Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA'][B][SIZE=4]a ja mam ją ciągnąc?[/SIZE][/B] :roll:

[font=Comic Sans MS][size=4][font=Verdana][size=2]

[B][SIZE=4]Noooo z Hanka[/SIZE][/B] :evil_lol:[/quote]
[B][SIZE=4]Przecież ciagnąć ma Waszka z Lunetą !![/SIZE][/B]
[B]Bo mi potem powie ze nieprawda ;) :evil_lol: [/B]
[B][COLOR=red]Co z tą ciążą PIKI ??[/COLOR][COLOR=black] Bo ona już ciężarna na kilku topicach ;) [/COLOR][/B]
[B]Super Pika jesteś bo zaczęłam siemartwićo babcioszmal;):evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='malawaszka']PYSIU droga!!! te prochy chyba sprawiają, że zbyt mocno dokonujesz nadinterpretacji moich słów :shake:[/quote]
Podstępna babo!! Piszesz posty tuzprzede mną!! :lol: Nawet jakby to co?? Podoba mi się taka nadinterpretacja :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia'][B][SIZE=4]Przecież ciagnąć ma Waszka z Lunetą !![/SIZE][/B]
[B]Bo mi potem powie ze nieprawda ;) :evil_lol: [/B]
[B][COLOR=red]Co z tą ciążą PIKI ??[/COLOR][COLOR=black] Bo ona już ciężarna na kilku topicach ;) [/COLOR][/B]
[/quote]
[B]No co ma być z ciążą ? [/B]
[B]Hanka sie przyznala, PUBLICZNIE ze ojcem jest[/B] :evil_lol:

[quote name='Pysia']
[B]Super Pika jesteś bo zaczęłam siemartwićo babcioszmal;):evil_lol: [/B][/quote]
no to musisz zacząc więcej pracować
Na swoja emeyturę na becikowe i na seniorowe jeszcze musisz zarobić :shake:

Posted

[quote name='malawaszka'] [B]PYSIU droga!!! te prochy chyba sprawiają[/B], że zbyt mocno dokonujesz nadinterpretacji moich słów :shake:[/quote]

A co ty sie dziwisz kobiecie ktora się publicznie przyznaje że ćpa :diabloti:

Posted

[quote name='PIKA'][B]No co ma być z ciążą ? [/B]
[B]Hanka sie przyznala, PUBLICZNIE ze ojcem jest[/B]
[/quote]
No to jak będą wyglądać dzieci ? Oświećcie mnie :lol:

[quote name='PIKA']no to musisz zacząc więcej pracować
Na swoja emeyturę na becikowe i na seniorowe jeszcze musisz zarobić :shake:[/quote]
Ani mi się sni ;) Poczekam na nakaz kaczora aby wiecej dzieci w rodzinach było ;) Jeszcze zdąrzą dla mnie dorosnąć :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']A co ty sie dziwisz kobiecie ktora się publicznie przyznaje że ćpa :diabloti:[/quote]
Nie cpa tylko jest na prochach :lol: Że Ty ćpałaś i nawet nie wiesz że Hanka Ci dzieci zrobiła ( ponoć pięcioraczki :-o ) to wcale nie znaczy ze wszyscy są tacy :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']No to jak będą wyglądać dzieci ? Oświećcie mnie :lol:

:evil_lol:[/quote]

[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]No JAK TO ?[/SIZE][/FONT][/I][/B] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=red]ŚLICZNE BEDĄ ![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :cool3:

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]No JAK TO ?[/SIZE][/FONT][/I][/B] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=red]ŚLICZNE BEDĄ ![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] :cool3:[/quote]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B][SIZE=5]I MONDRE[/SIZE][/B] :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='PIKA'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][B][SIZE=5]I MONDRE[/SIZE][/B] :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
No nareszcie nie wypierasz się tej ciąży :lol:
Mondre?? I śliczne ??
No spierać się nie będę:evil_lol:

Posted

Słuchajcie ludziska bo będęchwalićLunke a to niemozebne i niebywałe !!:lol:
[I][SIZE=4][COLOR=blue]Byłyśmy sobie na spacerku :) Waszka z Lunką i Bolusiem a ja z dwiema Zmorkami ;) No i luneta w ogóle nie bała się Zmorek !!:multi: :Cool!: Ja miałam stracha jak Boluś warczał na Zmorki ale one go olały totalnie :evil_lol: :painting: Spacerowałyśmy dość długo a Lunka wchodziła nawet pomiędzy Zmorki !!:-o :eek2: :thumbs: Jak tylko wyzdrowieję to Waszka musi mi postawić:drinka: drinka :evil_lol: :niewiem: Nie wiem co ta kobieta od tego aniołka chce :niewiem: [/COLOR][/SIZE][/I]

Posted

[quote name='malawaszka']Ka-ka nie dotarł :placz: wyślij mailem na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

baby wstrętne :angryy: NIE POZWALAM!!!! Pysia bo na sankach jutro!!! :evil_lol:

ja dziś cały dzień przez zaspy śnieżne się przedzierałam szukając rzeki o której mam pisać mgr :evil_lol: już tyle lat :evil_lol: a ta franca wzięła i zamarzła :angryy: :lol:[/quote]

kurczak, to niedobrze :shake: ......
jeden jest taki
[img]http://www.psy.warszawa.pl/2006/images2006/kwarant2006/2006-01-14/184_2.jpg[/img]

wygląda, jak skrzyzowanie sznaucera olbrzyma z wyzłem ;) ale słodki jest

a ten pięknioś, a którym Ci pisałam, to przystojniak, że hej!

[img]http://www.psy.warszawa.pl/2006/images2006/kwarant2006/2006-01-14/164_3.jpg[/img]

oba sa na kwarantannie, ale warto mieć na nie wzgląd ;)

pozdrawiam Lunetę Śnieżną :cool3: i mojego ukochanego Bolutka Długobrodego :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']aaa Ka-ka o tych wiem :-) myślałam, że masz jeszcze coś więcej :razz:

A JA SOBIE MUSZĘ WYDRUKOWAĆ I POWIESIĆ NA ŚCIANIE JAK PYSIA WYCHWALA MOJE SŁONECZKO :crazyeye: :-o[/quote]
Wydrukuj wydrukuj :evil_lol:
Fotki wstawię jutro bo dzisiaj padam ;) Jutro wystawa więc muszę sie wyspać :) Wstawię jak wrócę - czyli najprawdopodobniej wieczorem ;) No i jest ich tylko kilka bo było szaro i padał śnieg ...

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][COLOR=purple]a zdjecia ze spacerku będą ??[/COLOR]
[/QUOTE]

[quote name='Pysia']
Fotki wstawię jutro bo dzisiaj padam ;) Jutro wystawa więc muszę sie wyspać :) Wstawię jak wrócę - czyli najprawdopodobniej wieczorem ;) No i jest ich tylko kilka bo było szaro i padał śnieg ...[/QUOTE]

Tak piszesz na poprzedniej stronie :roll:
Długo jeszcze będziesz na tych prochach ?

Posted

[quote name='beria']Tak piszesz na poprzedniej stronie :roll:
Długo jeszcze będziesz na tych prochach ?[/quote]
Aż nie wyzdrowieję ;)
To jedna z fotek ;)
Lunka tyłem jak zwykle psy na moich zdjęciach :evil_lol:
[IMG]http://i9.photobucket.com/albums/a64/BlackObsession/wiosna/pia22.jpg[/IMG]
A tu głowa Zmorki i Luneta
[IMG]http://i9.photobucket.com/albums/a64/BlackObsession/wiosna/pia30.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Pysia']Aż nie wyzdrowieję ;)
To jedna z fotek ;)
Lunka tyłem jak zwykle psy na moich zdjęciach :evil_lol:
[IMG]http://i9.photobucket.com/albums/a64/BlackObsession/wiosna/pia22.jpg[/IMG]
[/QUOTE]

U mnie też na zdjęciach są zwykle psie doopki :roll:

Posted

I tu kawałek Lunety...
[IMG]http://i9.photobucket.com/albums/a64/BlackObsession/wiosna/pia29.jpg[/IMG]
Tutaj nawet koziołka udaje ;)
[IMG]http://i9.photobucket.com/albums/a64/BlackObsession/wiosna/pia39.jpg[/IMG]

Posted

jaaa :loveu: Pysia Ty nas chyba jednak mimo wszystko lubisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzięki za wstawienie superanckich fotecek z czarnymi misiami :multi:

a Fcale nie szczekam dzisiaj na budowie :evil_lol: wyłgałam się :diabloti: