Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

doblanoc Madziu :evil_lol:

a dzień dobly syskim :p opitolilam dzis Bolusia :cool3: tzn nie ma lyso, ale glowke i odrobinke grzbiecik wyrownalam :p

a wogole to dzis tu bardzo niefajnie - wieje i cimno :angryy: ale piechom to nie przeszkadzalo szalec na psacerkach - potki pokaze jak wroce do domu bo tu predzej urodze niz mi sie to uda - ale Bolut dzisiaj smigal hahaha az nie moglam uwierzyc ze to moj stry schorowany slepy pies :loveu:

Posted

kobito :crazyeye: Ty na Syberii mieszkasz? mało, że odludzie, to jeszcze takie zasniezone
jak domek???
bo ja na ten umarzony kominek czekam ;)

Posted

no to kilka fotecek moich wędrowniczków - to jeszcze nie dzisiejsze :lol: więc Boluś nieopitolony :cool3:

jezu ja nie wiem jak ona może tak sznupać cały czas :roll:

Moja Królewna :loveu:

Boluś tyż sznupie :cool1:

akuku

Posted

Wasia, ja powiem tyle

Cudne bezludzie masz :multi:

A co do zakazonego kota, to dzisiaj rano slyszalam, ze koty sa podatne na ptasia grype i że na świecie kilkanascie kotow się zarazilo i ze ten z Niemiec najprawdopodniej zjadl zakażonego ptaka ;)
O psach nic nie mowili, więc wnosze, ze jeszcze zadnego zakażenia psa nie było

więc się nie martw ;)

Posted

r_2005 napisał(a):
Jak to człowiek w kwiecie wieku może się jeszcze różnych rzeczy nauczyć:p
Prawda? Na mnie waszkowa galeria też działa rozwojowo :cool3:

Posted

Nooo, ja już kilka razy nie mogłam tu pisać, jakieś komunikaty o błędach wyskakiwały. Myślisz, że to były subtelne waszkowe aluzje? :hmmmm:

Posted

malawaszka napisał(a):
hehehe spoko spoko, nie bede pobierac haraczu za zdobywanie wiedzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ufff... bo jak patrzę na tę dzisiejszą młodzież po płatnych studiach... (jakby co to bez urazy:evil_lol: , widać na głąby trafiam) to wolę jednak bezpłatne zdobywanie wiedzy:lol:

Posted

r_2005 napisał(a):
Ufff... bo jak patrzę na tę dzisiejszą młodzież po płatnych studiach... (jakby co to bez urazy:evil_lol: , widać na głąby trafiam)
Moje niby bezpłatne, ale to czysta teoria niestety :lol:

Posted

asher napisał(a):
Moje niby bezpłatne, ale to czysta teoria niestety :lol:

Ja płace :angryy: ale na państwowej uczelni to się nie liczy :evil_lol: :evil_lol:

Posted

właśnie mnie moje psy olały na maxa :lol: mają tak dość po dzisiejszych trzech dłuuugich spacerach, że teraz jak się ubrałam żeby z nimi wyjść to żaden nawet łba nie podniósł - TOTALNA OLEWKA :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: powiedziałam im więc że mam ich w doopie i nie chce słyszeć w nocy marudzenia, że chcą na dwór :mad:

Posted

Ja też tak swoim mówie, a one od dwóch dni mnie o trzeciej nad ranem budzą :angryy: I ja potem jak ta głupia siedzę do świtu, bo usnąc nie mogę, a za dnia nieprzytomna chodzę :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
właśnie mnie moje psy olały na maxa :lol: mają tak dość po dzisiejszych trzech dłuuugich spacerach, że teraz jak się ubrałam żeby z nimi wyjść to żaden nawet łba nie podniósł - TOTALNA OLEWKA :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: powiedziałam im więc że mam ich w doopie i nie chce słyszeć w nocy marudzenia, że chcą na dwór :mad:

Bolusiowi to się nie dziwię, ale Lunka :crazyeye:

Posted

hahha nie no - ja nie mam problemu z uśnięciem o zadnej porze :evil_lol: ale zawsze mam problem ze wstawaniem :lol: BĘDĘ GŁUCHA NA SKOMLENIA, NIE BEDĘ CZUŁA ŁAPY NA TWARZY, ANI JĘZORA W UCHU - NIE PÓJDĘ W NOCY I JUŻ :cool1:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahha nie no - ja nie mam problemu z uśnięciem o zadnej porze :evil_lol: ale zawsze mam problem ze wstawaniem :lol: BĘDĘ GŁUCHA NA SKOMLENIA, NIE BEDĘ CZUŁA ŁAPY NA TWARZY, ANI JĘZORA W UCHU - NIE PÓJDĘ W NOCY I JUŻ :cool1:
Hiiihiiihiii, juz to widzę :evil_lol: