Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój zywot podniebny- pozwolę sobie trawestować takiego jednego;)-[B] to żebranie.[/B] Zbieram siły, myslę nad zredagowaniem tekstu, bo mam taki zwyczaj, że piszę trochę o psiaku-:evil_lol: wersja długa i krótka:evil_lol:- ale najpierw oczywiscie musimy rozeznać się we finansach, chociaż kochanej kasy dla naszego znów dwupaku nigdy za dużo....
Miło, ze Meggi zadbana i bardzo miło, ze tak się cała akcja szczęślwie zakończyła.
Powtarzam: [B]Ula, [/B]dzięki[B], wielkie dzięki.[/B]

Posted

i pewnie znów trzeba zmienic tytuł wątku i pierwsze posty

zastanawiam się może wysłać pw do wszystkich naszych darczyńców co okroili stawkę do połowy zgodnie ze wskazaniem
czy mogą powrócić do podwojonej sumy?

Posted

[quote name='margaret']i pewnie znów trzeba zmienic tytuł wątku i pierwsze posty

zastanawiam się może wysłać pw do wszystkich naszych darczyńców co okroili stawkę do połowy zgodnie ze wskazaniem
czy mogą powrócić do podwojonej sumy?[/QUOTE]
Gdybyś mogła rzucić okiem na te deklaracje i wysłać prośby o ewentualny powrót do poprzedno deklarowanej kwoty...

Posted

[quote name='ULKA12']To macie na dobry początek :-)
[video=youtube;qAuv7ZozqV4]http://www.youtube.com/watch?v=qAuv7ZozqV4&feature=youtu.be[/video][/QUOTE]
jak dobrze je widzieć razem szczęśliwe:)

Posted

[quote name='ULKA12']Ja Klementynce chcę osobny filmik zrobić ale ona najlepiej w domu wychodzi i muszę najpierw posprzątać:evil_lol:[/QUOTE]

ooo to grubsza sprawa :evil_lol: jak już wpadniesz w szał sprzątania to weź do mnie zajrzyj :D

Posted

Prosimy o jeszcze!!!!:multi: Jeszcze filmiki z M&P nawet w [I]nieposprzątanym terenie:evil_lol:[/I] miło je widzieć razem, miło mieć świadomość, że Meggi nic nie grozi, bo w tamtym domu nic nie było pewne, ale najmilej byłoby, żeby znalazły dom- razem :multi:
Wiem, cudu oczekuję:shake:

Posted

Dopiero jestem, przepraszam, ale mam 3 ciaze w pracy i zastepuje jedna dziewczyne i nie mam kiedy sie po dglowie podrapac, jestem zalamana tym co przeczytalam, piekny prezent dostala Meggi na dzien kobiet, jak to nigdy nie wiadomo...
Angel czy pieniadze od markofix dotarly na konto Twojej mamy??? Ja sprobuje dzis wejsc na konto bankowe.

Posted

Dotarły wpłaty:

- Markofix - 30zł
- 02.03.12 - Sklarpetka - 15zł
- 05.03.12 - Margaret - 50zł II, III
- 06.03.12 - J. Walijewska - 20zł II, III
- 12.03.12 - Mama Oleny - 25zł

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=red]Kobiety, wejdzcie na wątek Dwupaku.[/COLOR][/SIZE][/B] Trzeba naradzić się, co dalej i szybko realizować, że juz nie wspomnę o uregulowaniu finansów.
Przepraszamy Ula i czekamy na odpowiedź Oli/Angel???

Posted

Olu trzeba puścić 600 zł do Uli, jeśli teraz tego nie masz puść ile masz, a sprawę trzeba szybko wyjaśnić,

ja nie łapię tych rozliczeń, kto przesyła Angel czy Ty, że część kasy jest u Angel, część u Ciebie, mam nadzieję że Wy łapiecie :)

Posted

Przez to zamieszanie zupełnie zapomniałam o okrągłej rocznicy pobytu Peggy i Meggi u mnie, to już rok, nie ukrywam, że jest to smutna rocznica bo nie spodziewałam się, że one będą u mnie tak długo.