madzia20sosnowiec Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Oj każdy chyba w swoim najbliższym otoczeniu trafił na rozmnażaczy :angryy:Moja bardzo bliska znajoma ma 3 sunie i 1 psa yorka i je rozmnaża / sunie co cieczka sa kryte:angryy: a 7 miesięczny samiec już krył :angryy:/ ale musiałabym ją wykreślić z grona znajomych bo ona tego procederu nie zaprzestanie:shake:Jedyne co mogę zrobić to nie pomagam jej w rozprowadzaniu / po prostu nawet jak ktoś pyta o szczeniaki to nie daję na nią namiarów , chciała ogłoszenie w necie odmówiłam :shake:, więcej nie mogę zrobić , rozmowy z nią to Groch o ścianę / widze ze nie tylko ja mam ten problem, bo znajomy kupił sobie własnie jorka, stwierdził ze sam pies jest głupi i brzydki, ale bedzie na nim zbierał kasiore...no po prostu noz sie w kieszeni otwiera dla takich ludzi... monisiu zdjecie i podpis-przerąbane :evil_lol: cholercia człowiek taki stary, schorowany i musi omijać łukiem te zołze :mad: Quote
malawaszka Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 a kupił psa czy suczkę?? :mad: :mad: :mad: Quote
PIKA Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Cześć Wasia Majeczka sliczne imie :loveu: Tylko żadnych dzieci :kciuki: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 malawaszka napisał(a):a kupił psa czy suczkę?? :mad: :mad: :mad: no oczywiscie ze psa,babrał sie nie bedzie jeszcze z kundlami, nie?:angryy: Quote
beria Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Pająki ponoć przynoszą szczęście :roll: Ja wywalam przez okno :evil_lol: Z 7 piętra :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 :lol: :lol: :lol: ja z piątego - kiedyś się zastanawiałam, czy taki upadek może zabić pająka i nie wiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak nam się dzisiaj chmurzyło i potem zaczęło łomotać piorunami :cool1: nasz dom z perspektywy mrówki :evil_lol: ejjjj coś grzmiało czy mi się wydaje?? :roll: wiesz co? znudziło mi się już spacerowanie - chodźmy do domu :oops: szybciej szybciej - do bunkra :p bunkier po sąsiedzku :cool1: Quote
beria Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='malawaszka'] nasz dom z perspektywy mrówki :evil_lol: Śliczny :loveu: Mam kompleksy :razz: Quote
malawaszka Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 beria napisał(a):Śliczny :loveu: Mam kompleksy :razz: niepotrzebnie - on tylko z jednej strony taki ładny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 [quote name='beria']A nasz z 4 stron :evil_lol: :eviltong: no to skąd kompleksy jak Was z 4 stron taki ładny??? :razz: :p ehhh padne na pysk zanim dotrę do tego bunkra - a już na pewno nie zdążę przed burzą :placz: i jeszcze kawałek świata z perspektywy robali :evil_lol: i bardzo ładny chwaścik Quote
Pysia Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='malawaszka']no to skąd kompleksy jak Was z 4 stron taki ładny??? :razz: :p ehhh padne na pysk zanim dotrę do tego bunkra - a już na pewno nie zdążę przed burzą :placz: i jeszcze kawałek świata z perspektywy robali :evil_lol: i bardzo ładny chwaścik Bolutek warczał jak szedł czy nie? :evil_lol: A chwaścik fajny :) Wiesz juz co posadzic w ogrodzie :eviltong: Quote
beria Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 malawaszka napisał(a):no to skąd kompleksy jak Was z 4 stron taki ładny??? :razz: :p Z 4 stron do d.... i dzialka za mała, ale to zawsze lepiej niż bloki :razz: A Gerdzie się podoba, nawet się tak zwłóczyła już, że jak tylko widzi, że zbieramy się do wyjścia to smycz w pysk łapie i tańczy twista zarzucając zadkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 Pysia napisał(a):Bolutek warczał jak szedł czy nie? :evil_lol: on burczy tylko na Was na spacerach :evil_lol: Pysia sadzić już nie muszę bo już rośnie :eviltong: Beria nie marudź :mad: byle nie w bloku i wszystko jest wypas :loveu: Quote
malawaszka Posted May 16, 2006 Author Posted May 16, 2006 moszczę się do spania :loveu: kopię dołek i co sie gapisz? dobranoc :p nóżki wyżej niż głowa, żeby nie było żylaków :evil_lol: full relax :cool1: Quote
Gosiek Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='malawaszka'] full relax :cool1: hahahaha jaka rozleniwiona Lunka :lol::lol::lol::lol: Monisiu - piekne te fotki z perspektywy robali - uwielbiam takowe :loveu: Quote
AlKil Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Cola napisał(a):Jak mogłaś go tak katować :mad: :mad: ....to trzeba było go wynieść do lasu albo parku daleko od domu...a nie w słoiku zamykać i czekać aż zdechnie... biedactwo :shake: a numer z taśmą...rany co za sadyzm... dobrze, że mój TZ to kocha zwierzątka i nie ma nic przeciwko moim ptasznikom :eviltong: tylko ciągle się dopytuje kiedy jadły :cool3: :evil_lol: Cola, żeby nie było wątpliwości - mam w domu ptasznika :evil_lol:, osobiście go kupiłam TZ w prezencie...ale do niego taśma nie wystarczy, musiałabym skoczyć po silvertape... A zdjęcia psiaków i przyrody wspaniałe... A bloków nienawidzę,mieszkałam w dziesięcio piętrowym piętnastoklatkowcu przez 14 lat - wystarczy, teraz stara kamienica, a marzy się domek i kawałek własnego ogrodu... Quote
Maga100 Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Malawszko, musisz częściej zamieniać się w mrówkę i robić zdjecia, bo bardzo ładnie ci wychodzą :p Quote
an3czka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='malawaszka']A FUUJJJ - i kto by to potem sprzatał?? :shake: No bo to trzeba lekko zrobić, żeby tylko ogłuszyć:lol: Quote
an3czka Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='malawaszka']full relax :cool1: Świetne!:lol: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 malawaszka napisał(a):on burczy tylko na Was na spacerach :evil_lol: Pysia sadzić już nie muszę bo już rośnie :eviltong: Poprawka :lol: On warczy na sapiącą Szelme :evil_lol: Paskudo jedna musiałam w nocy sama spacerowac:angryy: Quote
Cola Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Foty z perspektywy mrówki bomba :loveu: ...a jaka chałupinka fiu fiu :cool3: ...a co to za bunkier tam po sąsiedzku macie?? :cool3: Quote
malawaszka Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Dzięki dziewczyny :loveu: Pysia napisał(a):Paskudo jedna musiałam w nocy sama spacerowac:angryy: ja też i to spacerowałyśmy w tym samym czasie bo właśnie dlatego nie odebrałam telefonu, bo byłam na dworze - ale byłam krótko między MagdąM a Sekielskim i Mrozowskim :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cola - poniemiecki bunkier, a nawet dwa mamy w okolicy :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 malawaszka napisał(a):Dzięki dziewczyny :loveu: ja też i to spacerowałyśmy w tym samym czasie bo właśnie dlatego nie odebrałam telefonu, bo byłam na dworze - ale byłam krótko między MagdąM a Sekielskim i Mrozowskim :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Cola - poniemiecki bunkier, a nawet dwa mamy w okolicy :evil_lol: No to ja sie nałaziłam :) Quote
Recommended Posts