Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']co się stało????[/QUOTE]

Nooooo tak jak dyskusja o tarzaniu się po dywanie z wywioeczonym jęzorem nie ejst dziwna...
Tak fakt ze To Ty masz się tarzac a Kaśka mocno chce zdjęcie mnie troche przeraziła :evil_lol:

Posted

ostatni raz powtarzam, mnie nie zależy na tym żeby się Ona tarzała, tylko chcę zobaczyć jak zalega na podłodze z wywalonym jęzorem! :errrr:
i ja sobie tego nie wymyśliłam, żeby nie było, że to jakaś moja fantazja... Wasia sama pisała, że takie coś zaszło, ino w innym wątku! a ja chce to zobaczyć :grins:

Posted

nie chce mi się szukac gdzie to było ale coś mi się widzi, że kolezanka Dżambi sobie coś przeinaczyła bo chyba pisałam, że LEŻĄ - oni leżą, a nie leżymy, a wspólnie się tylko tarzaliśmy w trawie :D a nie po dywanie bo takowych nie posiadam :D

Posted

Tobie sie nie chce, ale mi sie chce :p, u Dżiordżia to było ... a było tak:

[quote name='malawaszka']właśnie wróciliśmy z bezaparatowego spaceru - czadowo było [B]tarzaliśmy sie w trawie wszyscy :D a teraz jęzory wiszą do ziemi i pokładają się na płytkach[/B] :D[/QUOTE]

no i mi wyszło, że jęzory Wam sie wszystkim pokładają na płytkach ha!:eviltong:

:hmmmm: ... niewykluczone, że troche nie tak odczytałam...

ale widok mógłby być piękny :megagrin:

Posted

[quote name='malawaszka']nie chce mi się szukac gdzie to było ale coś mi się widzi, że kolezanka Dżambi sobie coś przeinaczyła bo chyba pisałam, że LEŻĄ - oni leżą, a nie leżymy, a wspólnie się tylko tarzaliśmy w trawie :D a nie po dywanie bo takowych nie posiadam :D[/QUOTE]

nic podobnego;napisałaś:"kiedyś na pewno :-D właśnie wróciliśmy z bezaparatowego spaceru - czadowo było [B]tarzaliśmy si[/B]e w trawie wszyscy :-D a [B]teraz jęzory wiszą do ziemi i pokładają się na płytkach[/B] :-D"

nie ma,że to ONI leżą

Posted

hahahha no rzeczywiście widok pokładających się po płytkach jęzorów mógłby być piękny :roflt:

no ja cie... człowiek co chlapnie nota bene "jęzorem" i już nic się nie ukryje, nigdzie :evil_lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']jak zacytowałaś z innego wątku??[/QUOTE]

zwyczajnie, zaznaczyłam całośc z cytatem kopiuj wklej i już :)

[quote name='zerduszko']Jambi masz dziwne fantazje :lol:[/QUOTE]

pfff... sie uprasza o dokładne czytanie :obrazic: .... zacytować? :grins:

Posted

proszsz:

[quote name='jambi']ostatni raz powtarzam, mnie nie zależy na tym żeby się Ona tarzała, tylko chcę zobaczyć jak zalega na podłodze z wywalonym jęzorem! :errrr:
i [B]ja sobie tego nie wymyśliłam, żeby nie było, że to jakaś moja fantazja[/B]... Wasia sama pisała, że takie coś zaszło, ino w innym wątku! a ja chce to zobaczyć :grins:[/QUOTE]

post numer czterdzieścitysięcydwieściesześćdziesiąttrzy w tej szacownej galerii :grins:

Posted

[quote name='malawaszka']Dziewczyny macie gdzies w pamięci tą stronę z rozrysowanym strzyżeniem sznupa? nie mogę tego znaleźć :modla:[/QUOTE]

wstań już z tych kolan :p