Marta Chmielewska Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 Hehehe, jakie brodate jak facety :bigok: wyobrażam sobie jak mają żarełko na włosach (zapas na później ;-)) A w tym kubraczku wygląda jak batman, hihihi ;-) Quote
Guest bernulka Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='malawaszka']i teraz znowu dostaniesz :vamp: ziuuuuu ziuuuuu mój mały kochany wariatek 8-) JejQ jakie to ZIIUU słodkie :angel: :angel: SWEET ANGEL :angel: paździoszki Quote
aga1215 Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='malawaszka']NO TO MAM COM CHCIAŁA - DO SIEBIE TEŻ WYSYŁAŁAM 5 OD RAZU :vamp: Waszka - cuś zadała Twojemu topikowi???:haha: Wszystkie powiadomienia powyłączałam, w panelu użytkownika zlikwidowałam - i poskutkowała :-o - wszędzie, tylko nie u Ciebie :hmmmm: :niewiem: teraz ręcznie tutaj zlikwiduję - może pomoże Quote
dbsst Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='aga1215']Waszka - cuś zadała Twojemu topikowi???:haha: Wszystkie powiadomienia powyłączałam, w panelu użytkownika zlikwidowałam - i poskutkowała :-o - wszędzie, tylko nie u Ciebie :hmmmm: :niewiem: teraz ręcznie tutaj zlikwiduję - może pomoże waszka ma zaczarowany topik ;) Quote
malawaszka Posted December 20, 2005 Author Posted December 20, 2005 [quote name='aga1215']Waszka - cuś zadała Twojemu topikowi???:haha: Wszystkie powiadomienia powyłączałam, w panelu użytkownika zlikwidowałam - i poskutkowała :-o - wszędzie, tylko nie u Ciebie :hmmmm: :niewiem: teraz ręcznie tutaj zlikwiduję - może pomoże HA HA Quote
dbsst Posted December 20, 2005 Posted December 20, 2005 [quote name='malawaszka']HA HA a mowilam a mowilam zaczarowala :d Quote
Hanna R. Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Wiesz co Monika , wstydu nie masz ... Luneta i Bolesławek w jakichś odwodach ? zostali ...:nonono2: :nonono2: :nonono2: Quote
Tara Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Malawaszko-atavar przepiękny! Nadrabiam teraz zaległosci-i oglądam galeria.Piekne zdjęcia! Pozdrawaim :) Quote
malawaszka Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 Dzięki Tara :bigok: zapraszamy częściej :bigok: a wogóle to czemu sporo obrazków widze dzieisjajako krzyżyki??? :nonono2: Quote
Alicja Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 malawaszka napisał(a):Dzięki Tara :bigok: zapraszamy częściej :bigok: a wogóle to czemu sporo obrazków widze dzieisjajako krzyżyki??? :nonono2:a może czas do okulisty ;-) /ja wczoraj tak miałam , że fotki pozmieniały się w krzyżowców :vamp: Quote
mrowka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='dbsst']a mowilam a mowilam zaczarowala :d Wiedzialam, ze z ta Waszkamala cos jest nei tak, a teraz juz wiem CZAROWNICA :vamp: :vamp: :lol: Bolutka chyba chciala w krolika zaczarowac :shock: Bolutek jak ja Ciebie dawno nie widzialam!! :lilangel: Balwanek kochanyy... Quote
asher Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Ale to chyba Luna jest? Poznaję po zadartym nosie :lol: Quote
Justa Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 No Lunka Lunka... 8-) Gdzieżby tam Bolutek... on poważny facet jest ;)8-) Quote
Guest bernulka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Waśnie waśnie mi się też wydaje że to księżna Luna jest8-) paździoszki Quote
malawaszka Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 buuuahaha mrówka aleś dała plamę :roflt: Quote
sayma Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='malawaszka']i teraz znowu dostaniesz :vamp: ziuuuuu ziuuuuu mój mały kochany wariatek 8-) śniegowy Bolutek jaki słodziutki szkoda ,że mój tak nie chce biegać po śniegu 8-) :lookarou: Quote
asher Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Waszko, ta twoja Luna chyba jest strasznie męska. Ja nie wiem, pazurki jej umaluj, albo co? Bo jeszcze w kompleksy wpadnie... :lol: Quote
malawaszka Posted December 21, 2005 Author Posted December 21, 2005 hahha SAYMA!!!! TO JEST LUNA!!!!!!!!!!!!! :nonono2: Quote
sayma Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='malawaszka']hahha SAYMA!!!! TO JEST LUNA!!!!!!!!!!!!! :nonono2: :oops::oops: Lunka wybacz :modla: ahhaha bo to przed ten podpis mój mały kochany wariatek :cool: ciuteczke mnie to zmyliło :-D Quote
mrowka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='malawaszka']buuuahaha mrówka aleś dała plamę :roflt: uuuuupssssssssss... :oops: :oops: :oops: :eviltong: uf naszczescie niejestem sama hahahahaha [quote name='sayma']:oops::oops: Lunka wybacz :modla: ahhaha bo to przed ten podpis mój mały kochany wariatek :cool: ciuteczke mnie to zmyliło :-D :puppydog: Ja tez Cie droga Lunitko prosze o wybaczenie, mnei zmylily tez uszy!! :lol: :oops: Quote
Hanna R. Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Malawaszka , one chyba nie mylą tak swoich TZ-tów z na przykład ich kolezankami ??? :haha: Quote
malawaszka Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 [quote name='HankaRupczewska']Malawaszka , one chyba nie mylą tak swoich TZ-tów z na przykład ich kolezankami ??? :haha: NO!! Co do tego Droga Hanko nie możemy mieć pewności 8-) WAŻNY KOMUNIKAT!!!! WRÓCIŁA CÓRA MARNOTRAWNA!!! PORZUCIŁA POSTERUNEK BALKONOWY I WRÓCIŁA DO MAMUSI :bigok: Quote
r_2005 Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Ufff... przebrnęłam przez całą galerię Luny, potem również Bolutka... Jestem pod wrażeniem:flasings: Zdjęcia rzekłabym profesjonalne, modele superowe, a malawaszka to ogromne serce dobroci:loveu: Quote
Recommended Posts