malawaszka Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 tam była Lunka przed a tu po fryzjerze i jest tak jak obiecywałam :-) nie jest łysa 8) Quote
Ka-ka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 eeeee nooooo.....super wygląda.....niezłą pannicę masz w domku 8) śliczniasta...i tyłek w zimę faktycznie nie zmarznie :wink: Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='malawaszka'] z tego ujęcia wyszła jak szanucer olbrzym :o Tylko maść mi nie pasuje :lol: Quote
malawaszka Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 ahhh co j bym dała, żeby mieć takiego olbrzyma Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 malawaszka napisał(a):ahhh co j bym dała, żeby mieć takiego olbrzyma Waszko, przecież już bliżej niż dalej 8) i olbrzymki będą biegały po twoim ogrodzie, a Luna będzie nimi zarządzać :lol: Quote
malawaszka Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 ale nie ma takich olbrzymów - no jest może kilka w stanach :( Quote
LAZY Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 malawaszka napisał(a):ale nie ma takich olbrzymów - no jest może kilka w stanach :( do USA wcale nie jest tak daleko jakby sie mogło wydawac:) Quote
malawaszka Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 tak tak a te psy wcale nie są takie drogie jakby się mogło wydawać :lol: Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 to na razie zadowolisz się czarnymi, a jak już będziesz bardzo bogata i bedziesz miała prywatny odrzutowiec, to... 8) Quote
Hanna R. Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 MAREK JUREK MARSZAŁKIEM SEJMU...... :evilbat: :evilbat: LEPPER WICE .... :evilbat: :evilbat: :evilbat: Waszko ? Co robić ?? Idę spać. Dobranoc Quote
malawaszka Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][b]MAREK JUREK MARSZAŁKIEM SEJMU...... :evilbat: :evilbat: LEPPER WICE Maga i tu masz odpowiedź jaka to ja będe bogata z takim rządem 0X więc bye bye olbrzymku :cry: Hanka nie wiem co robić :bigcry: Quote
Alicja Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='HankaRupczewska']MAREK JUREK MARSZAŁKIEM SEJMU...... :evilbat: :evilbat: LEPPER WICE .... :evilbat: :evilbat: :evilbat: Waszko ? Co robić ?? Idę spać. Dobranoc Czy to żart :evilbat: czy zajedwabista rzeczywistość :evil: O matko jak mi niedobrze ..... Quote
Maga100 Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Waszko, nic straconego, wyjdź za bezrobotnego rolnika i urodź piatkę bachorków, a bedziesz klasą uprzywilejowaną :evilbat: Quote
Alicja Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Maga100 napisał(a):Waszko, nic straconego, wyjdź za bezrobotnego rolnika i urodź piatkę bachorków, a bedziesz klasą uprzywilejowaną :evilbat:kurde to ja mam przechlapane .Chłop bez ziemi :evil: dzieciów słownie jeden i do tego za chwilę nie dzieć :evil: narzędzia do prokreacji :oops: do generalnego remontu :lol: :lol: i do tego jeszcze Astman na stanie posiadania :roll: Quote
LAZY Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 Maga100 napisał(a):Waszko, nic straconego, wyjdź za bezrobotnego rolnika i urodź piatkę bachorków, a bedziesz klasą uprzywilejowaną :evilbat: I to jest mysl! :D Quote
anushka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] :lol: wypipkuj migiem :lol: Quote
LAZY Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='Alicjarydzewska'] zajebista wypipkuj migiem :lol: Samo się nie wypipkowało? :o Quote
Alicja Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 [quote name='LAZY'][quote name='Ania-k'][quote name='Alicjarydzewska'] zajebista wypipkuj migiem :lol: Samo się nie wypipkowało? :osiem napisało poprawnie :lol:aż dziwne sama musiałam korektę wprowadzić 8) Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 eeeee przepraszam ze tak skromnie zapytam czy Luneta byla na wyciaganiu lap ze taka wielka sie stala :lol: Quote
malawaszka Posted October 26, 2005 Author Posted October 26, 2005 przy obcinaniu była niegrzeczna to musieli ją przywiązać za łapy i tak się wyciągła :evilbat: Quote
dbsst Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 malawaszka napisał(a):przy obcinaniu była niegrzeczna to musieli ją przywiązać za łapy i tak się wyciągła :evilbat: hahahahhahahahahahahhahah no tak tego sie mozna bylo po waszce spodziewac hahahaha ze da z Lunetki zrobic Lunete zeby tylko miec olbrzyma hahahahaha Quote
Ka-ka Posted October 26, 2005 Posted October 26, 2005 MAREK JUREK MARSZAŁKIEM SEJMU...... LEPPER WICE .... Waszko ? Co robić ?? Idę spać. Dobranoc :o :o :o ło Matko.....a ja tak się zasiedziałam w wirtualnym świecie, że zapomniałam o realnym i nie słuchałam żadnych wiadomości..... to mnie załamałyście...... :roll: Quote
asher Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 [quote name='HankaRupczewska']MAREK JUREK MARSZAŁKIEM SEJMU...... :evilbat: :evilbat: LEPPER WICE .... :evilbat: :evilbat: :evilbat: Waszko ? Co robić ?? No jak to co??? Wziąć popcorn I colę :pepsi: Rozsiąśc się wygodnie I podziwiać ten spektakl 8) :lol: Quote
anushka Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 a ja się dopiro dzisiaj dowiedziałam,że Lepper ma takie stanowisko a nie inne...loooodzie ratunku... :o :o w jakim kraju ja żyję????masakra... :evil: :evil: :evil: Quote
Recommended Posts