madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 *d*o*b*r*a*n*o*c* reszte zdjątek obejrzymy jutro :buzi: Quote
resuruss Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Malawaszka!!!!Zawsze bedziesz super mile widziana u mnie!!!!!!!!I nie gadaj ,ze nie wiesz jakie skrzyzowanie,bo sama ze mna w tym parku na spacerze bylas!!!!:evil_lol: Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Wasia Ty to się wszędzie wkręcisz :mad: jak nie do zmorkowych szczeniakow to golasy glaskac :mad: Quote
malawaszka Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 odezwała się ta co dopiero od boorków wróciła :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 ja to sie chyba do wasi przywiąze jakim sznurem, bedzie mnie wszędzie ze sobą na plecach nosić :cool3: a wogóle to czesc i czołem! :Rose: Quote
r_2005 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 malawaszka napisał(a)::cool1: nosz napisałam przeciez ze nie paliłam przy dziecku :p W listopadzie byłam na zakończeniu okresu grillowania. Gospodarz domu miał za zadanie stać na zewnątrz (temp. ok. 5 stopni), grillować i donosić pożywienie, a reszta towarzystwa miała siedzieć w domu. A że w domu było małe dziecko, to w pewnym momencie okazało się, że przez prawie cały czas ludziska marzły na zewnątrz (dotleniając się dymkiem) a w domu - prawie pusto:lol: Quote
Pysia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Cześc kobieto sąsiadko ;) Jak masz ochote na spacerek to gadaj szybko bo ja jestem w domku ;) Sama kurczetylko ze Zmorką :) Reszta pojechała w plenery :p Mnie postanowiono zostawic dla mojego odpoczynku.... Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 malawaszka napisał(a):odezwała się ta co dopiero od boorków wróciła :eviltong: no nie tak dopiero :roll: prawie dwie godziny przed napisaneim tamtego posta :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Malawaszka, czy zamierzasz pokazać dzisiaj swoje potwory ??? Quote
Pysia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Malawaszka, czy zamierzasz pokazać dzisiaj swoje potwory ??? Malawaszka pląta siędzisiaj po świecie ;) Nawet nie znajduje czasu na spacerek z nami ....Zołza jedna....:angryy: Quote
malawaszka Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 jestem juz jestem :cool1: uff pół dnia w samochodzie, który zgrzyta przy każdej zmianie biegów nieźle daje w kość :angryy: jak wróciłam to padłam na pysk i spałam - nie męczy mnie jazda, ale jazda TYM samochodem :angryy: całe szczęście jeszcze się nie rozkraczył i udało się zawieźć Lusię do Czwy i Pesteczkę do Rudy Śl. - oczywiście musiałam w rudzie pobłądzić :angryy: okkkkk a teraz jeszcze trochę fotecek :cool1: KTO powiedział kiedyś, że Luna ma garba??? :mad: :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 KTO powiedział kiedyś, że Luna ma garba??? :mad: :evil_lol: Jaaaa :diabloti: A nie ma? :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 i (chciałoby się powiedzieć rzeczka) rów na łąkach :roll: i Luna bez garba :cool1: ja nie wiem co te uszy robią :angryy: są kompletnie niesznaucerowe :evil_lol: o proszę jakie proste plecy :cool1: ten garb to tylko taka ściema :lol: :shake: Quote
Alicja Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 :shake:oj te uszy to straszny problem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 dramat nie?? :placz: nie sypiam po nocach przez to :evil_lol: Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 :crazyeye: cos Ty jej z uszami zrobila ? :mad: Operację siakąś? :mad: Quote
Pysia Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 malawaszka napisał(a):dramat nie?? :placz: nie sypiam po nocach przez to :evil_lol: Ty to masz problemy....Oby zawsze takie ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 *d*o*b*r*a*n*o*c * *ś*p*i*o*c*h*y*:sleep2: Quote
malawaszka Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 dobranoc śpioszki :cool1: a tymczasem pokażę Wam jeszcze czym zajmują się małe bąki po spacerze w ramach zabicia czasu na wichurze :lol: gadaniem :evil_lol: no dobra - jedzeniem ucha :cool3: wielkogłowy Boluś przed obcięciem :evil_lol: uśliniony dziaduch :cool1: należałoby dodać, że zeżarł to ucho tak łapczywie, że się potem zrzygał i zjadł to po raz drugi :evil_lol: i damulka :razz: Quote
malawaszka Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 uhhh coś mam między zębami :lol: Bestia :evil_lol: Dobranoc :p Quote
aga1215 Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 [quote name='malawaszka'] :loveu: :loveu: :loveu: Quote
PIKA Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 uśliniony dziaduch :cool1: należałoby dodać, że zeżarł to ucho tak łapczywie, że się potem zrzygał i zjadł to po raz drugi :evil_lol: a Ty się po powtórnej konsumpcji nie zżygalas? :diabloti: Quote
Recommended Posts