Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie ma Esty już od 23 marca :( Ania jej szuka cały czas, wiesza ogłoszenia, zaczepia ludzi, daje nr telefonu, była widziana w Dobrej szczecińskiej, jezu... nie wyobrażam sobie co przeżywa Ania i co przeżywa Esta :(

Posted

[quote name='Saththa']Udostepnię na fb ogłoszenie... ton ie daleko mnie...[/QUOTE]

no własnie tak sobie o Tobie pomyślałam... może jakimś cudem... przypadkiem... a jeśli nie Ty to Twoi znajomi?

Posted

nie robiłam wydarzenia tylko udostępniajcie zdjęcia z informacją:
[url]http://www.facebook.com/photo.php?fbid=381571925207755&set=a.174072179291065.35469.106101606088123&type=3&theater[/url]

chyba, że ktoś zrobi wydarzenie

Posted

Nie mogę poskładać myśli. Czuje się strasznie ....
Esta zaginęła jak już się zaczynało robić ciemno. W pobliżu nie ma domów. W nocy był przymrozek. Szła, szla aż położyła się i umarła... Wetka mi powiedziała jak to wygląda -pies w tym wieku nie trzyma już temperatury, kładzie się, temperatura ciała spada, zasypia, serduszko przestaje bić i umiera ...
Zabiłam ją ... Nie wiem jak będę z tym dalej żyć. Z ta świadomością, ze umarła sama ...

Posted

Anka
w zadnym wypadku jej nie zabilas
i mysle ze to tez zaden przypadek ino poprostu przyszedl jej czas, umarla tak jak chciala do konca szczesliwa i w miare zywotna, byla na spacerze i zasnela wiele psow wlasnie tak chce zakonczyc swoje zycie.
moge wiele opowiedzic o roznych formach odejscia ale ja jestem przekonana ze wlasnie tak jak odeszla Esta to najlepsze co moglo ja spotkac i wcale nie czula sie samotna bo przeciez byla z toba na spacerze ino sie deczko zdrzemnela .

mimo wszytsko bardzo wspolczuje ze zostalas bez niej

Posted

jak się chrzani to po całości...

Tomi wraca z adopcji
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/217938-Tomi-mix-sznaucera-8-miesi%C4%99czny-szalony-pies-szuka-domu?p=18925831#post18925831[/url]

czy Wam też nie działają subskrypcje, zaawansowana edycja, w ogóle panel użytkownika??!! czy tylko ja mam takie szczęście?! nie mogę się po dogo poruszać bez subskrypcji, nic nie mogę znaleźć no masakra...

Posted

u mnie to samo, Fuks mi sie zgubil, nic tam nie moge napisac a on sle pozdrowienia.....Kredka mi wysiadla....ehhhhh....musze sobie wasze mailowe adresy zapisac zeby mi sie przypadkiem wszystko nie zgubilo........
malawaszko, pieniazki za jaja bede mogla wyslac z Wroclawia w srode.....przepraszam, nie mialam innej mozliwosci....przywioze tunel :)....