Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
ahhh co j bym dała, żeby mieć takiego olbrzyma

Waszko, przecież już bliżej niż dalej 8) i olbrzymki będą biegały po twoim ogrodzie, a Luna będzie nimi zarządzać :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
ale nie ma takich olbrzymów - no jest może kilka w stanach :(

do USA wcale nie jest tak daleko jakby sie mogło wydawac:)

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][b]MAREK JUREK MARSZAŁKIEM SEJMU...... :evilbat: :evilbat: LEPPER WICE

Maga i tu masz odpowiedź jaka to ja będe bogata z takim rządem 0X więc bye bye olbrzymku :cry:

Hanka nie wiem co robić :bigcry:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']MAREK JUREK MARSZAŁKIEM SEJMU...... :evilbat: :evilbat: LEPPER WICE .... :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Waszko ? Co robić ?? Idę spać. Dobranoc

Czy to żart :evilbat: czy zajedwabista rzeczywistość :evil:
O matko jak mi niedobrze .....

Posted

Maga100 napisał(a):
Waszko, nic straconego, wyjdź za bezrobotnego rolnika i urodź piatkę bachorków, a bedziesz klasą uprzywilejowaną :evilbat:
kurde to ja mam przechlapane .Chłop bez ziemi :evil: dzieciów słownie jeden i do tego za chwilę nie dzieć :evil: narzędzia do prokreacji :oops: do generalnego remontu :lol: :lol: i do tego jeszcze Astman na stanie posiadania :roll:

Posted

Maga100 napisał(a):
Waszko, nic straconego, wyjdź za bezrobotnego rolnika i urodź piatkę bachorków, a bedziesz klasą uprzywilejowaną :evilbat:

I to jest mysl! :D

Posted

[quote name='LAZY'][quote name='Ania-k'][quote name='Alicjarydzewska'] zajebista
wypipkuj migiem :lol:

Samo się nie wypipkowało? :osiem napisało poprawnie :lol:aż dziwne sama musiałam korektę wprowadzić 8)

Posted

malawaszka napisał(a):
przy obcinaniu była niegrzeczna to musieli ją przywiązać za łapy i tak się wyciągła :evilbat:

hahahahhahahahahahahhahah no tak tego sie mozna bylo po waszce spodziewac hahahaha ze da z Lunetki zrobic Lunete zeby tylko miec olbrzyma hahahahaha

Posted

MAREK JUREK MARSZAŁKIEM SEJMU...... LEPPER WICE ....
Waszko ? Co robić ?? Idę spać. Dobranoc

:o :o :o ło Matko.....a ja tak się zasiedziałam w wirtualnym świecie, że zapomniałam o realnym i nie słuchałam żadnych wiadomości.....

to mnie załamałyście...... :roll:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']MAREK JUREK MARSZAŁKIEM SEJMU...... :evilbat: :evilbat: LEPPER WICE .... :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Waszko ? Co robić ??
No jak to co???
Wziąć popcorn

I colę
:pepsi:
Rozsiąśc się wygodnie

I podziwiać ten spektakl 8)
:lol: