beria Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Brawo, brawo, brawo :multi: :multi: :multi: Piękne fotki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Dzień Dobry - zaraz wyruszam na wichurke - miałam jechać do Pysiowej ale nie pozwoliła mi opalać cycków u siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc jadę na swoją wichurke :diabloti: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name='malawaszka']Dzień Dobry - zaraz wyruszam na wichurke - miałam jechać do Pysiowej ale nie pozwoliła mi opalać cycków u siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: więc jadę na swoją wichurke :diabloti::razz:o masz ...a mnie ciągnęła do sia ale warunków opalania nie podała...weź może uważaj co by skórka nie poschodziła;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 malawaszka napisał(a):miałam jechać do Pysiowej ale nie pozwoliła mi opalać cycków u siebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :roflt: Będą fotki? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 ożeszwmorde ale miaam dzionek :mdleje: myślałam, że poza uzgodnieniem z OD dalszego gryplanu dot pracy troszkę odpocznę, poleżę, pobyczę się w ciszy i spokoju wiejskim... przyjeżdżam a moja siostra z uśmiechem oznajmia mi, że niedlugo przyjadą jej znajomi - 3 małżeństwa...... którzy mają w sumie 4 dzieci + Oliwia + LUNA do tej pory nie mogę dojść do siebie - to był najnowszy hollywoodzki horror pt. "Dom pełen dzieci" dzieci były WSZĘDZIE!!!! wiek od 2-5 lat - demolowały basenik, podwórko, samochody, dom - WSZYSTKO!!!! mniejsza o to jak robiły to zgodnie i wszystkie w jednym miejscu - ale bywało, że kłóciły się o zabawki, o samochody, o..... i nagle rozbiegały się we wszystkie strony nie wiem kiedy dojdę do siebie ... Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:koffam cię waszeczko i współczuwam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 oooo Wasia lacze sie z toba w bolu..... cudne foty.... Quote
aga1215 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Witaj Wieczorowa Porą :loveu: Czy to gołąb pocztowy?????????????? ;) :buzi: btw -Jaki aparat nabyłaś??? Quote
Vectra Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 O Waszko mała jaki uroczy dzionek spędziłaś :loveu: dzieci są takie urocze :loveu: NIGDY NIE BĘDĘ MIEĆ DZIECI wole milion Franów :diabloti: no to pstryk pstryk ;) Quote
malawaszka Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 ohhh dziękuję za współczucie :lol: od razu mi lepiej :evil_lol: Aguś - aparacik to nikon d70s :loveu::multi::multi::multi: wczorajsze drugie foty :razz: kocia mafia :diabloti: hatorrrrrrr Quote
malawaszka Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 i Matka Chrzestna Kociej Mafii :diabloti: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 wow cudne te kociarskie fotasonki:loveu::loveu::loveu: udał ci się aparacik oj udał Quote
Vectra Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 a Ty nie chciałaś kupić lustrzanki :mad: :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Vectra napisał(a):a Ty nie chciałaś kupić lustrzanki :mad: :diabloti: chciałam chciałam, ino nie chciałam jej tak długo spłacać :roll: no ale cóż rozsądek wysłałam na wakacje i kupiłam :diabloti: Quote
Vectra Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 malawaszka napisał(a):chciałam chciałam, ino nie chciałam jej tak długo spłacać :roll: no ale cóż rozsądek wysłałam na wakacje i kupiłam :diabloti: rozsądkowi też się należy :diabloti: mam nadzieje że oba nasze rozsądki dobrze się bawią :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 oczywiście, że po dniu dzisiejszym nie może zabraknąć zdjęć dzieci :evil_lol: Olka jeszcze szczęśliwa - cały basen dla siebie:evil_lol: czy ja dobrze słyszałam, że mają jakieś dzieci przyjechać? jeny muszę zabawki pochować Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a dziecka gdzie:eviltong: Quote
Alicja Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 :multi::multi::multi:super......podziwiam..... http://img513.imageshack.us/img513/856/dsc0120hq3.jpg Quote
malawaszka Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Zosia Luna która miała pełne łapy roboty przy pilnowaniu, żeby nikt nie zjadł za dużo :mad: Kuba Oliwia pilnuje swojej piłki :evil_lol: Quote
Recommended Posts