malawaszka Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1184991#post1184991 tu jest więcej:( Quote
aga1215 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Waszka - zerknij http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19827 Quote
malawaszka Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 no wszystko super, ale kurna to za daleko, tamto za daleko - jestem dziś zirytowana więc lepiej się tam nie będę odzywać, a w TYCHACH nie mam żadnego sznaucerka w potrzebie :angryy: mam za to fotki moich potfforków bo dziś cały dzień spędziłam z nimi na wsi - co prawda większość tego dnia przespaliśmy ale i tak mam fotki :evil_lol: a Bolek mnie obsikał :mad: Quote
aga1215 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='malawaszka']no wszystko super, ale kurna to za daleko, tamto za daleko - jestem dziś zirytowana więc lepiej się tam nie będę odzywać, a w TYCHACH nie mam żadnego sznaucerka w potrzebie :angryy: mam za to fotki moich potfforków bo dziś cały dzień spędziłam z nimi na wsi - co prawda większość tego dnia przespaliśmy ale i tak mam fotki :evil_lol: a Bolek mnie obsikał :mad: :multi: to na szczęście :multi: - a może gdzieś w pobliżu - myślę, że cały Śląsk wchodzi w rachubę... Popatrz co znalazłam: W niedzielę (4.12.05) pracownicy Pienińskiego PN podczas rutynowych patroli w terenie ponownie zaobserwowali tropy niedźwiedzia. Bardzo wyraźne, świeże tropy , ok. 19 cm długości widziano w kilku miejscach Parku, m.in. na polanie Pieniny pod Trzema Koronami. Niedźwiedź wędrował ze wschodu na zachód. Nie wiadomo czy odnalezione tropy należą do tego samego osobnika, o którym informowaliśmy przed miesiącem, czy to kolejny miś odwiedził Pieniny. Turystów prosimy o rozwagę. W razie spotkania z niedźwiedziem należy zachować spokój i jak najszybciej się oddalić. .... to nad nami:crazyeye: :-( Quote
r_2005 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 malawaszka napisał(a):mam za to fotki moich potfforków bo dziś cały dzień spędziłam z nimi na wsi - co prawda większość tego dnia przespaliśmy ale i tak mam fotki :evil_lol: Poprosimy bardzo:klacz: malawaszka napisał(a):a Bolek mnie obsikał :mad: :oops2: Quote
malawaszka Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 qrwa napisałam tyle i mi wsysło bo serwer busy :mad: co do tego tematu to wogóle szkoda gadać - jestem dziś zirytowana ogólnie więc lepiej się nie będę odzywać - to za daleko, tamto za daleko - najlepiej przywieźć pod dom pięknego szczeniaczka, ostrzyżonego, zaszczepionego i nauczonego czystości :shake: mam fotki z zimowych szaleństwo Bolkowo Lunkowych a właściwie tylko Lunkowych :cool3: bo Boluś mnie obsikał dziś i przez cały spacer bardzo protestował że mu sięNIE PODOBA!!! :mad: Quote
malawaszka Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 [quote name='aga1215'] Popatrz co znalazłam: W niedzielę (4.12.05) pracownicy Pienińskiego PN podczas rutynowych patroli w terenie ponownie zaobserwowali tropy niedźwiedzia. Bardzo wyraźne, świeże tropy , ok. 19 cm długości widziano w kilku miejscach Parku, m.in. na polanie Pieniny pod Trzema Koronami. Niedźwiedź wędrował ze wschodu na zachód. Nie wiadomo czy odnalezione tropy należą do tego samego osobnika, o którym informowaliśmy przed miesiącem, czy to kolejny miś odwiedził Pie:mad: niny. Turystów prosimy o rozwagę. W razie spotkania z niedźwiedziem należy zachować spokój i jak najszybciej się oddalić. .... to nad nami:crazyeye: :-( :crazyeye: WOW ale wypas!!!! kurna - powiedziało mi że serwer busy a posta i tak wysłało a ja sie wkurzałam i pisałam drugi raz Quote
Daga_i_Oskar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 malawaszka napisał(a)::crazyeye: WOW ale wypas!!!! kurna - powiedziało mi że serwer busy a posta i tak wysłało a ja sie wkurzałam i pisałam drugi raz ty się tak nie wkurzaj tylko foty wstawiaj :lol: Quote
malawaszka Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 doobra już dobra :evil_lol: musiałam pozmniejszać i wstawię kilka bo zaraz jadę na zakupy sylwestrowe :multi: jupiiiii nareszcieeee - śmigam na dwóch łapach :lol: a mnie się Fcale nie podoba!!! czy możemy już wracać? :shake: błaaagammm :modla: no zobacz dopiero 5 minut jesteśmy a mnie już odmarzła i odpadła tylnia połóweczka malutkiego zmarzniętego ciałka :-( no DOBRA ŻARTOWAŁEM, ale i tak jest niefajnie :roll: eeee tammm nie słuchaj GO :mad: zobacz jaki wypas :multi: cudna zima :cool3: tam zaraz cudna - zima jak zima JEST ZIMNO!!! :shake: Quote
Magda Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Hahahhahaa:turn-l::turn-l: Ale fajne, zimowe opowiadanko. Super!! Sie usmialam:multi: Jeszcze, jeszcze!! Quote
malawaszka Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 daleko jeszczeee - chyba nie zamierzasz iść AŻ TAM gdzie ONA jest :mad: a jednak :shake: no masz szczęście że te ścieżki zrobione :cool3: haloooo idziecie??? co to za pogadanki??? :razz: ja tam nie mam czasu na pierdoły no DOBRA zapozuję i idziemy do domu TAK???!!! :mad: spójrz mi w oczy i powiedz CZY TAK??!! trraaalalalaaaa jestem sobie czerwony kapturek i biegnę do babci z koszyczkiem pełnym łakoci :evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 :placz: skąd macie TAKĄ zimę:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
r_2005 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Krajobrazy boskie, a Bolutek we wdzianku wygląda jak superbolutek:lol: Quote
PIKA Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Jaka macie pięęęękną zime :Cool!: malawaszka napisał(a): a Bolek mnie obsikał :mad: Jakim cudem ? :lying: Quote
r_2005 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 PIKA napisał(a):Jakim cudem ? :lying: Ja myślę, że on nie cudem sikał, tylko...:evil_lol: Quote
Maga100 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Piękna zima! :multi: To piszę ja, ja uwielbiająca zimę i śnieg! :multi: Quote
LAZY Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Cudne krajobrazy. Na taki spacer to tylko isc! Ehh... Quote
Daga_i_Oskar Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Waszunia, ale nam tutaj cudaśne fotecki zapodałaś. Cudne krajobrazy, taka zimę lubie i cie siesze, ze mam taka pod nosem, wystarczy przez ulice przejsc i juz w Parczku jestem. A pieski boooomba :lol: :lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 aga1215 napisał(a)::placz: skąd macie TAKĄ zimę:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:Aga my też mamy taką ;) ale bez misiów :roll: Waszka , Bolut jest bezłędny:lol: Quote
malawaszka Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 PIKA napisał(a):Jakim cudem ? :lying: a takim, że było mu zimno i nie chciało mu się iść nigdzie dalej :angryy: więc tak stał stał, marudził marudził i łyk siurrrr a zanim ja się zorientowałam że mi po kozakach cieknie to już zdażył cały pęcherz opróżnić :cool3: zima piękna prawda?? też mi się podoba :razz: Quote
PIKA Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 malawaszka napisał(a):a takim, że było mu zimno i nie chciało mu się iść nigdzie dalej :angryy: więc tak stał stał, marudził marudził i łyk siurrrr a zanim ja się zorientowałam że mi po kozakach cieknie to już zdażył cały pęcherz opróżnić :cool3: :ices_bla: :turn-l: :roflt: Quote
aga1215 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 malawaszka napisał(a):a takim, że było mu zimno i nie chciało mu się iść nigdzie dalej :angryy: więc tak stał stał, marudził marudził i łyk siurrrr a zanim ja się zorientowałam że mi po kozakach cieknie to już zdażył cały pęcherz opróżnić :cool3: zima piękna prawda?? też mi się podoba :razz: Waszka - ale Cie oznakował ;) :multi: :multi: :multi: Quote
szaraduszka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Supcio fotki:) u mnie też jest zima! Komentarze rozbrajające:) Quote
malawaszka Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Luna za to jest chętna do śmigania po śniegu za ich oboje :cool3: Ministerstwo Dziwnych Kroków by Luna :evil_lol: a tu jest jakieś 50 cm nad śniegiem :crazyeye: :cool1: lewitacja :lol: Quote
Recommended Posts