malawaszka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 doblanoc Madziu :evil_lol: a dzień dobly syskim :p opitolilam dzis Bolusia :cool3: tzn nie ma lyso, ale glowke i odrobinke grzbiecik wyrownalam :p a wogole to dzis tu bardzo niefajnie - wieje i cimno :angryy: ale piechom to nie przeszkadzalo szalec na psacerkach - potki pokaze jak wroce do domu bo tu predzej urodze niz mi sie to uda - ale Bolut dzisiaj smigal hahaha az nie moglam uwierzyc ze to moj stry schorowany slepy pies :loveu: Quote
Ka-ka Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 kobito :crazyeye: Ty na Syberii mieszkasz? mało, że odludzie, to jeszcze takie zasniezone jak domek??? bo ja na ten umarzony kominek czekam ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Monisiu w takim razie z niecierpliwością będę czekała na foteczki :loveu: A pogoda rzeczywiście fatalna :shake: Quote
malawaszka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 :angryy: wrrr ciagle jeszcze tu siedzie i nawed galerii nie moge poogladac bo tu foty sie nie pokazuja :angryy: :angryy: :angryy: Quote
malawaszka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 no to kilka fotecek moich wędrowniczków - to jeszcze nie dzisiejsze :lol: więc Boluś nieopitolony :cool3: jezu ja nie wiem jak ona może tak sznupać cały czas :roll: Moja Królewna :loveu: Boluś tyż sznupie :cool1: akuku Quote
PIKA Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Wasia, ja powiem tyle Cudne bezludzie masz :multi: A co do zakazonego kota, to dzisiaj rano slyszalam, ze koty sa podatne na ptasia grype i że na świecie kilkanascie kotow się zarazilo i ze ten z Niemiec najprawdopodniej zjadl zakażonego ptaka ;) O psach nic nie mowili, więc wnosze, ze jeszcze zadnego zakażenia psa nie było więc się nie martw ;) Quote
Pysia Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Hmmmmmm...Ja nie wiem czy chcę oglądać Bolusia opitolonego....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 łapek nie ruszałam :eviltong: bo jeszcze nie odrosły po poprzednim :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='r_2005']Co to znaczy sznupa?:crazyeye: hahah sznupać to jest po śląsku grzebać, szukać, etc - a sznupa to Luna która wszedzie sznupie i Boluś też :lol: Quote
r_2005 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Jak to człowiek w kwiecie wieku może się jeszcze różnych rzeczy nauczyć:p Quote
asher Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 r_2005 napisał(a):Jak to człowiek w kwiecie wieku może się jeszcze różnych rzeczy nauczyć:pPrawda? Na mnie waszkowa galeria też działa rozwojowo :cool3: Quote
r_2005 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 asher napisał(a):Prawda? Na mnie waszkowa galeria też działa rozwojowo :cool3: Prawda. Żeby tylko opłaty nie zaczęła pobierać:roll: Quote
asher Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Nooo, ja już kilka razy nie mogłam tu pisać, jakieś komunikaty o błędach wyskakiwały. Myślisz, że to były subtelne waszkowe aluzje? :hmmmm: Quote
r_2005 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Musi, że to były zawoalowane waszkowe aluzje:razz: Quote
malawaszka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 hehehe spoko spoko, nie bede pobierac haraczu za zdobywanie wiedzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
r_2005 Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 malawaszka napisał(a):hehehe spoko spoko, nie bede pobierac haraczu za zdobywanie wiedzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ufff... bo jak patrzę na tę dzisiejszą młodzież po płatnych studiach... (jakby co to bez urazy:evil_lol: , widać na głąby trafiam) to wolę jednak bezpłatne zdobywanie wiedzy:lol: Quote
asher Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 r_2005 napisał(a):Ufff... bo jak patrzę na tę dzisiejszą młodzież po płatnych studiach... (jakby co to bez urazy:evil_lol: , widać na głąby trafiam)Moje niby bezpłatne, ale to czysta teoria niestety :lol: Quote
malawaszka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 popieram :cool1: no i jesce fotecki :cool3: syskie takie same :evil_lol: mniam :mad: tralalalaaa Quote
Lucy* Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 asher napisał(a):Moje niby bezpłatne, ale to czysta teoria niestety :lol: Ja płace :angryy: ale na państwowej uczelni to się nie liczy :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 właśnie mnie moje psy olały na maxa :lol: mają tak dość po dzisiejszych trzech dłuuugich spacerach, że teraz jak się ubrałam żeby z nimi wyjść to żaden nawet łba nie podniósł - TOTALNA OLEWKA :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: powiedziałam im więc że mam ich w doopie i nie chce słyszeć w nocy marudzenia, że chcą na dwór :mad: Quote
asher Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Ja też tak swoim mówie, a one od dwóch dni mnie o trzeciej nad ranem budzą :angryy: I ja potem jak ta głupia siedzę do świtu, bo usnąc nie mogę, a za dnia nieprzytomna chodzę :angryy: Quote
beria Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 malawaszka napisał(a):właśnie mnie moje psy olały na maxa :lol: mają tak dość po dzisiejszych trzech dłuuugich spacerach, że teraz jak się ubrałam żeby z nimi wyjść to żaden nawet łba nie podniósł - TOTALNA OLEWKA :watpliwy: :watpliwy: :watpliwy: powiedziałam im więc że mam ich w doopie i nie chce słyszeć w nocy marudzenia, że chcą na dwór :mad: Bolusiowi to się nie dziwię, ale Lunka :crazyeye: Quote
malawaszka Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 hahha nie no - ja nie mam problemu z uśnięciem o zadnej porze :evil_lol: ale zawsze mam problem ze wstawaniem :lol: BĘDĘ GŁUCHA NA SKOMLENIA, NIE BEDĘ CZUŁA ŁAPY NA TWARZY, ANI JĘZORA W UCHU - NIE PÓJDĘ W NOCY I JUŻ :cool1: Quote
asher Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 malawaszka napisał(a):hahha nie no - ja nie mam problemu z uśnięciem o zadnej porze :evil_lol: ale zawsze mam problem ze wstawaniem :lol: BĘDĘ GŁUCHA NA SKOMLENIA, NIE BEDĘ CZUŁA ŁAPY NA TWARZY, ANI JĘZORA W UCHU - NIE PÓJDĘ W NOCY I JUŻ :cool1:Hiiihiiihiii, juz to widzę :evil_lol: Quote
Recommended Posts