Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='megii1']Fotki doszły, ja z kolei wysłałam je do Idusiek, która obiecała, że dziś zrobi dziewczynkom wyróżnione allegro:)[/QUOTE]

Widziałam to allegro robione w listopadzie (odnośnik na pierwszej stronie)- wystawiła Selenga czy jakoś tam :)- jest naprawdę świetnie zrobione i ja bym je po prostu wznowiła, tyle, że można pozamieniać zdjęcia na te nowsze...

Posted

[quote name='JOHANNALIND']Widziałam to allegro robione w listopadzie (odnośnik na pierwszej stronie)- wystawiła Selenga czy jakoś tam :)- jest naprawdę świetnie zrobione i ja bym je po prostu wznowiła, tyle, że można pozamieniać zdjęcia na te nowsze...[/QUOTE]

Ale mi miło Aga , ze sie spotkałyśmy na wątkach. Kochana jesteś ,że zajrzałas do M@P one takie slodkie.

Posted

[quote name='megii1']Obiecane allegro dla dziewczynek:)

[URL="http://allegro.pl/meggi-i-peggi-2-suczki-szukaja-wspolnego-domu-i1392474366.html"][B][URL="http://allegro.pl/meggi-i-peggi-2-suczki-szukaja-wspolnego-domu-i1392474366.html"]http://allegro.pl/meggi-i-peggi-2-suczki-szukaja-wspolnego-domu-i1392474366.html[/B][/URL][/URL][/QUOTE]
Dzięki megii za allegro:loveu: Pamiętajcie, jest tylko na 9 dni. Moze należało dodać, że dowieziemy suczki w każdy zakątek Polski..nie wiem.
Czy to było płatne allegro?

Posted

[quote name='danka4u1']Dzięki megii za allegro:loveu: Pamiętajcie, jest tylko na 9 dni. Moze należało dodać, że dowieziemy suczki w każdy zakątek Polski..nie wiem.
Czy to było płatne allegro?[/QUOTE]

Nie:) to prezent ode mnie wykonany przez Idusiek.

Posted

[B][COLOR=red]:loveu:Ślicznie dziękujemy:loveu:[/COLOR][/B] megii, pomóż mi wysyłać zaproszenia na wątek i prośbę o deklaracje. Padam , wysyłam , a jak widzisz mnóstwo pracy jescze przed nami, a do domku droga daleka...

Posted

Zgłaszam 20zł stałej deklaracji! Urocze są sunie. Przegrzebywałam się przez cały wątek:)) Szkoda, że takie śliczne "siostrzyczki" nie mają DS:(

Właśnie zauważyłam, że na Facebooku jest ich wątek. Trzeba tam ogłosić o zbieraniu deklaracji:) Może jakiś chętny się znajdzie...nawet jednorazową:)

Posted

[B]Dzięki za deklarację, wielkie dzięki[/B]:loveu::loveu: Jak załozycielka wątku i nasz skarbnik Angel przybędzie na wątek, poda Ci nr konta.
Badź z nami i poczytaj sobie watek. Zobacz, jakie piękne zdjęcia mają sunie. Tylko domu brak ...

Posted

[quote name='megii1']Do wielu nie powysyłam ale postaram się pomóc....[/QUOTE]

Bo ja mam jedną taką osobę... ale nic nie obiecuję:) opowiem po prostu o suczkach. Ale możesz mi też wysłać tekst na pw.

Posted

[quote name='piove']A na facebooku nie spytać o deklaracje?:)[/QUOTE]
Pewnie, ze tak, piove:loveu:. Ja tam poruszam sie jak dziecko we mgle, ale jesli Ty umiesz, to bardzo prosimy:loveu::loveu:

Pisałśmy równocześnie. Widzisz, jak dwupak łączy ludzi. Buziaki od watkowych ciotek.

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Odwiedzam Was dziewczynki :multi:...

Danka, tak jak pisałam powyżej potrzebuję kogoś z Paypal (zwykłe konto nie pomoże) :shake:[/QUOTE]
[COLOR=red][B]Ciotko, posyłam Ci na pw to konto. Buziaki od dwupaku i od nas i jak najlepszego Nowego Ro[/B]ku[/COLOR]:loveu::loveu:

Posted

[quote name='danka4u1'][COLOR=red][B]Ciotko, posyłam Ci na pw to konto. Buziaki od dwupaku i od nas i jak najlepszego Nowego Ro[/B]ku[/COLOR]:loveu::loveu:[/QUOTE]

Dzięki wielkie :multi: - przelew (120 zł - za 6 miesięcy) poleciał...Lepszego Nowego Roku 2011 życzę Tobie i wszystkim dobrym dogomańskim duszyczkom :loveu::loveu::loveu:
A dwupakowi - cudownego domku stałego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

przykro mi, ale dobrzucić się nie mogę, ponieważ mój pies ostatnio choruje i biegam z nim po wetach, ale trzymam kciuki, by tym rozkosznym suniom udało się znaleźć domek :)

Posted

[quote name='faith35']przykro mi, ale dobrzucić się nie mogę, ponieważ mój pies ostatnio choruje i biegam z nim po wetach, ale trzymam kciuki, by tym rozkosznym suniom udało się znaleźć domek :)[/QUOTE]

witam, chwile mnie nie bylo a tu tyle dobrych serduszek sie zjawiło :) kurcze mam tylko I post.. bo wątek został mi przekazany... gdzie tu pisac te wpłaty ? może ogółem na czerwono zaznaczam dekl st ? hmmm.. coś wymyśle :loveu: