malawaszka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 trzeba być twardym a nie miętkim :evil_lol: była szansa na spacer? była!!! - i koniec kropka - następna szansa jutro o 7.30 :p ale tak na serio to nie sądziłam, że się aż tak wymęczyły :lol: no ale jak toto nie potrafi normalnie spacerować tylko biegają jak goopole slalomem no to czemu ja się dziwię :lol: Quote
Hanna R. Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 A pokaż portrecik opitolpnego Bolesławka . Możesz spełnić moje życzenie ? Rybko ??? :cool3: Quote
malawaszka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 oczywiście Haniu - tylko fotki dzisiejsze spacerkowe po pitoleniu zostały na wichurze razem z aparatem siostry więc zrobiłam teraz tylko takie naprędce le Boluś nie chciał wstać :shake: teraz ma taką ładną małą zgrabną główkę :loveu: Quote
aga1215 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='malawaszka']oczywiście Haniu - tylko fotki dzisiejsze spacerkowe po pitoleniu zostały na wichurze razem z aparatem siostry więc zrobiłam teraz tylko takie naprędce le Boluś nie chciał wstać :shake: teraz ma taką ładną małą zgrabną główkę :loveu: ooo :-o mój Bolutek :loveu: Quote
malawaszka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Aga a dlaczego :-o przeca Bolutek jest to wszędzie - mnóstwo fot spacerowych Bolutkowych jest a ta robi :-o na 3 śpiące fotki :lol: Quote
Hanna R. Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 DZIĘKUJĘ CI ZŁOTA RYBEŃKO !!! A o transporeterk popytam,:roll: Quote
aga1215 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='malawaszka']Aga a dlaczego :-o przeca Bolutek jest to wszędzie - mnóstwo fot spacerowych Bolutkowych jest a ta robi :-o na 3 śpiące fotki :lol: a bo nijak nie można poznać opitolonego :evil_lol: a tu tak ładnie oczkiem (w końcu widzę to oczko :loveu: ) looknął Quote
malawaszka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Dzięki Haniu :loveu: no i właśnie wróciłam ze spacerku bo jak wstałam i chciałam iść się kąpać to burki zorbiły pospolite ruszenie i dawaj stać pod drzwiami :angryy: Quote
Ka-ka Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 moja Miłości, Bolutek Wspaniały :loveu: uwazaj, mam w podłych planach porwanie :diabloti: wrzuć więcej fooooot po "opitoleniu" Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='malawaszka']Dzięki Haniu :loveu: no i właśnie wróciłam ze spacerku bo jak wstałam i chciałam iść się kąpać to burki zorbiły pospolite ruszenie i dawaj stać pod drzwiami :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:następna szansa o 7.30 Ale tu w foteczki obrodziło :multi: Quote
asher Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:następna szansa o 7.30 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moje tradycyjnie obudziły mnie o trzciej, ale tym razem się zaparłam i po powrocie ze spaceru od razu poszłam spać :lol: Quote
r_2005 Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='asher']Moje tradycyjnie obudziły mnie o trzciej, ale tym razem się zaparłam i po powrocie ze spaceru od razu poszłam spać :lol: Asher to może Ty się przeprowadź na drugą półkulę, to sobie akurat będziesz po południu na spacery chadzać:eviltong: Quote
asher Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='r_2005']Asher to może Ty się przeprowadź na drugą półkulę, to sobie akurat będziesz po południu na spacery chadzać:eviltong:Eeee, nie, wolę pocierpieć, bo ta półkula fajniejsza... :cool3: Quote
r_2005 Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 asher napisał(a):Eeee, nie, wolę pocierpieć, bo ta półkula fajniejsza... :cool3: Ja tam nie wiem... na tamtej nie byłam:shake: Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='asher']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moje tradycyjnie obudziły mnie o trzciej, ale tym razem się zaparłam i po powrocie ze spaceru od razu poszłam spać :lol::crazyeye:ale ty zawzięta jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
r_2005 Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:ale ty zawzięta jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale że o 3 w nocy wychodzi z psami na spacer, czy że potem zawzięcie idzie spać?:lol: Quote
PIKA Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Wasia a czemu Ty Bolka w takie zimno opitolilaś? :mad: On i tak zmarźluch jest :roll: r_2005 napisał(a): asher napisał(a):Ufff... bo jak patrzę na tę dzisiejszą młodzież po płatnych studiach... (jakby co to bez urazy:evil_lol: , widać na głąby trafiam) to wolę jednak bezpłatne zdobywanie wiedzy:lol:Moje niby bezpłatne, ale to czysta teoria niestety :lol: czujesz się glabem? :shake: asher napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moje tradycyjnie obudziły mnie o trzciej, ale tym razem się zaparłam i po powrocie ze spaceru od razu poszłam spać :lol: a nie bylo sie zaprzeć i nie isc o 3 rano na spacer? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 PIKA napisał(a):Wasia a czemu Ty Bolka w takie zimno opitolilaś? :mad: On i tak zmarźluch jest :roll: nosz napisałam przeca że grzbieciq mu tylko podrównałam lekko - tylko główkę opitoliłam i uszi bo jużmiał wieeelką głooowęęę :cool1: Quote
LAZY Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 malawaszka napisał(a):nosz napisałam przeca że grzbieciq mu tylko podrównałam lekko - tylko główkę opitoliłam i uszi bo jużmiał wieeelką głooowęęę :cool1: A moze on chciał byc lwem?:roll: :razz: Quote
r_2005 Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='PIKA']czujesz się glabem? :shake: Wypowiedzi asher czytuję i mogę bez kozery rzec, iż głąbem nie jest:p Quote
malawaszka Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 dalej zarośnięte foteCki bo dziś mi tata nie przywiózł aparatu :angryy: Boluś + las = poobijana głowa, a mówiłam mu nie wchodź tam bo sie poobijasz :shake: ale co tam Luna weszła to on tyz byczek fernando :lol: szarża no i co z tą walką??? :roll: HA!! POKONAŁEM JĄ!! :cool1: ejjjj on kłamie :angryy: leję na to :evil_lol: a jaki był zamysł tego zdjęcia to nie wiem :crazyeye: :lol: Quote
r_2005 Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Ha ha, ostatnie zdjęcie rzeczywiście wydumane:eviltong: Ale w ogóle to śnieżek fajny, super tereny do spacerków:cool1: Quote
asher Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='r_2005'][quote name='PIKA'] czujesz się glabem? :shake: Wypowiedzi asher czytuję i mogę bez kozery rzec, iż głąbem nie jest:p Wiesz, miedzy być, a czuć się jest różnica :evil_lol: Ale dziękuje za komplement :oops: :lol: Waszko, byczek Fernando mnie rozbawił do łez :lol: Quote
Recommended Posts