danka4u1 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [B]:multi:[COLOR=red][SIZE=3]Witajcie w krainie Meggi i Peggi[/SIZE].[/COLOR] :multi:Dziś święto i tylko wirtualnie można odwiedzać pieski. Wykorzystajmy to, bo zaden urząd nie zabroni nam tego.[/B] [quote name='Angel']danusiu..niestety nie możemy chodzić w wolne dni..urząd nasz stwierdził, że wolontariat może byc tylko i wyłącznie w soboty :( także dopiero w sobote będe. [B]Porobię fotkiii[/B].[/QUOTE] Czekamy Angel na piękne- jak zwykle- fotki naszych ulubienic. I na relację z ich zycia. [quote name='Szyna13222'][B]Angel, w piątek też można przyjść do schronu[/B] Ja:) w pt jadę do azorka[/QUOTE] Może uda Ci się odwiedzić M&P w piątek. :multi: Mizianka dla Azorka:loveu::loveu: Świętujcie dziewczyny i wpadajcie z wizyta do psiaków. Miłego wypoczynku.:loveu: :multi::loveu: Quote
Angel Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 postaram się jutro pójść.. ale nie obiecuje na 100%, jednak w sobote ide na 1000000000% !! :D:D Quote
danka4u1 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 A ja obiecuję, ze dziś przegonię lenia i ostatecnie wyszukam rzeczy na bazarek rzeczy na bazarek. Oj, bedzie się działo, leń to potęga,ale dla dwupaku wszystko. Quote
Olena84 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Hehe Danusiu Azorek to nazwa schroniska, chyba ze i tak piesek tez tam jest;o. Pozdrowionka dla m&p, dzis konczy sie allegro, to ja daje 20zł, czy wysylacie Selendzie, wtedy te 20zl przeznacze na taka sunie co to na jakis czas tylko w dt moze byc. Quote
danka4u1 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='Olena84']Hehe Danusiu Azorek to nazwa schroniska, chyba ze i tak piesek tez tam jest;o. Pozdrowionka dla m&p, [B]dzis konczy sie allegro,[/B] to ja daje 20zł, czy wysylacie Selendzie, wtedy te 20zl przeznacze na taka sunie co to na jakis czas tylko w dt moze byc.[/QUOTE] Hehehe, Azorka i tak pozdrawiam; niech wszystkie Azorki dobrze się mają.. Co z allegro; jakos mi się pokręciło..i Azorki i allegra Quote
Angel Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 ja moge te 20 zł wysłać z funduszy P&M :) Selenga-wyślij mi nr konta i dane do przelewu na allegro wyróżnione :) no i caromino zapraszamy cie tu...abys odpowiedziała na pytania związane z ogłoszeniem w gazecie. Quote
danka4u1 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Angel']ja moge te 20 zł wysłać z funduszy P&M :) Selenga-wyślij mi nr konta i dane do przelewu na allegro wyróżnione :) no i [B]caromino zapraszamy cie tu...abys odpowiedziała na pytania związane z ogłoszeniem w gazecie[/B].[/QUOTE] Dobranoc Meggi i Peggi i wszystkie cioteczki. Quote
danka4u1 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ciotki, zaczynamy dzień!! Przybywac na wątek- dwupak czeka!!! Quote
Angel Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 jutro bd u dziewczynek :) będa nowe fotki !!! Quote
Diora Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 koniecznie wstaw nowe fotki dziewczynek :) Quote
danka4u1 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [SIZE=3][COLOR=red][B][U]Dwupak w niebezpieczeństwie!!!![/U][/B][/COLOR][/SIZE] :mad::mad:[COLOR=black][B]Nikt tutaj nie bywa!!!:mad::mad:[/B][/COLOR] [B][COLOR=red]Biedne psiaki[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]opuszczone przez wszystkich...[/COLOR][/B] [quote name='Angel'][B]ja moge te 20 zł wysłać z funduszy P&M :) Selenga-wyślij mi nr konta i dane do przelewu na allegro wyróżnione :) no i caromino zapraszamy cie tu...abys odpowiedziała na pytania związane z ogłoszeniem w gazecie[/B].[/QUOTE] Oglądałam super allegro dwupaku. Niestety wczoraj zostało zakończone... [quote name='Angel'][B]carominoo... zaglądaj do nas ![/B] :)[/QUOTE] .....i powiedz, co z tym ogłoszeniem w metrze... [quote name='danka4u1']Ciotki, zaczynamy dzień!! [B]Przybywac na wątek[/B]- dwupak czeka!!![/QUOTE] :shake:Plon ostatnich dni...pusto, głucho, dwupak czeka.....:shake: [B]Angel, wysyłam Ci trochę różnosci na bazarek. Zobaczysz, co się nada. Myslałam, ze jest tego więcej...:shake:[/B] Quote
Olena84 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Danka idz wreszcie spac, bo mnie zdenerwowalas, tym dwupakiem w niebezpieczenstwie! Quote
danka4u1 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ot moc reklamy ...o to chodziło tzn o zdrowa adrenalinkę Quote
Olena84 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Ale nie mozna tak traktowac ludzi o 1.30 w nocy! Quote
danka4u1 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [B][COLOR=red]Ludzie o 1.30 w nocy śpią , albo ryzykuja zawał wchodząc na dogo[/COLOR][/B]. Wybór należy do Ciebie i...jesteś tego warta ( by miec mozliwość wyboru) Quote
xxxx52 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Wtrace sie z zapytaniem ,co sie stanie jak jakis "burak"wezmie ktoregos psa do budy i zakuje lancuchem? Quote
dara9 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [quote name='danka4u1'][SIZE=3][COLOR=red][B][U]Dwupak w niebezpieczeństwie!!!![/U][/B][/COLOR][/SIZE] :mad::mad:[COLOR=black][B]Nikt tutaj nie bywa!!!:mad::mad:[/B][/COLOR] [B][COLOR=red]Biedne psiaki[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]opuszczone przez wszystkich...[/COLOR][/B] [/QUOTE] Jak tak można ludzi stresować?? Miałam Metro w ręce ale nigdzie nie było cen ogłoszeń, był tylko nr pod którym ogłoszenia się zamawia:shake: Quote
Angel Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 jestem jestem :) jak widac apel danki zadziałał bo od razu troche ludzi jest :) ide dziś do dziewczynek ale to troche później bo teraz caly czas pada.. ok danko to czekam na paczke :) Quote
danka4u1 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 [B][SIZE=3][COLOR=red]:multi::multi:JESTEM RADOSNY I SZCZĘŚLIWY[/COLOR][/SIZE][/B] :multi::multi:[B]-------przybyła do mnie[/B] [B]Angel i mnóstwo cioteczek:multi:[/B] Witajcie " z rana"- sprzatać, odwiedzać pieski jak kto może - w realu i wirtualnie, na bazarki po zakupy. Zaczynamy pracowitą sobotę. Święto już sie skończyło:shake::shake: [B]Angel,[/B] paczka musi " nabrać mocy urzędowej" poczte mi zamknęli przed nosem... [B] Caromino[/B], odwiedź nas i dwupaka; Angel prosiła o bliższe dane do metra. Szkoda czasu... [B]Selengo,[/B] odezwij się. Podaj nr konta na dalsze allegro dla M&P, bo poprzenie skończyło sie dwa dni temu. [B] :loveu::loveu:Życzę wszystkim miłego dnia i czekamy na relację Angel ze schronu i może zdjęcia psiaków[/B].:loveu::loveu: Quote
Angel Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Hej. Właśnie wróciłam ze schronu :) Co chwila padało, dziewczyny strasznie przemoczone i brudne :( Ale o nie oznacza że nieszczęśliwe ! bo jak tylko je wyrwałam z wybiegu to poszłyśmyy na długi sacerek, szalały jak zawsze :) Obskakiwały mnie i domagały się pieszczot :) Kilka fotek mam ale kiepskiej jakości-bo robione telefonem. Poźniej wstawie :D Quote
danka4u1 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 A u nas cieplutko, słońce..przemoczony i brudny pies nie oznacza nieszczęśliwego. Mój Oskar najbardziej lubi kałuże, deszczów nie zauważa...fakt, potem jest myty i suszony, a biedny dwupak..... Zamieść Angel te zdjęcia. Ucieszysz nasze oczy. Moze jeszcze będzie ładna, jesienna pogoda i zrobisz lepsze zdjecia. Quote
Angel Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 foteczki częśc 1 :) (tylko sa naprawde słabej jakości- bo dziewczyny ciągle w ruchu i tel robione sa foty) [IMG]http://i51.tinypic.com/oqf2xf.jpg[/IMG] [IMG]http://i51.tinypic.com/2w2pugo.jpg[/IMG] [IMG]http://i52.tinypic.com/2ujh3rm.jpg[/IMG] [IMG]http://i55.tinypic.com/dwbbk6.jpg[/IMG] Quote
Angel Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 zdjęć część 2 : [IMG]http://i53.tinypic.com/142hdlz.jpg[/IMG] [IMG]http://i54.tinypic.com/6xrtsj.jpg[/IMG] [IMG]http://i55.tinypic.com/28v3oz4.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts