Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foty jak zwykle rewelacyjne - ach, te rozwiane w pędzie brody! Uwielbiam, jak coś się dzieje, a u Was zawsze wesoło. Ruda chyba towarzystwo tak nakręca.

U nas mała próbuje zaczepiać do zabawy, ale duże patrzą jak na UFO i nie reagują. Nudy. Nawet nie chce mi się zabierać aparatu na spacery (Grace po kolejnym zabiegu na palcu, to oklapła, a Honda nie wie, jak się zabrać za zabawę z mikrusem, Tajga od zawsze spokojna)

Poczochraj Grace!

Chciałam polubić fotu a tu info,że przekroczyłam dzienny limit jak to było pierwsze dzisiaj :comp26:    :talker:

• Upvote 1
Posted

Poczochraj Grace!

Chciałam polubić fotu a tu info,że przekroczyłam dzienny limit jak to było pierwsze dzisiaj :comp26:    :talker:

Bo juz wyczerpałaś na cały rok buhahahahaha, niemożliwa jesteś

• Upvote 2
Posted

polubiam Wasze posty i czekam kiedy przekroczę limit :p

marako RÓB FOTY!!!! widok takiego szkrabika między gigantami jest JEDYNY niepowtarzalny i MEGA zarąbisty! nawet jak tylko stoją obok siebie :)

Zdrowia dla GRACE!

• Upvote 3
Posted

polubiam Wasze posty i czekam kiedy przekroczę limit :P

marako RÓB FOTY!!!! widok takiego szkrabika między gigantami jest JEDYNY niepowtarzalny i MEGA zarąbisty! nawet jak tylko stoją obok siebie :)

Zdrowia dla GRACE!

Popieram!!!!!

Posted

Rób foty bo potem ogląda sie to cudnie! Ja nieustannie wracam to zdjęcia małej Zdziry jak rzuciła pod nogi Zmorce zabawke i patrzy na nią  mówiac: " No spróbuj Duża, spróbuj zabrac! Zobaczysz wtedy co potrafię" :megagrin:  Szkit wtedy ważył coś koło 2-3 kg :laugh2_2:

Posted

Królewicz Dropsiewicz jak zawsze najcudniejszy!

No i safijka... ona jak skrzat może i najpiękniejsza nie jest ale ma takie ogromne ciepło w sobie!

nie jest taka jak Skrzat bo nie da się jej głaskać czy tulić bez obrażeń - świra dostaje...

Posted

Wasia proszę o odpowiedź na moje pytanie o Rudą :P

zawsze taka jest :nonono2:

ruda na zdjęciach wygląda jakby była wprost stworzona do życia w stadzie psów.

czasem myślę że najlepiej by jej było jako jedynaczce królującej bo teraz to wiecznie pilnować musi żeby przypadkiem któryś nie dostał więcej/lepiej/etc...

Posted

zawsze taka jest :nonono2:

czasem myślę że najlepiej by jej było jako jedynaczce królującej bo teraz to wiecznie pilnować musi żeby przypadkiem któryś nie dostał więcej/lepiej/etc...

Nooo przeca jest jedynaczką  ..J   :-D

• Upvote 1
Posted

Ja tutaj..... Bo tu więcej ludziów bywa.  Trzymajcie za nas jutro kciuki bo mamy baaaaaaaardzo ważną wystawe ;)  Zdzira będzie się lansować. No i proszę zamówić dla nas pogodę!

Posted

Ja tutaj..... Bo tu więcej ludziów bywa.  Trzymajcie za nas jutro kciuki bo mamy baaaaaaaardzo ważną wystawe ;)  Zdzira będzie się lansować. No i proszę zamówić dla nas pogodę!

Trzymam :happy1:

..a Wy trzymajcie za moją córę Izę  ..i jej Zosię, która w poniedziałek przyjdzie na świat. :smile:

Posted

O matko!!!! To JUŻ??!!

Iza!! MUSISZ- rozumiesz? -MUSISZ mi przysłać MMSa z Zosią i napisać wszystko. Tak jak wtedy ;)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa     no teraz to mi wyparowała myśl o wystawie :happy1: :thumbs: :eek2: :drinking: Zosia- śliczne imie :klacz: 

Posted

O matko!!!! To JUŻ??!!

Iza!! MUSISZ- rozumiesz? -MUSISZ mi przysłać MMSa z Zosią i napisać wszystko. Tak jak wtedy ;)

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa     no teraz to mi wyparowała myśl o wystawie :happy1: :thumbs: :eek2: :drinking: Zosia- śliczne imie :klacz:  Zuzia i Zosia :)

Posted

O matko!!!! To JUŻ??!!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa     no teraz to mi wyparowała myśl o wystawie :happy1: :thumbs: :eek2: :drinking: Zosia- śliczne imie :klacz:  Zuzia i Zosia :)

Posted

Widać,że Pysia się już urżnęła,bo nastukała tych postów  :roflt:

A pisała na Ciebie :eviltong:

Trzymam kciuki za wszystkich i za wszystko, aby się ułożyło po waszej myśli.

Posted

O matko! Ale ja to chociaż mam powód! Dopiero co Iza mówiła ze znowu zostanę ciocią a to już na dniach!  A Zuzia jak się urodziła to dostałam SMSa ze zdjęciem i opisem ile i jaka długa itd :) I leciałam na dogo informować :)  I znowu zostanę ciocią ślicznej Zosi :loveu: