Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Justa']a ja nie widziałam:angryy: A bardzo bym chciała:placz:[/quote]
Szkoda że fotek nie porobiłam :cool3: Miałabym w ręku atuty ;):evil_lol:

Posted

nie było tak źle :evil_lol: przynajmniej Bolusiowi się kule śniegowe nie robiły takie wielkie :eviltong:

a wogóle to jeszczem dziś baaardzo dumna z moich misiaczków kochanych myszeczek :loveu: :loveu: :loveu: byliśmy na badaniu krwi - Boluś kontrolka tarczycy, Luna kontrolka ogólna - Luna miała pierwszy raz robione bo zwlekałam z tym i zwlekałam bo myślałam, że ona będzie histeryzować i się rzucać, a tu moja córusia kochana :loveu: ani drgnęła :loveu: haha i znowu ja wyszłam na histeryczkę i oczerniacza Lunetki :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']nie było tak źle :evil_lol: przynajmniej Bolusiowi się kule śniegowe nie robiły takie wielkie :eviltong:

a wogóle to jeszczem dziś baaardzo dumna z moich misiaczków kochanych myszeczek :loveu: :loveu: :loveu: byliśmy na badaniu krwi - Boluś kontrolka tarczycy, Luna kontrolka ogólna - Luna miała pierwszy raz robione bo zwlekałam z tym i zwlekałam bo myślałam, że ona będzie histeryzować i się rzucać, a tu moja córusia kochana :loveu: ani drgnęła :loveu: haha i znowu ja wyszłam na histeryczkę i oczerniacza Lunetki :evil_lol:[/quote]:mad:wychodzi na to że to ty jestś Kierowniczka zamieszania :razz: a nie Luneta :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']nie było tak źle :evil_lol: przynajmniej Bolusiowi się kule śniegowe nie robiły takie wielkie :eviltong:

a wogóle to jeszczem dziś baaardzo dumna z moich misiaczków kochanych myszeczek :loveu: :loveu: :loveu: byliśmy na badaniu krwi - Boluś kontrolka tarczycy, Luna kontrolka ogólna - Luna miała pierwszy raz robione bo zwlekałam z tym i zwlekałam bo myślałam, że ona będzie histeryzować i się rzucać, a tu moja córusia kochana :loveu: ani drgnęła :loveu: haha i znowu ja wyszłam na histeryczkę i oczerniacza Lunetki :evil_lol:[/quote] No ladnie, :mad:swoje zle zachowania zrzucasz na biedna Lunetke, ktora sie nie moze bronic :shake:

Posted

[quote name='Pysia']Szkoda że fotek nie porobiłam :cool3: Miałabym w ręku atuty ;):evil_lol:[/QUOTE]

:placz: :placz: :placz:

A co do Lunetki. Dzielna dziewczynka:loveu: Gala na razie ma dość wizyt u weterynarza:roll: Mam andzieję, ze tam szybko nie wrócimy:roll:

Posted

[quote name='Justa']:placz: :placz: :placz:

A co do Lunetki. Dzielna dziewczynka:loveu: Gala na razie ma dość wizyt u weterynarza:roll: Mam andzieję, ze tam szybko nie wrócimy:roll:[/quote]
Pewnie że dzielna :multi:
A pamiętacie jak Malawaszka zwlekała przez rok żeby się z nami spotkać ???Też histeryzowała....[B][SIZE=1][COLOR=yellow] [/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=1][COLOR=#ffff00][B]Ona wie e ja to napisy :evil_lol: [/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Pysia']
[SIZE=1][COLOR=#ffff00][B][SIZE=6][SIZE=4]Ona wie[/SIZE] [SIZE=4][COLOR=Red]e ja to napisy[/COLOR][/SIZE][/SIZE] :evil_lol: [/B][/COLOR][/SIZE][/quote]
[SIZE=3][COLOR=Black][B]Ty jesteś napisem?[/B][/COLOR][/SIZE] :crazyeye:
[B]A ja myślalam, ze czlowiekiem[/B] :shake:

Posted

[quote name='PIKA'][SIZE=3][COLOR=black][B]Ty jesteś napisem?[/B][/COLOR][/SIZE] :crazyeye:
[B]A ja myślalam, ze czlowiekiem[/B] :shake:[/quote]
Przestawiła mi się klawiatura a jako osoba wybitnie slepa nie zauważyłam tego :) zamiaast z to y i brak polskich liter :) Miało być : " Ona wie ze ja to napiszę" :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:wychodzi na to że to ty jestś Kierowniczka zamieszania :razz: a nie Luneta :evil_lol:[/quote]

yhyy przyznaje się - i do tego co napisała NAPIS :evil_lol: tyż się przyznaję - bałam siespotkania ze Zmorką jak nie wiem co, ale Pysia nie dziw się bo z Kissi i Luną sama się już bałaś ,a ja nie wiedziałam wcześniej, że Seti jest takim aniołem :loveu:

ahh ale do tej pory ściskam moją córunię za to jaka była grzeczna :loveu: haha a jakbyście widzieli z jakim jazgotem wyleciała z gabionetu buuahhaha wróciła moja prawdziwa Luna :evil_lol:

Posted

No i czemu może być Lunka ?? Takie niewinne spojrzenie i taka cudna stójka !!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

[IMG]http://img300.imageshack.us/img300/8823/tnluna8kv.jpg[/IMG]

Posted

[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkgreen]Malawaszko ! Jak mozesz dopuścić do zsoplowacenia brody Lunety ? Ty serca dla psów WCALE NIE MASZ !!!! :shake: :shake: :shake: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='Lucy*']No i czemu może być Lunka ?? Takie niewinne spojrzenie i taka cudna stójka !!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

[IMG]http://img300.imageshack.us/img300/8823/tnluna8kv.jpg[/IMG][/quote]

:roflt::roflt::roflt: ale wedlug ostatnich doniesień to tam Waszka powinna być a nie Luneta :roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Lucy*']No i czemu może być Lunka ?? Takie niewinne spojrzenie i taka cudna stójka !!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

[IMG]http://img300.imageshack.us/img300/8823/tnluna8kv.jpg[/IMG][/quote]
Wstaw Waszke zamiast Lunety :evil_lol: Jak chcesz to Ci fotke podrzuce :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Wstaw Waszke zamiast Lunety :evil_lol: Jak chcesz to Ci fotke podrzuce :diabloti:[/quote]
Jak sie Waszka zgodzi ujawniać dane osobowo- twarzowe w gazetach ;) to możemy spróbować :cool3: :evil_lol:

A możemy ją też wkomponować w takie... :cool3:

[IMG]http://img35.imageshack.us/img35/4923/tnsuper4bc.jpg[/IMG]

Posted

malawaszka....daj tylko znac, cvzy dotarł do Ciebie prive z tym pzrystojnym sznaucerkiem miniaturowym z palucha..... :D jest też cos zmieszanego z olbrzymme, ale ten...cudeńko i 100% sznaucerek ;)

Posted

[quote name='Lucy*']Jak sie Waszka zgodzi ujawniać dane osobowo- twarzowe w gazetach ;) to możemy spróbować :cool3: :evil_lol:

A możemy ją też wkomponować w takie... :cool3:

[IMG]http://img35.imageshack.us/img35/4923/tnsuper4bc.jpg[/IMG][/quote]
Ja Ci twarz dostarczę jeśli chcesz :evil_lol: Tylko nie wiem czy potem kanałami ze Zmorkami chodzićnie będę musiała :mad:

Posted

[quote name='Pysia']Ja Ci twarz dostarczę jeśli chcesz :evil_lol: Tylko nie wiem czy potem kanałami ze Zmorkami chodzićnie będę musiała :mad:[/quote]no co ty ty masz 2 zmorki a Waszka tylko oddział SS :evil_lol: