Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
:cool1: nosz napisałam przeciez ze nie paliłam przy dziecku :p
W listopadzie byłam na zakończeniu okresu grillowania. Gospodarz domu miał za zadanie stać na zewnątrz (temp. ok. 5 stopni), grillować i donosić pożywienie, a reszta towarzystwa miała siedzieć w domu. A że w domu było małe dziecko, to w pewnym momencie okazało się, że przez prawie cały czas ludziska marzły na zewnątrz (dotleniając się dymkiem) a w domu - prawie pusto:lol:

Posted

Cześc kobieto sąsiadko ;) Jak masz ochote na spacerek to gadaj szybko bo ja jestem w domku ;) Sama kurczetylko ze Zmorką :) Reszta pojechała w plenery :p Mnie postanowiono zostawic dla mojego odpoczynku....

Posted

malawaszka napisał(a):
odezwała się ta co dopiero od boorków wróciła :eviltong:

no nie tak dopiero :roll: prawie dwie godziny przed napisaneim tamtego posta :evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Malawaszka, czy zamierzasz pokazać dzisiaj swoje potwory ???
Malawaszka pląta siędzisiaj po świecie ;) Nawet nie znajduje czasu na spacerek z nami ....Zołza jedna....:angryy:

Posted

jestem juz jestem :cool1:

uff pół dnia w samochodzie, który zgrzyta przy każdej zmianie biegów nieźle daje w kość :angryy: jak wróciłam to padłam na pysk i spałam - nie męczy mnie jazda, ale jazda TYM samochodem :angryy: całe szczęście jeszcze się nie rozkraczył i udało się zawieźć Lusię do Czwy i Pesteczkę do Rudy Śl. - oczywiście musiałam w rudzie pobłądzić :angryy:

okkkkk a teraz jeszcze trochę fotecek :cool1:

KTO powiedział kiedyś, że Luna ma garba??? :mad: :evil_lol:

Posted

i (chciałoby się powiedzieć rzeczka) rów na łąkach :roll:

i Luna bez garba :cool1:

ja nie wiem co te uszy robią :angryy: są kompletnie niesznaucerowe :evil_lol:

o proszę jakie proste plecy :cool1: ten garb to tylko taka ściema :lol:

:shake:

Posted

dobranoc śpioszki :cool1:

a tymczasem pokażę Wam jeszcze czym zajmują się małe bąki po spacerze w ramach zabicia czasu na wichurze :lol:

gadaniem :evil_lol:

no dobra - jedzeniem ucha :cool3:

wielkogłowy Boluś przed obcięciem :evil_lol:

uśliniony dziaduch :cool1: należałoby dodać, że zeżarł to ucho tak łapczywie, że się potem zrzygał i zjadł to po raz drugi :evil_lol:

i damulka :razz:

Posted

uśliniony dziaduch :cool1: należałoby dodać, że zeżarł to ucho tak łapczywie, że się potem zrzygał i zjadł to po raz drugi :evil_lol:

a Ty się po powtórnej konsumpcji nie zżygalas? :diabloti: