Pasavera Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Wasiu przepiekne te fotki z Lunetką na trzech łapkach :loveu: Rozpłynełam się ....:iloveyou: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: Quote
Justa Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Pysia']No nie dziwię sie :evil_lol: Widziałam efekty :crazyeye:[/QUOTE] a ja nie widziałam:angryy: A bardzo bym chciała:placz: Quote
Pysia Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Justa']a ja nie widziałam:angryy: A bardzo bym chciała:placz:[/quote] Szkoda że fotek nie porobiłam :cool3: Miałabym w ręku atuty ;):evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 nie było tak źle :evil_lol: przynajmniej Bolusiowi się kule śniegowe nie robiły takie wielkie :eviltong: a wogóle to jeszczem dziś baaardzo dumna z moich misiaczków kochanych myszeczek :loveu: :loveu: :loveu: byliśmy na badaniu krwi - Boluś kontrolka tarczycy, Luna kontrolka ogólna - Luna miała pierwszy raz robione bo zwlekałam z tym i zwlekałam bo myślałam, że ona będzie histeryzować i się rzucać, a tu moja córusia kochana :loveu: ani drgnęła :loveu: haha i znowu ja wyszłam na histeryczkę i oczerniacza Lunetki :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='malawaszka']nie było tak źle :evil_lol: przynajmniej Bolusiowi się kule śniegowe nie robiły takie wielkie :eviltong: a wogóle to jeszczem dziś baaardzo dumna z moich misiaczków kochanych myszeczek :loveu: :loveu: :loveu: byliśmy na badaniu krwi - Boluś kontrolka tarczycy, Luna kontrolka ogólna - Luna miała pierwszy raz robione bo zwlekałam z tym i zwlekałam bo myślałam, że ona będzie histeryzować i się rzucać, a tu moja córusia kochana :loveu: ani drgnęła :loveu: haha i znowu ja wyszłam na histeryczkę i oczerniacza Lunetki :evil_lol:[/quote]:mad:wychodzi na to że to ty jestś Kierowniczka zamieszania :razz: a nie Luneta :evil_lol: Quote
Daisunia Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 malawaszko masz piekne sznaucerki :lol: Quote
PIKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='malawaszka']nie było tak źle :evil_lol: przynajmniej Bolusiowi się kule śniegowe nie robiły takie wielkie :eviltong: a wogóle to jeszczem dziś baaardzo dumna z moich misiaczków kochanych myszeczek :loveu: :loveu: :loveu: byliśmy na badaniu krwi - Boluś kontrolka tarczycy, Luna kontrolka ogólna - Luna miała pierwszy raz robione bo zwlekałam z tym i zwlekałam bo myślałam, że ona będzie histeryzować i się rzucać, a tu moja córusia kochana :loveu: ani drgnęła :loveu: haha i znowu ja wyszłam na histeryczkę i oczerniacza Lunetki :evil_lol:[/quote] No ladnie, :mad:swoje zle zachowania zrzucasz na biedna Lunetke, ktora sie nie moze bronic :shake: Quote
Justa Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Pysia']Szkoda że fotek nie porobiłam :cool3: Miałabym w ręku atuty ;):evil_lol:[/QUOTE] :placz: :placz: :placz: A co do Lunetki. Dzielna dziewczynka:loveu: Gala na razie ma dość wizyt u weterynarza:roll: Mam andzieję, ze tam szybko nie wrócimy:roll: Quote
Agga Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [img]http://img300.imageshack.us/img300/561/8sty449bg.jpg[/img] ale śnieżny pies:lol: Quote
Pysia Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Justa']:placz: :placz: :placz: A co do Lunetki. Dzielna dziewczynka:loveu: Gala na razie ma dość wizyt u weterynarza:roll: Mam andzieję, ze tam szybko nie wrócimy:roll:[/quote] Pewnie że dzielna :multi: A pamiętacie jak Malawaszka zwlekała przez rok żeby się z nami spotkać ???Też histeryzowała....[B][SIZE=1][COLOR=yellow] [/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=1][COLOR=#ffff00][B]Ona wie e ja to napisy :evil_lol: [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
PIKA Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Pysia'] [SIZE=1][COLOR=#ffff00][B][SIZE=6][SIZE=4]Ona wie[/SIZE] [SIZE=4][COLOR=Red]e ja to napisy[/COLOR][/SIZE][/SIZE] :evil_lol: [/B][/COLOR][/SIZE][/quote] [SIZE=3][COLOR=Black][B]Ty jesteś napisem?[/B][/COLOR][/SIZE] :crazyeye: [B]A ja myślalam, ze czlowiekiem[/B] :shake: Quote
Pysia Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='PIKA'][SIZE=3][COLOR=black][B]Ty jesteś napisem?[/B][/COLOR][/SIZE] :crazyeye: [B]A ja myślalam, ze czlowiekiem[/B] :shake:[/quote] Przestawiła mi się klawiatura a jako osoba wybitnie slepa nie zauważyłam tego :) zamiaast z to y i brak polskich liter :) Miało być : " Ona wie ze ja to napiszę" :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:wychodzi na to że to ty jestś Kierowniczka zamieszania :razz: a nie Luneta :evil_lol:[/quote] yhyy przyznaje się - i do tego co napisała NAPIS :evil_lol: tyż się przyznaję - bałam siespotkania ze Zmorką jak nie wiem co, ale Pysia nie dziw się bo z Kissi i Luną sama się już bałaś ,a ja nie wiedziałam wcześniej, że Seti jest takim aniołem :loveu: ahh ale do tej pory ściskam moją córunię za to jaka była grzeczna :loveu: haha a jakbyście widzieli z jakim jazgotem wyleciała z gabionetu buuahhaha wróciła moja prawdziwa Luna :evil_lol: Quote
Lucy* Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 No i czemu może być Lunka ?? Takie niewinne spojrzenie i taka cudna stójka !!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [IMG]http://img300.imageshack.us/img300/8823/tnluna8kv.jpg[/IMG] Quote
malawaszka Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 hahaha Lucy :loveu: hahha świetne!!!! Quote
Lucy* Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='malawaszka']hahaha Lucy :loveu: hahha świetne!!!![/quote] :grins: :grins: :grins: :grins: Quote
Siostra Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [IMG]http://img300.imageshack.us/img300/561/8sty449bg.jpg[/IMG] hehehe, co ja widzę? Sople na nosie :lol: YETI???? Quote
Hanna R. Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkgreen]Malawaszko ! Jak mozesz dopuścić do zsoplowacenia brody Lunety ? Ty serca dla psów WCALE NIE MASZ !!!! :shake: :shake: :shake: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] Quote
PIKA Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Lucy*']No i czemu może być Lunka ?? Takie niewinne spojrzenie i taka cudna stójka !!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [IMG]http://img300.imageshack.us/img300/8823/tnluna8kv.jpg[/IMG][/quote] :roflt::roflt::roflt: ale wedlug ostatnich doniesień to tam Waszka powinna być a nie Luneta :roflt::roflt::roflt: Quote
Pysia Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='Lucy*']No i czemu może być Lunka ?? Takie niewinne spojrzenie i taka cudna stójka !!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [IMG]http://img300.imageshack.us/img300/8823/tnluna8kv.jpg[/IMG][/quote] Wstaw Waszke zamiast Lunety :evil_lol: Jak chcesz to Ci fotke podrzuce :diabloti: Quote
Lucy* Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Pysia']Wstaw Waszke zamiast Lunety :evil_lol: Jak chcesz to Ci fotke podrzuce :diabloti:[/quote] Jak sie Waszka zgodzi ujawniać dane osobowo- twarzowe w gazetach ;) to możemy spróbować :cool3: :evil_lol: A możemy ją też wkomponować w takie... :cool3: [IMG]http://img35.imageshack.us/img35/4923/tnsuper4bc.jpg[/IMG] Quote
asiunia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Hej!! Hahahahahaha Lucy:grin::grin::grin::grin: Quote
Ka-ka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 malawaszka....daj tylko znac, cvzy dotarł do Ciebie prive z tym pzrystojnym sznaucerkiem miniaturowym z palucha..... :D jest też cos zmieszanego z olbrzymme, ale ten...cudeńko i 100% sznaucerek ;) Quote
Pysia Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Lucy*']Jak sie Waszka zgodzi ujawniać dane osobowo- twarzowe w gazetach ;) to możemy spróbować :cool3: :evil_lol: A możemy ją też wkomponować w takie... :cool3: [IMG]http://img35.imageshack.us/img35/4923/tnsuper4bc.jpg[/IMG][/quote] Ja Ci twarz dostarczę jeśli chcesz :evil_lol: Tylko nie wiem czy potem kanałami ze Zmorkami chodzićnie będę musiała :mad: Quote
Alicja Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 [quote name='Pysia']Ja Ci twarz dostarczę jeśli chcesz :evil_lol: Tylko nie wiem czy potem kanałami ze Zmorkami chodzićnie będę musiała :mad:[/quote]no co ty ty masz 2 zmorki a Waszka tylko oddział SS :evil_lol: Quote
Recommended Posts