może jej właściciel sie dowiedział, że Maja jest u nas i przyszedł i ją zabrał :niewiem:

a teraz trochę foteczek - jak ktoś nie lubi żółtego koloru to niech nie ogląda :lol:

idzieeemyy na spacerrr :multi:

obiecała coś fajneeegooo :multi:

jak narazie to jakaś dżungla

no to lecimy szybcieeejjjj

co to? aaa topię się

haloo gdzie ja jestem????

hooop hoooppp

cholera ale mi rozrywka :shake:

NIE PODOBA MI SIĘ!!!

bleh i te pyłki - czy ty wiesz, że to mi zafarbuje brodę??!!:mad:

uuuaaaaa jakaś alergia mnie łapie

kręciii w nosie :roll:

hmm ja tu tylko przemknę niepostrzezenie :cool1:

Posted

[quote name='malawaszka']
i wspólne :evil_lol:

Na tym zdjęciu Lunka przypomina z pyszczka shih tsu :cool3:

Znalazłam w necie drugie oblicze Lunki :razz: Ukrywałaś to przed nami :eviltong: