Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no wszystko super, ale kurna to za daleko, tamto za daleko - jestem dziś zirytowana więc lepiej się tam nie będę odzywać, a w TYCHACH nie mam żadnego sznaucerka w potrzebie :angryy:

mam za to fotki moich potfforków bo dziś cały dzień spędziłam z nimi na wsi - co prawda większość tego dnia przespaliśmy ale i tak mam fotki :evil_lol:

a Bolek mnie obsikał :mad:

Posted

[quote name='malawaszka']no wszystko super, ale kurna to za daleko, tamto za daleko - jestem dziś zirytowana więc lepiej się tam nie będę odzywać, a w TYCHACH nie mam żadnego sznaucerka w potrzebie :angryy:

mam za to fotki moich potfforków bo dziś cały dzień spędziłam z nimi na wsi - co prawda większość tego dnia przespaliśmy ale i tak mam fotki :evil_lol:

:multi: to na szczęście :multi:
- a może gdzieś w pobliżu - myślę, że cały Śląsk wchodzi w rachubę...

Popatrz co znalazłam:
W niedzielę (4.12.05) pracownicy Pienińskiego PN podczas rutynowych patroli w terenie ponownie zaobserwowali tropy niedźwiedzia.
Bardzo wyraźne, świeże tropy , ok. 19 cm długości widziano w kilku miejscach Parku, m.in. na polanie Pieniny pod Trzema Koronami. Niedźwiedź wędrował ze wschodu na zachód.
Nie wiadomo czy odnalezione tropy należą do tego samego osobnika, o którym informowaliśmy przed miesiącem, czy to kolejny miś odwiedził Pieniny.
Turystów prosimy o rozwagę.
W razie spotkania z niedźwiedziem należy zachować spokój i jak najszybciej się oddalić. ....

to nad nami:crazyeye: :-(

Posted

malawaszka napisał(a):
Poprosimy bardzo:klacz:

malawaszka napisał(a):
:oops2:

Posted

qrwa napisałam tyle i mi wsysło bo serwer busy :mad: co do tego tematu to wogóle szkoda gadać - jestem dziś zirytowana ogólnie więc lepiej się nie będę odzywać - to za daleko, tamto za daleko - najlepiej przywieźć pod dom pięknego szczeniaczka, ostrzyżonego, zaszczepionego i nauczonego czystości :shake:

mam fotki z zimowych szaleństwo Bolkowo Lunkowych a właściwie tylko Lunkowych :cool3: bo Boluś mnie obsikał dziś i przez cały spacer bardzo protestował że mu sięNIE PODOBA!!! :mad:

Posted

[quote name='aga1215']
Popatrz co znalazłam:
W niedzielę (4.12.05) pracownicy Pienińskiego PN podczas rutynowych patroli w terenie ponownie zaobserwowali tropy niedźwiedzia.
Bardzo wyraźne, świeże tropy , ok. 19 cm długości widziano w kilku miejscach Parku, m.in. na polanie Pieniny pod Trzema Koronami. Niedźwiedź wędrował ze wschodu na zachód.
Nie wiadomo czy odnalezione tropy należą do tego samego osobnika, o którym informowaliśmy przed miesiącem, czy to kolejny miś odwiedził Pie:mad: niny.
Turystów prosimy o rozwagę.
W razie spotkania z niedźwiedziem należy zachować spokój i jak najszybciej się oddalić. ....

to nad nami:crazyeye: :-(

:crazyeye: WOW ale wypas!!!!

kurna - powiedziało mi że serwer busy a posta i tak wysłało a ja sie wkurzałam i pisałam drugi raz

Posted

doobra już dobra :evil_lol: musiałam pozmniejszać i wstawię kilka bo zaraz jadę na zakupy sylwestrowe :multi:

jupiiiii nareszcieeee - śmigam na dwóch łapach :lol:

a mnie się Fcale nie podoba!!! czy możemy już wracać? :shake:

błaaagammm :modla:

no zobacz dopiero 5 minut jesteśmy a mnie już odmarzła i odpadła tylnia połóweczka malutkiego zmarzniętego ciałka :-(

no DOBRA ŻARTOWAŁEM, ale i tak jest niefajnie :roll:

eeee tammm nie słuchaj GO :mad: zobacz jaki wypas :multi:

cudna zima :cool3:

tam zaraz cudna - zima jak zima JEST ZIMNO!!! :shake:

Posted

daleko jeszczeee - chyba nie zamierzasz iść AŻ TAM gdzie ONA jest :mad:

a jednak :shake: no masz szczęście że te ścieżki zrobione :cool3:

haloooo idziecie??? co to za pogadanki??? :razz:

ja tam nie mam czasu na pierdoły

no DOBRA zapozuję i idziemy do domu TAK???!!! :mad:

spójrz mi w oczy i powiedz CZY TAK??!!

trraaalalalaaaa jestem sobie czerwony kapturek i biegnę do babci z koszyczkiem pełnym łakoci :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
Jakim cudem ? :lying:

a takim, że było mu zimno i nie chciało mu się iść nigdzie dalej :angryy: więc tak stał stał, marudził marudził i łyk siurrrr a zanim ja się zorientowałam że mi po kozakach cieknie to już zdażył cały pęcherz opróżnić :cool3:

zima piękna prawda?? też mi się podoba :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
a takim, że było mu zimno i nie chciało mu się iść nigdzie dalej :angryy: więc tak stał stał, marudził marudził i łyk siurrrr a zanim ja się zorientowałam że mi po kozakach cieknie to już zdażył cały pęcherz opróżnić :cool3:

:ices_bla: :turn-l: :roflt:

Posted

malawaszka napisał(a):

zima piękna prawda?? też mi się podoba :razz:

Waszka - ale Cie oznakował ;) :multi: :multi: :multi: