Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']cześć chudzieńka Gosiu :loveu: :loveu: :loveu: ja jeszcze nie całkiem chudzieńka ;)[/quote]ja tym bardziej (nie przesadzaj) ... chwilowo mam zastój :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Nugatowa no chyba Cię bóg op[B]ó[/B]ścił :crazyeye: SSmanka i Bolszewik :shock: ja chcę żeby one się kochały więc musi być jakiś inny fuhrer :evil_lol:[/quote]

A może Putin :grins:

Posted

[quote name='malawaszka']Adolf sięlepiej woła :evil_lol: :diabloti:[/quote]
Buahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Adolf komm hier so fort :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Waszka nazwij go STALIN :evil_lol:[/quote]
Nie czytałas że Monika chce mieć spokój w domu? Stalin i Sssmanka?? :shake::shake::shake::evil_lol: Toż to wojna światów :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahahahaha Pysia kocham cie misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:[/quote]
:B-fly::B-fly::B-fly:

Posted

[quote name='Pysia']Nie czytałas że Monika chce mieć spokój w domu? Stalin i Sssmanka?? :shake::shake::shake::evil_lol: Toż to wojna światów :diabloti:[/quote]
wojan to miala byc miedzy ssmanka a bolszewikiem.
a tu masz ssmankę i dowódcę :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahahhaha już sobie wyobrażam jak byłabym spalona wśród czernydzomaniaków jakbym CZARNEGO TERIERA ROSYJSKIEGO Adolf nazwała :roflt: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Przecież piszę ze HITLER miałoby większy rozdźwięk :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Nadal uważam że przebiłam Was wszystkie :B-fly:[/quote]

hahahaha tylko w IV RP długo bym nie pożyła z takim psem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zara by mnie do lochów wtrącili za zdrade stanu albo inne takie :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha tylko w IV RP długo bym nie pożyła z takim psem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zara by mnie do lochów wtrącili za zdrade stanu albo inne takie :diabloti:[/quote]
Zagłębie to nie RP tylko OH :diabloti: Jesteś bezpieczna :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Nugatowa no chyba Cię bóg op[B]ó[/B]ścił :crazyeye: SSmanka i Bolszewik :shock: ja chcę żeby one się kochały więc musi być jakiś inny fuhrer :evil_lol:[/quote]
[quote name='Pysia']Adolf komm hier so fort :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Buhahahaha :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

albo w ramach przyjaźnie Rusko - niemieckiej HELMUT

Helmut nie jedz pani pani jest niedobra

Halmut uspokój sie to dziecko napewno potrzebuje ręki

HELMUT NOGA ale moja a nie dziadka

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

mocne i stanowcze imie :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']Weszeczko pasuje Ci niufek do bluzeczki :loveu:
a Oliweczka do rączki

a rusek to musi byc WANIA :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote][B][I]Iwan , Saszka.....Wołodia
[/I][/B]

Posted

[quote name='dbsst']albo w ramach przyjaźnie Rusko - niemieckiej HELMUT

Helmut nie jedz pani pani jest niedobra

Halmut uspokój sie to dziecko napewno potrzebuje ręki

HELMUT NOGA ale moja a nie dziadka

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

mocne i stanowcze imie :evil_lol:[/quote]
Dziecko ...Chyba jesteś lepsza od mojego Sig heil :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: